Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Προσπαθώ να συνδέσω iPhone 16 Pro με εργοστασιακό ηχοσύστημα αυτοκινήτου (Aux in) μέσω καλωδίου (type-c to aux baseus) αλλά δεν με ακούνε οι συνομιλητές στις κλήσεις (επίσης αν βγάλω βίντεο ενώ παίζει μουσική, η μουσική δεν ακούγεται στο βίντεο). Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να συνδέσει επιτυχώς iPhone type-c με aux?  Αν ναι, πως;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JimasGR είπε

Καλησπέρα!

Προσπαθώ να συνδέσω iPhone 16 Pro με εργοστασιακό ηχοσύστημα αυτοκινήτου (Aux in) μέσω καλωδίου (type-c to aux baseus) αλλά δεν με ακούνε οι συνομιλητές στις κλήσεις (επίσης αν βγάλω βίντεο ενώ παίζει μουσική, η μουσική δεν ακούγεται στο βίντεο). Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να συνδέσει επιτυχώς iPhone type-c με aux?  Αν ναι, πως;

Ευχαριστώ

Περα από τον ανταπτορα, το καλώδιο που χρησιμοποιεις τι βύσμα έχει ? Καρφί? Με πόσες ραβδώσεις?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, atheatos είπε

Περα από τον ανταπτορα, το καλώδιο που χρησιμοποιεις τι βύσμα έχει ? Καρφί? Με πόσες ραβδώσεις?

Χρησιμοποιώ μόνο ένα καλώδιο, συνδέεται στο iPhone με type-c και στο αυτοκίνητο με aux (mini jack 3.5mm). Νομίζω έχει 2 ραβδώσεις. Παίζει να είναι 3pole trs?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, JimasGR είπε

Χρησιμοποιώ μόνο ένα καλώδιο, συνδέεται στο iPhone με type-c και στο αυτοκίνητο με aux (mini jack 3.5mm). Νομίζω έχει 2 ραβδώσεις. Παίζει να είναι 3pole trs?

Με 2 ραβδώσεις είναι ένα απλό stereo καλώδιο ήχου. Με 3 έχει και το μικρόφωνο.  Νομίζω χρειάζεται ένα καλώδιο με 3 ραβδώσεις στους ακροδέκτες του για να δουλέψει οπως θες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JimasGR είπε

Αν έχει 2 ραβδώσεις δεν έχει μικρόφωνο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...