Nokia3210 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 απο το 2007 ειμαι σε mac osx, αλλα πλεον με κουρασε να εχει τοσους περιορισμους σε σχεση με τα windows, σκεφτομαι οποτε να γυρισω παλι πισω σε windows και θελω να χτισω ενα tower μεχρι 800 ευρω, (γιατι με 739ευρω θα αγοραζα το νεο mac mini), υπαρχει περιπτωση σε αυτα τα χρηματα να φτιαχτει κατι αξιολογο? πλεον δεν εχω ιδεα τι γινεται με τιμες και γενικα με φτιαξιμο απο το μηδεν, θελω εναν ssd 500gb, καρτα γραφικων να παιζει 4κ αναλυση, να ειναι σχετικα αθορυβο, 16gb ram, να εχει 3 usb-c θυρες, 1 hdmi, καρτα ηχου δεν θελω γιατι εχω εξωτερικη, να εχει και τα windows τα καινουργια (δεν ξερω καν τι εκδοση υπαρχει) και ενα antivirus, παιχνιδια δεν παιζω γενικα, αλλα κανα pro evolution soccer παλιοτερο θα το βαλω ετσι για την ιστορια, γενικα να ειναι σαν το mac mini το καινουργιο στα specs, να μου το φτιαξουν σε εναν καταστημα να παω να το παρω ετοιμο να τελειωνω... δηλαδη μετα απο τοσα χρονια επιστρεφω σε windows που ομως πλεον δεν ξερω τιποτα, ειμαι σαν αρχαριος στο θεμα χτισιμο και συμβατοτητας εξοπλισμου, εχω μεινει σε εποχες nvidia geforce 4 και firewire 1394 και internet ote conn-x...
Λύση manolis940 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Nokia3210 είπε απο το 2007 ειμαι σε mac osx, αλλα πλεον με κουρασε να εχει τοσους περιορισμους σε σχεση με τα windows, σκεφτομαι οποτε να γυρισω παλι πισω σε windows και θελω να χτισω ενα tower μεχρι 800 ευρω, (γιατι με 739ευρω θα αγοραζα το νεο mac mini), υπαρχει περιπτωση σε αυτα τα χρηματα να φτιαχτει κατι αξιολογο? πλεον δεν εχω ιδεα τι γινεται με τιμες και γενικα με φτιαξιμο απο το μηδεν, θελω εναν ssd 500gb, καρτα γραφικων να παιζει 4κ αναλυση, να ειναι σχετικα αθορυβο, 16gb ram, να εχει 3 usb-c θυρες, 1 hdmi, καρτα ηχου δεν θελω γιατι εχω εξωτερικη, να εχει και τα windows τα καινουργια (δεν ξερω καν τι εκδοση υπαρχει) και ενα antivirus, παιχνιδια δεν παιζω γενικα, αλλα κανα pro evolution soccer παλιοτερο θα το βαλω ετσι για την ιστορια, γενικα να ειναι σαν το mac mini το καινουργιο στα specs, να μου το φτιαξουν σε εναν καταστημα να παω να το παρω ετοιμο να τελειωνω... δηλαδη μετα απο τοσα χρονια επιστρεφω σε windows που ομως πλεον δεν ξερω τιποτα, ειμαι σαν αρχαριος στο θεμα χτισιμο και συμβατοτητας εξοπλισμου, εχω μεινει σε εποχες nvidia geforce 4 και firewire 1394 και internet ote conn-x... Πήγαινε στο σωστό θέμα στο "Νέα Συστήματα και Αναβαθμίσεις" και χρησιμοποίησε την ανάλογη φόρμα για να δημιουργήσεις ένα σωστό θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα