JimasGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα! Προσπαθώ να συνδέσω iPhone 16 Pro με εργοστασιακό ηχοσύστημα αυτοκινήτου (Aux in) μέσω καλωδίου (type-c to aux baseus) αλλά δεν με ακούνε οι συνομιλητές στις κλήσεις (επίσης αν βγάλω βίντεο ενώ παίζει μουσική, η μουσική δεν ακούγεται στο βίντεο). Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να συνδέσει επιτυχώς iPhone type-c με aux? Αν ναι, πως; Ευχαριστώ
atheatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, JimasGR είπε Καλησπέρα! Προσπαθώ να συνδέσω iPhone 16 Pro με εργοστασιακό ηχοσύστημα αυτοκινήτου (Aux in) μέσω καλωδίου (type-c to aux baseus) αλλά δεν με ακούνε οι συνομιλητές στις κλήσεις (επίσης αν βγάλω βίντεο ενώ παίζει μουσική, η μουσική δεν ακούγεται στο βίντεο). Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να συνδέσει επιτυχώς iPhone type-c με aux? Αν ναι, πως; Ευχαριστώ Περα από τον ανταπτορα, το καλώδιο που χρησιμοποιεις τι βύσμα έχει ? Καρφί? Με πόσες ραβδώσεις?
JimasGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, atheatos είπε Περα από τον ανταπτορα, το καλώδιο που χρησιμοποιεις τι βύσμα έχει ? Καρφί? Με πόσες ραβδώσεις? Χρησιμοποιώ μόνο ένα καλώδιο, συνδέεται στο iPhone με type-c και στο αυτοκίνητο με aux (mini jack 3.5mm). Νομίζω έχει 2 ραβδώσεις. Παίζει να είναι 3pole trs?
atheatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, JimasGR είπε Χρησιμοποιώ μόνο ένα καλώδιο, συνδέεται στο iPhone με type-c και στο αυτοκίνητο με aux (mini jack 3.5mm). Νομίζω έχει 2 ραβδώσεις. Παίζει να είναι 3pole trs? Με 2 ραβδώσεις είναι ένα απλό stereo καλώδιο ήχου. Με 3 έχει και το μικρόφωνο. Νομίζω χρειάζεται ένα καλώδιο με 3 ραβδώσεις στους ακροδέκτες του για να δουλέψει οπως θες. 2 1
koutsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, JimasGR είπε Χρησιμοποιώ μόνο ένα καλώδιο, συνδέεται στο iPhone με type-c και στο αυτοκίνητο με aux (mini jack 3.5mm). Νομίζω έχει 2 ραβδώσεις. Παίζει να είναι 3pole trs? Αν έχει 2 ραβδώσεις δεν έχει μικρόφωνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα