Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω έναν αφυγραντήρα inventor eva II αρκετά χρόνια ο οποίος ξαφνικά σήμερα χάνει νερά κατά την λειτουργία (όχι από τον κάδο). Του καθαρίσαμε τα φίλτρα καθώς ήταν παλιά μια αιτία να χάνει νερά όταν μπουκωνε το φίλτρο, αλλά και πάλι χάνει. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 minutes ago, tzitzikas2 said:

Καλησπέρα. Έχω έναν αφυγραντήρα inventor eva II αρκετά χρόνια ο οποίος ξαφνικά σήμερα χάνει νερά κατά την λειτουργία (όχι από τον κάδο). Του καθαρίσαμε τα φίλτρα καθώς ήταν παλιά μια αιτία να χάνει νερά όταν μπουκωνε το φίλτρο, αλλά και πάλι χάνει. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!

Θα κάνω μια μαντεψιά ότι έχει πιάσει υπερβολική μπίχλα στη βάση των στοιχείων, και λυμνάζουν τα νερά αντί να φεύγουν εύκολα προς την απορροή.

Με 2mm νερό ύψος, κάνει υπερχείληση από μπροστά ή πλευρικά.

Εγώ από το 2021 τον ανοίγω κάθε χρόνο, και κάθε φορά είναι μέσα σ'αυτή τη κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/12/2024 στις 9:05 ΜΜ, tzitzikas2 είπε

μηπως χανει φλαντζες;

Δημοσ.

Τελικά για άγνωστο λόγο είχε βγει η τάπα του drain  απορώ πως βγήκε καθώς εφαρμόζει δυνατά και θέλει να ασκηθεί δύναμη τραβήγματος για να βγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...