Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, goapad said:

Οτι η απλ με χαμηλότερο ρυθμό ανανεώσεις τους πάει τρένο λέμε τώρα σε smoothness? 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά δν είδα κανεις να γκρινιάζει για το iPhone εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά ότι η απλ δν βγάζει κάποιο feature χωρίς να έχει νόημα. Δλδ τώρα που θα μπουν αυτές οι οθόνες θα δούμε όντως διαφορά. 
Τώρα εμένα το iPhone 13pro ας πούμε κυλάει πιο σμουθ από το τελευταίο μοντέλο γκαλαξι κ η διαφορά είναι αισθητή.

3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά και 3-4 χρόνια μπροστά ταυτόχρονα , λίγο λίγο μας το δίνει το τυράκι αλλά άμα το δίνει περιποιημένο όχι αααα βγήκε καινούργια τεχνολογία ας την βάλουμε κ ας μη δουλεύει. 

Τι καιρό έχετε στη Στοκχόλμη;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, goapad είπε

Οτι η απλ με χαμηλότερο ρυθμό ανανεώσεις τους πάει τρένο λέμε τώρα σε smoothness? 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά δν είδα κανεις να γκρινιάζει για το iPhone εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά ότι η απλ δν βγάζει κάποιο feature χωρίς να έχει νόημα. Δλδ τώρα που θα μπουν αυτές οι οθόνες θα δούμε όντως διαφορά. 
Τώρα εμένα το iPhone 13pro ας πούμε κυλάει πιο σμουθ από το τελευταίο μοντέλο γκαλαξι κ η διαφορά είναι αισθητή.

3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά και 3-4 χρόνια μπροστά ταυτόχρονα , λίγο λίγο μας το δίνει το τυράκι αλλά άμα το δίνει περιποιημένο όχι αααα βγήκε καινούργια τεχνολογία ας την βάλουμε κ ας μη δουλεύει. 

Μη φας εχουμε γλαροσουπα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, goapad είπε

Τηλεφωνα με 60hz ειναι για πεταμα.Μια δεκαετια πισω στην εμπειρια.Εχω ipad m1 και ειναι σαν να παει σε αργη κινηση

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stelioz78 είπε

δηλαδη τους βαζεις ολους να ορκιζονται ολη μερα στα φορουμ και στις συζητησεις τους ,οτι δεν χρειαζεται και οτι ειναι περιττο αν εχεις iphone και τωρα πας και το βαζεις στο νεο μοντελο ? αυτο ειναι ελλειψη σεβασμου στους επιστημονες πελατες σου

Οχι, τα αναβαθμιζουν λιγο λιγο για να τους αναγκαζουν να τα αγοραζουν καθε χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Και τώρα τι θα έχουν να γκρινιάζουν όσοι δεν έχουν iPhone και δεν σκόπευαν ποτέ να πάρουν;

Παιδιά να ψαχτείτε να βρείτε μην μείνετε χωρίς υλικό για του χρόνου.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Δηλαδή θα κάνουν κουμάντο και στο ρυθμο ανανέωσης τώρα;

Όσοι αγοράζουμε apple ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε τις επιλογές που τελειώνουν τη μπαταρία και μας χαλάνε την εμπειρία χρήσης, όποιος θέλει ας πάρει android. Δηλαδή από που κι ως που πρέπει με το ζόρι να φάμε στη μάπα το κάθε "feature" επειδή το έχουν και τα άλλα φτηνοκινητα? Τι φασισμός είναι αυτος, να μην μπορεί να κάνει η apple κουμάντο στο μαγαζί της δηλαδή;

Ώπα ώπα τι εννοείς αυτό δεν τους το επέβαλε η ΕΕ? Εεε τότε αλλάζει, προφανώς και θα είναι καταπληκτικό, γιατί έτσι κάνει η apple, περιμένει να ωριμάσει η τεχνολογία, όχι beta testers! Ανυπομονώ να τα δω, θα είναι φοβερά  :P

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Disrespect είπε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Iphone 23 του 2029 θα έχει δυνατότητα multitasking και το iphone 29 του 2035 θα παίρνει επέκταση μνήμης με κάρτες micro SD. 

