Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω στο εξοχικό αυτό το μοτέρ πίσω απο τζακοσομπα και αυτος.ειναι ο αεραγωγός που δίνει τον αέρα. Το δουλεύω καιρό απλώς θέλω να μειώσω τον θόρυβο, περίπου 140m3/h ειναι ο αερας που δινει οχι υπερβολικά δλδ το δουλεύω χαλαρά. Αυτό που φουσκώνει ειναι ορυκτοβαμβακας πυραντοχος  με αλουμινόχαρτο ,απλώς το κόλλησα με αλουμινοταινια. Μειώθηκε λιγο . Ποια άλλη πατέντα θα μπορούσα να κανω για ηχομόνωση ή να το έκλεινα το σημείο με ενα κουτί γυψοσανίδας πυραντοχης εκεί που ειναι η έξοδος το μοτέρ και μεχρι κάποιο ύψος; Ευχαριστώ.

IMG_20241230_122140.jpg

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.

Και γιατί δε βάζεις έναν απλό αθόρυβο ανεμιστήρα να φυσά όλη τη σόμπα ? Εκτός αν είναι κλεισμένη (δε φαίνεται στη φωτό)

Ποτέ δε συμπάθησα τέτοιες σόμπες , άσε που δεν είναι όλες αποδοτικές και στηρίζονται πολύ με τον αέρα

Μπορείς με γυψοσανίδα αλλά με πετροβάμβακα αλλιώς σκέτη απλά θα κάνεις ηχείο 😛

Δημοσ.
11 hours ago, Varnavas89 said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω στο εξοχικό αυτό το μοτέρ πίσω απο τζακοσομπα και αυτος.ειναι ο αεραγωγός που δίνει τον αέρα. Το δουλεύω καιρό απλώς θέλω να μειώσω τον θόρυβο, περίπου 140m3/h ειναι ο αερας που δινει οχι υπερβολικά δλδ το δουλεύω χαλαρά. Αυτό που φουσκώνει ειναι ορυκτοβαμβακας πυραντοχος  με αλουμινόχαρτο ,απλώς το κόλλησα με αλουμινοταινια. Μειώθηκε λιγο . Ποια άλλη πατέντα θα μπορούσα να κανω για ηχομόνωση ή να το έκλεινα το σημείο με ενα κουτί γυψοσανίδας πυραντοχης εκεί που ειναι η έξοδος το μοτέρ και μεχρι κάποιο ύψος; Ευχαριστώ.

IMG_20241230_122140.jpg

Αυτό το πράγμα βρίσκεται μέσα σε δωμάτιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...