FELIX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, theoilia said: Πάνε τα τρίμηνα,να ζήσουμε να τα θυμόμαστε τριμηνα δινει με την αγορα νεας συσκευης 1
nikthanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, FELIX είπε τριμηνα δινει με την αγορα νεας συσκευης ουτε καν, κομμένα και αυτά. μόνο apple music δίνει 2μηνο δωρεάν, και αυτό μάλλον γιατί βλέπουν ότι έχω spotify premium
megapaixtaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 ειχα μαζι με την αγορα κινητου ουτε θυμαμαι ποσο δωρεαν δοκιμαστικη περιοδος..και τι να δω? αφου παγκοσμιως τις ιδιες βλακειες παραγουν.εχω τωρα ΕΟΝ δωρεαν που δινει καθε χορνο και εδω και 1 εβδομαδα δεν ειδα τιποτα,μονο αθλητικα. 1 1
vassilis018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 37 minutes ago, nikthanos said: ουτε καν, κομμένα και αυτά. μόνο apple music δίνει 2μηνο δωρεάν, και αυτό μάλλον γιατί βλέπουν ότι έχω spotify premium απορώ τόσα εξυπνοπούλια εδώ μέσα, έχω χάσει το τόπι
nikthanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 με το καινούριο imac πάντως δεν έδωσε κανένα δώρο... κάτι κωδικούς που μοιράζει να κάνεις redeem είναι για US market
cr77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μόνο 9,99; Τι μας πέρασαν, για τίποτα πλεμπαίους;; Να ανέβει στα 69,99/μήνα και το ξανασκεφτόμαστε. 2
gianniskks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα ένα τρίμηνο με την αγορά του iPhone αλλά παλαιότερα είχα και το apple one. Το περιεχόμενο του είναι άκρως ποιοτικό και καμία σχέση με του Netflix όπου για κάθε καλή σειρά έχει δέκα σαβούρες. Ενδεικτικά θα μπορούσα να προτείνω, ανάλογα και με τα γούστα, τα The morning show, Ted Lasso, Αργά άλογα, Κακές αδελφές, Silo, αεροπειρατεία, Severence, Τεχεράνη (Συμπαραγωγή με Cosmote Tv και γυρίσματα στην Αθήνα), οι Κυριάρχοι των αιθέρων και πολλά άλλα. Όλες οι σειρές είναι με κορυφαίους ηθοποιούς και εξαιρετική σκηνοθεσία. Τώρα όσοι λένε ότι δεν έχει περιεχόμενο μάλλον θέλουν και το «Κωνσταντινου και Ελένης» γιατί τους λείπει. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από gianniskks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα