Varnavas89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω στο εξοχικό αυτό το μοτέρ πίσω απο τζακοσομπα και αυτος.ειναι ο αεραγωγός που δίνει τον αέρα. Το δουλεύω καιρό απλώς θέλω να μειώσω τον θόρυβο, περίπου 140m3/h ειναι ο αερας που δινει οχι υπερβολικά δλδ το δουλεύω χαλαρά. Αυτό που φουσκώνει ειναι ορυκτοβαμβακας πυραντοχος με αλουμινόχαρτο ,απλώς το κόλλησα με αλουμινοταινια. Μειώθηκε λιγο . Ποια άλλη πατέντα θα μπορούσα να κανω για ηχομόνωση ή να το έκλεινα το σημείο με ενα κουτί γυψοσανίδας πυραντοχης εκεί που ειναι η έξοδος το μοτέρ και μεχρι κάποιο ύψος; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Varnavas89
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Και γιατί δε βάζεις έναν απλό αθόρυβο ανεμιστήρα να φυσά όλη τη σόμπα ? Εκτός αν είναι κλεισμένη (δε φαίνεται στη φωτό) Ποτέ δε συμπάθησα τέτοιες σόμπες , άσε που δεν είναι όλες αποδοτικές και στηρίζονται πολύ με τον αέρα Μπορείς με γυψοσανίδα αλλά με πετροβάμβακα αλλιώς σκέτη απλά θα κάνεις ηχείο 😛
tzotzo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, Varnavas89 said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω στο εξοχικό αυτό το μοτέρ πίσω απο τζακοσομπα και αυτος.ειναι ο αεραγωγός που δίνει τον αέρα. Το δουλεύω καιρό απλώς θέλω να μειώσω τον θόρυβο, περίπου 140m3/h ειναι ο αερας που δινει οχι υπερβολικά δλδ το δουλεύω χαλαρά. Αυτό που φουσκώνει ειναι ορυκτοβαμβακας πυραντοχος με αλουμινόχαρτο ,απλώς το κόλλησα με αλουμινοταινια. Μειώθηκε λιγο . Ποια άλλη πατέντα θα μπορούσα να κανω για ηχομόνωση ή να το έκλεινα το σημείο με ενα κουτί γυψοσανίδας πυραντοχης εκεί που ειναι η έξοδος το μοτέρ και μεχρι κάποιο ύψος; Ευχαριστώ. Αυτό το πράγμα βρίσκεται μέσα σε δωμάτιο;
Varnavas89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, tzotzo είπε Αυτό το πράγμα βρίσκεται μέσα σε δωμάτιο; Καθιστικό. Ειναι.πισω απο τη σομπα ουτε φαίνεται ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα