paoke9 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Περπατάει και τρέχει, είναι λίγο πιο επιφυλακτικό πλέον και έχει μια ανοιχτή πληγή στο πόδι. Είχε εξαφανιστεί για κάποιες μέρες. Υπάρχει κάποια κτηνιατρική περίθαλψη χωρίς κόστος στον Πειραιά; Γνωρίζει κάποιος; Δεν μπορω να το παω σε κτηνίατρο οικονομικά, και ούτε έχω τη δυνατότητα για άλλο ζωάκι στο σπίτι.
Lucifer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, paoke9 είπε Περπατάει και τρέχει, είναι λίγο πιο επιφυλακτικό πλέον και έχει μια ανοιχτή πληγή στο πόδι. Είχε εξαφανιστεί για κάποιες μέρες. Υπάρχει κάποια κτηνιατρική περίθαλψη χωρίς κόστος στον Πειραιά; Γνωρίζει κάποιος; Δεν μπορω να το παω σε κτηνίατρο οικονομικά, και ούτε έχω τη δυνατότητα για άλλο ζωάκι στο σπίτι. Οι δημότες φιλόζωοι πρέπει να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου στο τηλ. 213-2123034 και στη συνέχεια να καταθέτουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου [email protected] Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από τον κτηνίατρο κ. Αλέξανδρο Μπουραντά, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Κάνιγγος 6, στον Πειραιά. Οι αδέσποτες γάτες περισυλλέγονται και μεταφέρονται στο κτηνιατρείο με ίδια μέσα εθελοντή φιλόζωου. - Επειδή το παραπάνω δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα (ειδικά ημέρες εορτών), δες και εδώ: Φιλοζωικο Σωματειο Πειραια Πρωτοβουλία για τα αδεσποτα Και μπράβο σου! Αν μπορείς, καθάρισε λίγο την πληγή του με λίγο betadine. Τεχνικά θέλει και αντιβίωση, αλλά έχω δει αδέσποτα εδώ (που δεν πιάνονται με την καμία) να τους λείπει η μισή μούρη και μετά από μερικές βδομάδες να είναι επουλωμένα και καβάλα σε θηλυκές. 1
ioannischr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 καθαριζετην καθε μερα με νερο και οπωσδηποτε να τοποθετεις μια αποστειρωμενη γαζα απο το φαρμακειο φθηνες ειναι betadin μαλλον οχι σε ανοιχτη πληγη θα γειανει μονη της πιστευω καιγω
kogba Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Σε κάθε περίπτωση, ένα απλό τηλέφωνο για μερικές οδηγίες και συμβουλές από ειδικοτερους, οπως προτάθηκε παραπάνω, μόνο καλό θα κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα