paoke9 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Ίσως χαζή ιδέα, αλλά ιδέα. Έχω μια τουαλέτα γάτας κλειστή με πορτακι, που η γάτα μου δεν χρησιμοποιεί πια. Σκέφτηκα να την αδειάσω από άμμο, να βάλω μέσα μαξιλάρι και κουβερτούλα (έχω κι ισοθερμικό χαλάκι που επίσης δεν θέλει η δικιά μου) και να την αφήσω κάπου στο πάρκο να μπαίνει κανένα γατάκι. Έχω τα εξής ερωτήματα: 1. Μήπως την πάρουν; Θα μου πεις, να την κάνουν τι. 2. Μήπως δεν είναι καλή ιδέα γιατί αν βραχεί η γάτα που θα μπει μέσα, θα βραχεί και η κουβερτούλα με αποτέλεσμα να κρυώσει πιο πολύ. 3. Εδώ μου πετούσαν τα μπολάκια που τους έβαζα με νερό ή κονσέρβα. Δεν συμπαθούν όλοι τις γάτες και το δείχνουν. 2
ougxar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εσυ κανε το καλο και βαλε τη σε σημειο που να μην εμποδιζει και να ειναι ψιλοκρυμμενη απο κοσμο Απο εκει και περα κανε το καλο και οτι γινει δεν μπορεις να ελενξεις τους βλαμμενους Εχουν βαλει αρκετοι στο κεντρο αθηνας Τα γατια δεν ειναι χαζα,αν ειναι βρεγμενα μεσα δε θα μπει Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από ougxar 2
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 31/12/2024 στις 10:51 ΠΜ, paoke9 είπε 1. Μήπως την πάρουν; Θα μου πεις, να την κάνουν τι. Να την χρησιμοποιησουν ως τουαλετα. Μπορεις να τη χαρισεις και να φτιαξεις κατι αλλο για τα αδεσποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις