Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, FELIX είπε

τριμηνα δινει με την αγορα νεας συσκευης

ουτε καν, κομμένα και αυτά.

μόνο apple music δίνει 2μηνο δωρεάν, και αυτό μάλλον γιατί βλέπουν ότι έχω spotify premium

Δημοσ.

ειχα μαζι με την αγορα κινητου ουτε θυμαμαι ποσο δωρεαν δοκιμαστικη περιοδος..και τι να δω? αφου παγκοσμιως τις ιδιες βλακειες παραγουν.εχω τωρα ΕΟΝ δωρεαν που δινει καθε χορνο και εδω και 1 εβδομαδα δεν ειδα τιποτα,μονο αθλητικα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
37 minutes ago, nikthanos said:

ουτε καν, κομμένα και αυτά.

μόνο apple music δίνει 2μηνο δωρεάν, και αυτό μάλλον γιατί βλέπουν ότι έχω spotify premium

απορώ τόσα εξυπνοπούλια εδώ μέσα, έχω χάσει το τόπι  :D

_WA1S4qF.jpg

Δημοσ.

με το καινούριο imac πάντως δεν έδωσε κανένα δώρο...

κάτι κωδικούς που μοιράζει να κάνεις redeem είναι για US market

Δημοσ.

Μόνο 9,99; Τι μας πέρασαν, για τίποτα πλεμπαίους;;

Να ανέβει στα 69,99/μήνα και το ξανασκεφτόμαστε.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα ένα τρίμηνο με την αγορά του iPhone αλλά παλαιότερα είχα και το apple one.  Το περιεχόμενο του είναι άκρως ποιοτικό και καμία σχέση με του Netflix όπου για κάθε καλή σειρά έχει δέκα σαβούρες. Ενδεικτικά θα μπορούσα να προτείνω, ανάλογα και με τα γούστα, τα The morning show, Ted Lasso, Αργά άλογα, Κακές αδελφές, Silo, αεροπειρατεία, Severence, Τεχεράνη (Συμπαραγωγή με Cosmote Tv και γυρίσματα στην Αθήνα), οι Κυριάρχοι των αιθέρων και πολλά άλλα. Όλες οι σειρές είναι με κορυφαίους ηθοποιούς και εξαιρετική σκηνοθεσία. Τώρα όσοι λένε ότι δεν έχει περιεχόμενο μάλλον θέλουν και το «Κωνσταντινου και Ελένης» γιατί τους λείπει. 

Επεξ/σία από gianniskks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...