θες να σου βαλουν και κανενα φιδακι μεσα?εικονομηνυματα?

• Haha 2
Δημοσ.

«Υψηλός ρυθμός ανάλυσης» που αναφέρει ο τίτλος είναι και τα 90Hz… απλά το αφήνω εδώ αυτό και θα ξανάρθω να επισκεφτώ το σχόλιο μου όταν βγουν τα 17.

Δημοσ.

Το iPhone 17 θα φέρει οθόνες υψηλού ρυθμού ανανέωσης σε όλη τη σειρά ( Οι οποίες θα είναι φυσικά και αυτές κατασκευασμένες από την Samsung ) 🤣😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dirtyshadow είπε

θες να σου βαλουν και κανενα φιδακι μεσα?εικονομηνυματα?

Μακαρι, αλλά με τον ρυθμό που εισάγουν τις "καινοτομίες" δεν νομιζω οτι θα προλάβω να το δώ όσο ζω. 

Και δεν ειμαι κανένας πορωμένος αντροιντάκιας. Εχω πάρει μπόλικα iphones, αλλά σοβαρά τώρα νομιζω οτι αν ζούσε ο Στήβ Τζόμπς θα είχε δείρει με μπουνιές και κλωτσιές αυτους που διευθυνουν την Apple 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anonymous999 είπε

Δηλαδή θα κάνουν κουμάντο και στο ρυθμο ανανέωσης τώρα;

Όσοι αγοράζουμε apple ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε τις επιλογές που τελειώνουν τη μπαταρία και μας χαλάνε την εμπειρία χρήσης, όποιος θέλει ας πάρει android. Δηλαδή από που κι ως που πρέπει με το ζόρι να φάμε στη μάπα το κάθε "feature" επειδή το έχουν και τα άλλα φτηνοκινητα? Τι φασισμός είναι αυτος, να μην μπορεί να κάνει η apple κουμάντο στο μαγαζί της δηλαδή;

Ώπα ώπα τι εννοείς αυτό δεν τους το επέβαλε η ΕΕ? Εεε τότε αλλάζει, προφανώς και θα είναι καταπληκτικό, γιατί έτσι κάνει η apple, περιμένει να ωριμάσει η τεχνολογία, όχι beta testers! Ανυπομονώ να τα δω, θα είναι φοβερά  :P

Βρε τα παιδιά για εμάς νοιάζονται που πιανόμαστε κοροϊδία κ δίνουμε τα λεφτά μας στην απλ. 
Αφού δν ξέρουμε ούτε εμείς ούτε η απλ ας έχουμε τα «μισά» specs πως γίνεται να κοντράρονται στα ίσα με πολύ ανώτερα specs??

Καινοτομία γενικά είναι το ecosystem πόσο καλά δουλεύει από το κινητό μέχρι την κλειδαριά της πόρτας σου. 
καινοτομία του αντροιντ είναι που συζητάω για παπούτσια Nike και μου τα πετάει μέχρι κ στις ρυθμίσεις , για να μη πω το άλλο κ με πείτε τρελό που μπορεί να σκέφτεσαι κάτι κ να το πετάξει διαφήμιση γυρευεεεεεεε 

Δημοσ.

τι να το κανω το high refresh rate αφου δεν μπορω να επιλέξω που θα παιζει.

ακόμα και στα pro max που διαφημίζουν τα 120 μαξ να πιανει τα 90.

για εμένα σαν χρήστη android κανει μπαμ και αρκετά scenes του iOS εχουν choppy και λαγκι γραφικά.

καλα οτι φτασαμε 2026 να συζηταμε για αυτα ειναι αστειο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...