Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιό λόγο να κάνεις speedtest όταν λείπεις; 

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να συνδέεσαι απομακρυσμένα με εφαρμογή τύπου Teamviewer-Anydesk σε μια συσκευή που θα είναι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης και θα τρέχει η υπηρεσία κατά το boot και έχοντας ρυθμίσει wake on lan. Όταν τελειώνεις το τεστ τραβάς και ένα shutdown και τέλος.

Δημοσ.
6 minutes ago, greekfragma said:

Για ποιό λόγο να κάνεις speedtest όταν λείπεις; 

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να συνδέεσαι απομακρυσμένα με εφαρμογή τύπου Teamviewer-Anydesk σε μια συσκευή που θα είναι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης και θα τρέχει η υπηρεσία κατά το boot και έχοντας ρυθμίσει wake on lan. Όταν τελειώνεις το τεστ τραβάς και ένα shutdown και τέλος.

Για να ελέγχω το δίκτυο 

Δημοσ.
1 minute ago, chtsarts said:

Για να ελέγχω το δίκτυο 

το speedtest δεν ελέγχει το δίκτυο. μόνο μέτρηση ταχύτητας δίνει και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά.

για να ελέγχεις το δίκτυο σου αρκεί να μπαίνεις στη διαχείριση του mr6400 και να βλέπεις ποιές συσκευές είναι κουμπωμένες πάνω του ενσύρματα ή ασύρματα.

εσύ τελικά τι θες να κάνεις από απόσταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, greekfragma said:

το speedtest δεν ελέγχει το δίκτυο. μόνο μέτρηση ταχύτητας δίνει και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά.

για να ελέγχεις το δίκτυο σου αρκεί να μπαίνεις στη διαχείριση του mr6400 και να βλέπεις ποιές συσκευές είναι κουμπωμένες πάνω του ενσύρματα ή ασύρματα.

εσύ τελικά τι θες να κάνεις από απόσταση;

Τα ξέρω αυτά απλά είμαι περίεργος για να βλέπω την ταχύτητα

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε το wake on lan πρέπει μόνο να το ενεργοποίησω στο bios;

Επεξ/σία από chtsarts
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...