MCJO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Με το ζόρι έβγαζε την μέρα.Τωρα θα βγάζει ώρες...Μια χαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, adi32 said: Ενα ενα τα hz να ανεβαινουν καθε χρονο Είναι σαν τα ρεκόρ του Sergey Bubka στο επί κοντό, για να παίρνει bonus από τον χορηγό κάθε φορά που το έσπαγε. 😛 3
AtiX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Είναι σαν τα ρεκόρ του Sergey Bubka στο επί κοντό, για να παίρνει bonus από τον χορηγό κάθε φορά που το έσπαγε. 😛 Boomer!!!! Armand Duplantis λέγεται ο αντικαταστάτης του, και τα τελευταία τρία χρόνια, ναι, κάνει ακριβώς το ίδιο!!!!! 😛 4
johnfl21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Φοβερές καινοτομίες, 5 μισθούς θα δώσω για iphone
Lazmour Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, goapad είπε Οτι η απλ με χαμηλότερο ρυθμό ανανεώσεις τους πάει τρένο λέμε τώρα σε smoothness? 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά δν είδα κανεις να γκρινιάζει για το iPhone εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά ότι η απλ δν βγάζει κάποιο feature χωρίς να έχει νόημα. Δλδ τώρα που θα μπουν αυτές οι οθόνες θα δούμε όντως διαφορά. Τώρα εμένα το iPhone 13pro ας πούμε κυλάει πιο σμουθ από το τελευταίο μοντέλο γκαλαξι κ η διαφορά είναι αισθητή. 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά και 3-4 χρόνια μπροστά ταυτόχρονα , λίγο λίγο μας το δίνει το τυράκι αλλά άμα το δίνει περιποιημένο όχι αααα βγήκε καινούργια τεχνολογία ας την βάλουμε κ ας μη δουλεύει. Δυστυχώς δεν ισχύει, ένα Α55 που έχω είναι πολύ πιο smooth από το 15αρι μου
esykas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 τα γίδια παντελάκη μου τα γίδια παντελή μου 1) το αγοράζεις για το iOS 2) τα "εξαρτήματα" του είναι σκάλες ανώτερα, από τις υποτιθέμενες φτηνές συσκευές που φτιάχνουν και καφέ, κάτι που δεν κάνει ένα iPhone. Να μιλήσουμε για κόστος απόκτησης ναι, αλλά, έλα που ακολουθούν και οι άλλοι καλοί καπιταλιστές κατασκευαστές συσκευών ..... οι οποίοι τώρα σιγά σιγά αρχίζουν και υπόσχονται αναβαθμίσεις για πάνω από 3 χρόνια αγοράστε ότι γουστάρετε, και αφήστε ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
hellghan Δημοσ. Πέμπτη στις 03:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:34 μμ Στις 30/12/2024 στις 10:53 ΜΜ, goapad είπε Οτι η απλ με χαμηλότερο ρυθμό ανανεώσεις τους πάει τρένο λέμε τώρα σε smoothness? 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά δν είδα κανεις να γκρινιάζει για το iPhone εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά ότι η απλ δν βγάζει κάποιο feature χωρίς να έχει νόημα. Δλδ τώρα που θα μπουν αυτές οι οθόνες θα δούμε όντως διαφορά. Τώρα εμένα το iPhone 13pro ας πούμε κυλάει πιο σμουθ από το τελευταίο μοντέλο γκαλαξι κ η διαφορά είναι αισθητή. 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά και 3-4 χρόνια μπροστά ταυτόχρονα , λίγο λίγο μας το δίνει το τυράκι αλλά άμα το δίνει περιποιημένο όχι αααα βγήκε καινούργια τεχνολογία ας την βάλουμε κ ας μη δουλεύει. Τελευταιο μοντέλο galaxy εννοείς s24 ultra ή a15; γιατί και τα 2 έχουν καλύτερο refresh rate απο Τα απλα iphone
goapad Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ 8 ώρες πριν, hellghan είπε Τελευταιο μοντέλο galaxy εννοείς s24 ultra ή a15; γιατί και τα 2 έχουν καλύτερο refresh rate απο Τα απλα iphone Αυτό ακριβώς θέλω να πω , ότι έχουν καλύτερο refresh rate μεν , αλλά δεν είναι πιο σμουθ στην λειτουργία τους δε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα