Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο απορίες σχετικά με την λειτουργία του συστήματος του κινητού (android) 

1) Για κάποιο λόγο εδώ και λίγες ημέρες στο κινητό μου έχω ένα πρόβλημα με τα email , οπότε μπαίνω σε YouTube/ PlayStore / GMail μου ζητάει να κάνω σύνδεση στο email , βάζω τον κωδικό αλλά μετά κάποιο χρονικό διάστημα παθαίνω το ίδιο πρόβλημα, λες και κάνει αποσύνδεση απο τα εμαιλ μόνο του

2) στις φωτογραφίες που έχω αποθηκεύσει μέσω εμαιλ τις οποίες μπορώ να βρω έχοντας το email σε οποιοδήποτε συσκευή έχω ένα θέμα , μερικές φωτογραφίες που είναι πχ πριν δύο χρόνια ενώ τις εμφανίζει αν πατήσω πανη φορτώνει και βγάζει σφάλμα μετά κ δεν μπορώ καν να τις κάνω λήψη στην συσκευή , αλλά σε μερικές παλιές δεν συμβαίνει αυτό 

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο κάνεις σύνδεση στο email, YouTube κτλ; Από τις ρυθμίσεις - λογαριασμοί του κινητού ή από browser; 

Επίσης για τις φωτογραφίες, αν έχεις κάποιο vpn ή dns ενεργό, δοκίμασε να τα κλείσεις και δες αν σου κάνει τα ίδια.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Centurion είπε

Με ποιον τρόπο κάνεις σύνδεση στο email, YouTube κτλ; Από τις ρυθμίσεις - λογαριασμοί του κινητού ή από browser; 

Επίσης για τις φωτογραφίες, αν έχεις κάποιο vpn ή dns ενεργό, δοκίμασε να τα κλείσεις και δες αν σου κάνει τα ίδια.

Με βγάζει στο κινητό δεν είναι δυνατή η σύνδεση και πατάω σύνδεση και με βγάζει εικονίδιο μέσω Google για να κάνω σύνδεση στο εμαιλ 

Όχι δεν έχω vpn ενεργό πιο παλιά είχα περάσει ένα αλλά το είχα αφαιρέσει έπειτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...