Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Iphone 23 του 2029 θα έχει δυνατότητα multitasking και το iphone 29 του 2035 θα παίρνει επέκταση μνήμης με κάρτες micro SD. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο smooth και να είναι το λειτουργικό η διαφορά θα φαίνεται. Κοιτούσα το 16 plus λόγω μπαταρίας, τώρα χρήστης του 14 Pro λέω ας το βάλω να τρέχει στα 60hz να δω πως είναι. Δεν άντεξα πολύ!

Στο SE δε νομίζω να το δώσει για να κρατήσει την τιμή χαμηλά.

Επεξ/σία από Eluminator_91
Δημοσ.
1 hour ago, goapad said:

Οτι η απλ με χαμηλότερο ρυθμό ανανεώσεις τους πάει τρένο λέμε τώρα σε smoothness? 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά δν είδα κανεις να γκρινιάζει για το iPhone εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά ότι η απλ δν βγάζει κάποιο feature χωρίς να έχει νόημα. Δλδ τώρα που θα μπουν αυτές οι οθόνες θα δούμε όντως διαφορά. 
Τώρα εμένα το iPhone 13pro ας πούμε κυλάει πιο σμουθ από το τελευταίο μοντέλο γκαλαξι κ η διαφορά είναι αισθητή.

3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά και 3-4 χρόνια μπροστά ταυτόχρονα , λίγο λίγο μας το δίνει το τυράκι αλλά άμα το δίνει περιποιημένο όχι αααα βγήκε καινούργια τεχνολογία ας την βάλουμε κ ας μη δουλεύει. 

Αυτό έλειπε: να μην πάνε smooth τα iphone. Πέντε πράγματα κάνουν όλο κι όλο σε σχέση με την παραμετροποίηση και τις δυνατότητες του android. Άλλο τώρα αν ο μέσος άσχετος από τεχνολογία καταναλωτής τρώει την παπάτζα του δαγκαμένου μήλου. 

• Like 1
Δημοσ.

Όσο αγαπάω το μήλο για τα καλά του, άλλο τόσο το σιχαίνομαι για κάτι τέτοια που κάνει.

Τσίκι τσίκι κάθε χρόνο με το σταγονόμετρο.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, goapad said:

Οτι η απλ με χαμηλότερο ρυθμό ανανεώσεις τους πάει τρένο λέμε τώρα σε smoothness? 3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά δν είδα κανεις να γκρινιάζει για το iPhone εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά ότι η απλ δν βγάζει κάποιο feature χωρίς να έχει νόημα. Δλδ τώρα που θα μπουν αυτές οι οθόνες θα δούμε όντως διαφορά. 
Τώρα εμένα το iPhone 13pro ας πούμε κυλάει πιο σμουθ από το τελευταίο μοντέλο γκαλαξι κ η διαφορά είναι αισθητή.

3-4 χρόνια πίσω ναι αλλά και 3-4 χρόνια μπροστά ταυτόχρονα , λίγο λίγο μας το δίνει το τυράκι αλλά άμα το δίνει περιποιημένο όχι αααα βγήκε καινούργια τεχνολογία ας την βάλουμε κ ας μη δουλεύει. 

Ναι σιγά που βλέπω τα 60hz στα απλά τα iphone κ λεω πως κολλάει έτσι αυτό κ ας μη κολλάει 

Δημοσ.

Προφανώς η καινοτόμος αλλαγή θα έχει υποσκελιστεί από άλλους κατασκευαστές που ήδη ετοίμασαν νεες οθόνες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Dimitris_1981 said:

Η απάντηση είναι στον αριθμό σχολίων. Ενδεικτικά το έβαλα αλλά το μοτίβο είναι αυτό….

Ε, τι να σχολιάσει κανείς για ένα android media player που είναι για αμάξια που δεν το χρησιμοποιεί και κανένας. Επίσης δεν είναι ότι δεν λειτουργούσε, αναβάθμιση του έκαναν και πιο πολύ από ότι είδα αλλαγή στο user interface στην ουσία.

Εδώ υπάρχει περισσότερο beef.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

Τα iPhones είναι τα πιο smooth κινητά. 

Είναι γεγονός. Δε γίνεται μαγικά, έχουν λιγότερες εκδόσεις, η εταιρεία που βγάζει το software, βγάζει και το hardware και έχει πλήρη έλεγχο του οικοσυστήματος. Λογικό να είναι optimized σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Αυτό δεν αντικαθίστανται με το ότι θα μπορούσαν να έχουν οθόνη πάνω από 60Hz. Βασική προϋπόθεση, για εμένα, να μην υπάρχει μεγάλη επίπτωση στη διάρκεια μπαταρίας. Εξάλλου, μιλάμε για φορητή συσκευή.

Προσωπικά, όπου έχω την επιλογή μεταξύ 120 και 60Hz προτιμώ τα 60. Έχει διαφορά στη μπαταρία και τη χρειάζομαι σε σχέση με τα 120. Δηλαδή δεν το θεωρώ gamebreaker. Παρόλα αυτά, στην κατηγορία τιμής του, θα μπορούσε να έχει την επιλογή. Δε μου λείπει, αλλά δε θα με πείραζε και να υπάρχει μόνο και μόνο για να μην κάνουμε κάθε φορά αυτή τη συζήτηση😁...

Ή να καλύψει ακόμα μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό, που θέλει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χωρίς να πληρώσει το premium της τιμής του iPhone pro/pro max.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
5 hours ago, Tlykog said:

Τα iPhones είναι τα πιο smooth κινητά. 

Είναι γεγονός. Δε γίνεται μαγικά, έχουν λιγότερες εκδόσεις, η εταιρεία που βγάζει το software, βγάζει και το hardware και έχει πλήρη έλεγχο του οικοσυστήματος. Λογικό να είναι optimized σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Αυτό δεν αντικαθίστανται με το ότι θα μπορούσαν να έχουν οθόνη πάνω από 60Hz. Βασική προϋπόθεση, για εμένα, να μην υπάρχει μεγάλη επίπτωση στη διάρκεια μπαταρίας. Εξάλλου, μιλάμε για φορητή συσκευή.

Προσωπικά, όπου έχω την επιλογή μεταξύ 120 και 60Hz προτιμώ τα 60. Έχει διαφορά στη μπαταρία και τη χρειάζομαι σε σχέση με τα 120. Δηλαδή δεν το θεωρώ gamebreaker. Παρόλα αυτά, στην κατηγορία τιμής του, θα μπορούσε να έχει την επιλογή. Δε μου λείπει, αλλά δε θα με πείραζε και να υπάρχει μόνο και μόνο για να μην κάνουμε κάθε φορά αυτή τη συζήτηση😁...

Ή να καλύψει ακόμα μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό, που θέλει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χωρίς να πληρώσει το premium της τιμής του iPhone pro/pro max.

Πολύ σωστά! Κι εγώ σε pixel στα 60hz το έχω για αυτό το λόγω. Ο ρυθμος ανανέωσης φαίνεται στο scroll όμως την ώρα που κάνεις scrolling δεν διαβάζεις, διαβάζεις όταν η εικόνα είναι σταθερή, οπότε προτιμώ το κέρδος σε μπαταρία από το εφετζιλίκη. 

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη τους βαζεις ολους να ορκιζονται ολη μερα στα φορουμ και στις συζητησεις τους ,οτι δεν χρειαζεται και οτι ειναι περιττο αν εχεις iphone και τωρα πας και το βαζεις στο νεο μοντελο ? αυτο ειναι ελλειψη σεβασμου στους επιστημονες πελατες σου

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...