Commendatore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στην προσπάθεια εσωτερικής αναβάθμισης των δύο συστημάτων της υπογραφής μου σκέφτηκα να τοποθετήσω την RTX3070 Ti-OC στο HTPC σύστημά μου. Για κάποιον λόγο το σύστημα αρνείται να αναγνωρίσει την κάρτα γραφικών και επανεκκινεί σε ανάλυση 1024*768 και ως κάρτα γραφικών αναφέρει "Nvidia Basic Display Adapter (Gigabyte)" ... Σημειωτέον πως η κάρτα λειτουργεί κανονικά στο main PC, έχετε κάποια ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα ή για το τι κάνω λάθος; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Commendatore
Λύση kostas_anes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Commendatore είπε Στην προσπάθεια εσωτερικής αναβάθμισης των δύο συστημάτων της υπογραφής μου σκέφτηκα να τοποθετήσω την RTX3070 Ti-OC στο HTPC σύστημά μου. Για κάποιον λόγο το σύστημα αρνείται να αναγνωρίσει την κάρτα γραφικών και επανεκκινεί σε ανάλυση 1024*768 και ως κάρτα γραφικών αναφέρει "Nvidia Basic Display Adapter (Gigabyte)" ... Σημειωτέον πως η κάρτα λειτουργεί κανονικά στο main PC, έχετε κάποια ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα ή για το τι κάνω λάθος; Drivers για την καρτα περασες; 1
Commendatore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Ναι, αν και κάτι δε μου φάνηκε σωστό στην όλη διαδικασία... Θα το ξανακάνω μήπως και κάτι πήγε στραβά χωρίς να το αντιληφθώ...
Sablj Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 DDU Uninstaller για να βγουν πλήρως ότι drivers έβαλες, επανεκίνηση και βάζεις τους τελευταίους drivers από το site της Nvidia 1
Commendatore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Απεγκατέστησα όλους τους drivers, επανέφερα τη μητρική στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κατέβασα και εγκατέστησα τους οδηγούς εκ' νέου και μετά την τελευταία επανεκκίνηση λειτούργησαν όλα όπως θα έπρεπε...τί να πω... Φαίνεται πως κάπου στην όλη διαδικασία έκανα κάποιο λάθος... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα