Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σάς παιδιά έχω ένα Volkswagen Polo του 2006 θέλω να αρχίσω να το κάνω περισσότερο ωραίο εξωτερικά δεν γνωρίζω πολλά για αυτοκίνητα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε τι αλλαγές να του κάνω ώστε να δείχνει πολύ ποίο ωραίο ευχαριστώ πολύ.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Φτιαξιμο Volkswagen polo 2006
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάστιχα, φρένα, σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης κοίτα να έχεις καλά - σωστά και μην ασχολείσαι με εμφάνιση κτλ. Δεν αξίζει στο συγκεκριμένο αμάξι να πετάς λεφτά για "περιττά" πράγματα. Σε περίπτωση που οικονομικά είσαι οκ τότε το διώχνεις χωρίς να βάλεις ούτε ευρώ πάνω του και ψάχνεις για άλλο.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, liakinen είπε

Λάστιχα, φρένα, σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης κοίτα να έχεις καλά - σωστά και μην ασχολείσαι με εμφάνιση κτλ. Δεν αξίζει στο συγκεκριμένο αμάξι να πετάς λεφτά για "περιττά" πράγματα. Σε περίπτωση που οικονομικά είσαι οκ τότε το διώχνεις χωρίς να βάλεις ούτε ευρώ πάνω του και ψάχνεις για άλλο.

Από αυτά είμαι οκ θέλω λίγο απλά να το κάνω ποίο ωραίο είναι το καθημερινό μου αμάξι δεύτερο έχω καλό απλά το polo το είχα πάρει για να μάθω και είναι σε άριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα θα το κρατήσω διότι μου αρέσει 

• Like 1
Δημοσ.

Αισθητικές παρεμβάσεις σε daily driver είναι εντελώς άχρηστες και ρίχνουν τη μεταπωλητική αξία. Σωστή συντήρηση για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και τίποτα άλλο.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vasilisstt είπε

Από αυτά είμαι οκ θέλω λίγο απλά να το κάνω ποίο ωραίο είναι το καθημερινό μου αμάξι δεύτερο έχω καλό απλά το polo το είχα πάρει για να μάθω και είναι σε άριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα θα το κρατήσω διότι μου αρέσει 

Πως να το κάνεις πιο ωραίο;Ζάντες ;Αεροτομές;Φρυδάκια;Βλεφαρίδες;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Neptu είπε

Μπορείς να το πετάξεις και να πάρεις ένα άλλο

Ακριβως ότι λέει ο φίλος . Πεταμένα λεφτά. Όσα κ να ρίξεις όπου κ να πας θα τρως δούλεμα 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vasilisstt είπε

Γεια σάς παιδιά έχω ένα Volkswagen Polo του 2006 θέλω να αρχίσω να το κάνω περισσότερο ωραίο εξωτερικά δεν γνωρίζω πολλά για αυτοκίνητα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε τι αλλαγές να του κάνω ώστε να δείχνει πολύ ποίο ωραίο ευχαριστώ πολύ.

Τα χρήματα να τα ρίξεις σε ουσιαστικά ζητήματα όπως φρένα, λάστιχα, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτηση ( την σωστή ανάρτηση) ,κινητήρας , φώτα (σωστά φώτα και όχι αυτά που στραβώνουν).

Σέ καμία περίπτωση μην ασχοληθείς με αυτά που νομίζω ότι εννοείς.

Ούτε τά χρήματα θα πιάσουν τόπο και θα σε κοροϊδεύουν και από πάνω.

Επεξ/σία από geopro
  • Like 1
Δημοσ.

Υγραέριο βάλτου και με τη διαφορά κάνε γούστα .

Αν ντε και καλά θες να το κάνεις πιο εμφανίσιμο εξωτερικά , βάλε ζάντες και κανα ψευτομπουρί πίσω

Καλύτερα εσωτερικά να του βάλεις καμια οθόνη android συν κάμερα/αισθητήρες πίσω , βαλβίδες να δείχνουν την πίεση ελαστικών , ντύσιμο τα καθίσματα , θύρες usb-c  , αλλαγή με led του εσωτερικού φωτισμού κτλ . Πιο πρακτικό απο τη στιγμή που είναι καθημερινό σου αμάξι και περνάς περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό παρά έξω 😛

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, korakios είπε

Υγραέριο βάλτου και με τη διαφορά κάνε γούστα .

Αν ντε και καλά θες να το κάνεις πιο εμφανίσιμο εξωτερικά , βάλε ζάντες και κανα ψευτομπουρί πίσω

Καλύτερα εσωτερικά να του βάλεις καμια οθόνη android συν κάμερα/αισθητήρες πίσω , βαλβίδες να δείχνουν την πίεση ελαστικών , ντύσιμο τα καθίσματα , θύρες usb-c  , αλλαγή με led του εσωτερικού φωτισμού κτλ . Πιο πρακτικό απο τη στιγμή που είναι καθημερινό σου αμάξι και περνάς περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό παρά έξω 😛

Θα συμφωνήσω σέ όλα εκτός από το "μπουρί" Γιατί να τον βρίζουν τον άνθρωπο ;

Υγραέριο ναι, εκτός αν είναι άμεσου ψεκασμού fsi γιατί δεν συμπαθούν και πολύ το ένα το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geopro είπε

Θα συμφωνήσω σέ όλα εκτός από το "μπουρί" Γιατί να τον βρίζουν τον άνθρωπο ;

όχι για θόρυβο , αυτά τα αποκλειστικά διακοσμητικά

βρίσιμο δε θα φάει , οτι θα τον πάρουν στο ψιλό και θα πέσει δούλεμα εννοείται 😂 .

Δημοσ.

Η καλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση είναι τα ζαντολάστιχα μιας και αν τοποθετηθούν  οι σωστές διαστάσεις σε offset κυρίως  μπορείς να έχεις και περισσότερη ασφαλεια. Επίσης μαζί με τα ζαντολάστιχα ένα σετ δισκόφρενα με ποιοτικές δαγκάνες δείχνουν ωραία και πάλι έχεις περισσότερη ασφαλεια. Τώρα ένα καλό τελικό ανοξείδωτο χωρίς να είναι μπουρί και θορυβώδες πάλι δείχνει ωραία από πίσω . Μπορείς να βάλεις αμορτισέρ με ελατήρια χρωματιστά που οι περισσότερες επώνυμες μάρκες δίνουν (bilstein)χωρις να χαμηλωσεις ιδιαιτερα , αυξάνουν την εμφάνιση και την ασφαλεια.

Μεμβρανες αντηλιακες  στα τζάμια σε μια όχι τόσο  σκούρα απόχρωση της Mandingo νομίζω , δίνουν  μια ωραία αίσθηση και πολυτέλεια.

Καλογυαλισμένο   φανάρια και led angel eyes που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως day lights , δείχνουν επίσης ωραία. Και τέλος ένα επώνυμο ελαστικό με καλές προδιαγραφες θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι γνωστές.

• Like 2
Δημοσ.

Βάλε φιμέ, μια εξάτμιση και έναν καλό ηχοσύστημα android με κάμερες κλπ. Το τελευταίο το κρατάς και για το επόμενο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...