Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε. Έχω ένα volkswagen polo 2003. Μέχρι και πριν κανά μήνα είχα το εξής πρόβλημα... Η πίσω πόρτα του οδηγού δεν άνοιγε ενώ ξεκλείδωνα το αυτοκίνητο από το χειρηστήριο του κεντρικού κλειδώματος. Έπρεπε να βάζω το χέρι από μέσα και να σηκώνω την ασφάλεια... Ξαφνικά εδώ και 2 εβδομάδες όχι μόνο ανοίγει αλλά δεν κλειδώνει η πόρτα καθόλου όταν όλες οι άλλες πόρτες κλειδώνουν κανονικά. Η μόνη λύση είναι κάθε φορά να κατεβάζω από μέσα την ασφάλεια για να κλειδώσει και η πόρτα. Όχι τίποτα άλλο αλλά καμιά ημέρα θα ξεχαστώ και θα μείνει ανοιχτή η ασφάλεια και μπορεί κάποιος να έχει στην ουσία πρόσβαση στο αμάξι. Έριξα σπρέι επαφών αλλά δεν.... Λογικά η κλειδαριά δεν φταίει ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Καλησπέρα σε όλους χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε. Έχω ένα volkswagen polo 2003. Μέχρι και πριν κανά μήνα είχα το εξής πρόβλημα... Η πίσω πόρτα του οδηγού δεν άνοιγε ενώ ξεκλείδωνα το αυτοκίνητο από το χειρηστήριο του κεντρικού κλειδώματος. Έπρεπε να βάζω το χέρι από μέσα και να σηκώνω την ασφάλεια... Ξαφνικά εδώ και 2 εβδομάδες όχι μόνο ανοίγει αλλά δεν κλειδώνει η πόρτα καθόλου όταν όλες οι άλλες πόρτες κλειδώνουν κανονικά. Η μόνη λύση είναι κάθε φορά να κατεβάζω από μέσα την ασφάλεια για να κλειδώσει και η πόρτα. Όχι τίποτα άλλο αλλά καμιά ημέρα θα ξεχαστώ και θα μείνει ανοιχτή η ασφάλεια και μπορεί κάποιος να έχει στην ουσία πρόσβαση στο αμάξι. Έριξα σπρέι επαφών αλλά δεν.... Λογικά η κλειδαριά δεν φταίει ;

Κοίτα τα καλώδια στην κάσα μην έχουν κοπεί.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαγή κλειδαριάς. Σχεδόν όλοι τις αντικαθιστούν με οικονομικές aftermarket. Στο δικό μου VW μια μια άρχισαν να δυσλειτουργούν και πλέον τις έχω αλλάξει όλες. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, megaklhs είπε

Αλλαγή κλειδαριάς ηλεκτρομαγνητικής και έλεγχος των καλωδίων εάν λειτουργούν ή έχουν κοπεί 

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, σε Mercedes A Class του 2015 η πόρτα του συνοδηγού δεν ανοίγει όταν το ξεκλειδώνω το αμάξι με το χειριστήριο. Πρέπει να την ανοίξω εγώ απο μέσα για να μπει κάποιος.. Περιμένω να περάσουν οι γιορτές ώστε να πάω στο φανοποιείο. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα φτύνει η ηλεκτρομαγνητική σε τέτοιες περιπτώσεις για αυτό δεν ξεκλειδώνει.

Σε αντιπροσωπεία θα αλλάξετε αναγκαστικά κομπλέ κλειδαριά με το ανάλογο κόστος.

Στην ουσία όμως αυτό που φταίει είναι μόνο το ρελεδακι που βρίσκεται εντός της κλιεδαριας με αστείο κόστος.

Παρτε ένα ρελεδακι απο Ali και πηγαίνετε το σε ένα μάστορα να σας το αλλάξει με 30 ευρώ εργατικά.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill999r είπε

Παιδιά τα φτύνει η ηλεκτρομαγνητική σε τέτοιες περιπτώσεις για αυτό δεν ξεκλειδώνει.

Σε αντιπροσωπεία θα αλλάξετε αναγκαστικά κομπλέ κλειδαριά με το ανάλογο κόστος.

Στην ουσία όμως αυτό που φταίει είναι μόνο το ρελεδακι που βρίσκεται εντός της κλιεδαριας με αστείο κόστος.

Παρτε ένα ρελεδακι απο Ali και πηγαίνετε το σε ένα μάστορα να σας το αλλάξει με 30 ευρώ εργατικά.

Αναλόγως και το αμάξι . Με 70-80€ βρίσκεις σε εμπορίου κλειδαριά καινούργια . 

Πιστεύω δε αξίζει να μπείς στον κόπο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σε τέτοια περίπτωση ίσως αλλά 80 + περαστικά φτάνεις τα 100 άνετα. Τελέ να κάνει το πολύ 15 ευρώ οπότε σου βγαίνει τα μισά λεφτά, αλλά αν κάποιος κάτσει κ ασχοληθεί και το αλλάξει μόνος του τότε η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. 

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως εγραψαν σχεδον ολοι ειναι η κλειδαρια της πορτας. Δε χρειαζεται να αλλαξεις κλειδια (καμμια σχεση, η κλειδαρια απλως περνει ρευμα και ανοιγει)

Ασχετα με τιμες εγω θα σου προτεινα να πας με τη καινουργια/αγορασμενη κλειδαρια σε ενα ηλεκτρολογο αυτοκινητων γιατι αν δε ξερεις κατα 99% θα κανεις ζημια ειτε στη μονωση ειτε σε τιποτα διακοπτες παραθυρου.

Ασε που ειναι και χρονοβορα αν δε το εχεις ξανακανει...

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...