Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Και την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αγοράσεις ένα κινητό, μην τυχόν και δεις κανένα review στο YouTube. Κατευθείαν Πλαίσιο να πας, να σου πασαρουν τα turboX για τα "καλύτερα κινητά που υπάρχουν" .!!

Εδώ διαφωνώ με τη λογική σου. Οι πωλητές, είτε είναι σε μαγαζί όπως το Πλαίσιο, είτε είναι στο YouTube και τους ονομάζεις "influencers", είναι το ίδιο πράγμα. Δεν γίνεται να γουστάρεις τους μεν και να λοιδορείς τους δε.

Δημοσ.
29 minutes ago, empyr3an said:

Εδώ διαφωνώ με τη λογική σου. Οι πωλητές, είτε είναι σε μαγαζί όπως το Πλαίσιο, είτε είναι στο YouTube και τους ονομάζεις "influencers", είναι το ίδιο πράγμα. Δεν γίνεται να γουστάρεις τους μεν και να λοιδορείς τους δε.

Η διαφορά είναι ότι στο YouTube έχεις κάτι εκατομμύρια βιντεάκια να δεις και να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου . Δεν είναι ένας.

1 hour ago, dpolal said:

Είναι γνωστό χρόνια τώρα.
Όποιος έχει κανάλι στο YT πρέπει να βγάζει εκατοντάδες δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.

Τί, ψέματα ;;; 😁

Και λίγα λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το βίντεο μου το πετούσε στην 1η σελίδα αμέσως μόλις ανέβηκε, δεν τον ήξερα τον τύπο, σε κάποια φάση έκατσα και το είδα, έκανε τρελή δουλειά που τα βρήκε όλα αυτά και πως παρατήρησε ότι άλλαζε το link την τελευταία στιγμή. Αμέσως μετά είδα ένα σωρό κανάλια να αντιγράφουν την είδηση.

Ένα άλλο πολύ καλό βίντεο που έκανε είναι που ξεμπρόστιασε την απάτη με τα enchroma glasses που υποτίθεται ότι "γιατρεύουν" την αχρωματοψία ή ότι έστω βοηθάει να δουν χρώματα που πριν δεν μπορούσαν. ΟΛΑ αυτά τα βίντεο που έχετε δει κόσμο να φοράνε τα γυαλιά και να βάζουν τα κλάμματα είναι όλα στημένα από την εταιρία.

Προσωπικά δεν θα πατούσα ΠΟΤΕ σε προϊον που πλασάρει κάποιος influencer/youtuber. Κάνω πάντα έρευνα αγοράς και δεν πιστεύω σε addons που υποτίθεται ότι θα μου δώσουν καλύτερες προσφορές. Οι καλύτερες προσφορές είναι εκεί που δεν υπάρχει καν πολύ διαφήμιση.

Πάντα με vpn + uBlock + sponsor block.

Επίσης έχω το channel blocker addon που απλά εξαφανίζει κανάλια που δεν μου αρέσουν, εκεί μέσα είναι όλοι οι μεγάλοι mrwhostheboss, όλα του linus, όλα του brownlee και αρκετά ακόμα. Ακόμα και τον pewdipie έχω που ενώ δεν με ενοχλεί η παρουσία του δεν με ενδιαφέρει το content του και απλά μου τον πλάσαρε στην μούρη και δεν ήθελα να μου εμφανίζει βίντεο που δεν με ενδιαφέρουν.

Εκεί μέσα στον κουβά όλοι μαζί με όλα τα troom troom, 5 minute crafts, 123Go κτλ. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να είναι feature του youtube.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...