Son^Goku Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Διαθέσιμο budget: 750 Απόσταση και γωνία θέασης: 3μ 40-110 μοίρες Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: YouTube 90% και ποδόσφαιρο μέσο stb 10% προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 65 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: στο μέγεθος περίπου της LG C9 65 Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): όχι Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : όχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): όχι Tldr. Το μακρινό 2019 που πρώτομπήκαμε στο σπίτι πήραμε την lg oled65c9pla για να βλέπουμε σειρές και ταινίες. Εδώ και 6 μήνες είχε εμφανίσει μια κάθετη πράσινη γραμμή στην δεξιά της πλευρά. Σήμερα όλο το πάνελ έχει μια κοκκινωπή απόχρωση. Βρίσκω κάπου πάνελ να δοκιμάσω να το αλλάξω μόνος μου; Πλέον με 2 μπόμπιρες η χρήση μας είναι αυτή που περιγράφω στον οδηγό αφού ούτε χρόνος υπάρχει για ταινίες ούτε διαθέσιμο μπατζετ για τέτοιου είδους τηλεόραση. Αξίζει να προσπαθήσω να την επιδιορθώσω; Πάντως δε το περίμενα και είμαι κάπως απογοητευμένος από τη ποιότητα της lg.
SaFiS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Panel θα έχει όσο μια νέα τηλεόραση και αν υπάρχει κιόλας. Δεν έχω κάτι να σου προτείνω αλλά οτιδήποτε μετά από OLED θα σου φανεί χάλια...
Son^Goku Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Λοιπόν θα γράψω εδώ μερικές προτάσεις που έχω βρει μέχρι στιγμής Xiaomi QLED 65" 4K Google TV ELA5485EU PRO στα 750 Samsung LED 65" 4K Smart UE65DU7172 στα 570 Hisense Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED Pro 65E7NQ HDR (2024) στα 690
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα