michael92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Iamthagod είπε Αυτά που γράφεις είναι βασισμένα σε peer reviewed έρευνες ήηη…; Αναφορά σε κείμενο Age is the biggest known risk factor for Alzheimer’s. Most people with Alzheimer’s develop the disease when they are 65 or older, with less than 10% of cases occurring before then. As a person ages past 65, their risk of Alzheimer’s increases. About one in 13 people 65 to 84 and one in three people 85 and older live with Alzheimer’s. https://www.nia.nih.gov/health/alzheimers-causes-and-risk-factors/what-causes-alzheimers-disease 1
Spyros7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, benign said: Δεν ειναι συγκρισιμοι αυτοι οι λογοι. Τα ατομικα δικαιωματα ποτε δεν υποχωρουν, παρα μονο σε απολυταρχικα,φασιστικα καθεστωτα. Και η μονη καταγεγραμμενη ιστορικα,ιατρικη πραξη δια της βιας ειναι απο την Ναζιστικη κυβερνηση. Αν εχεις πηγες για αλλη περιπτωση στην ιστορια της ανθρωποτητας να την παραθεσεις,αλλιως ακουγεται παραπλανητικο. Και τριτο επιχειρημα.Δεν σημαινει οτι επειδη μια δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση επιβαλει στατιωτικο νομο η κυρηττει πολεμο οτι αυτο εναι πραγματικα δημοκρατικο η ηθικα σωστο.Δηλαδη εισαι,για παραδειγμα,υπερ του Αμερικανικου πολεμου στο Βιετναμ? Λοιπον,ως γνωστο,πολλοι Αμερικανοι πολιτες δεν πηγαν να πολεμησουν και αν και πολεμηθηκαν και λοιδωρηθηκαν και κατηγορηθηκαν ως προδοτες για εκεινη τους την σταση,στην εποχη μας,εχει αναγνωρισει η Αμερικανικη κοινωνια το δικαιωμα τους να μην θελουν να συμμετεχουν σε εναν αδικο πολεμο. Πολυ συστρατευση με το κατεστημενο και την κυβερνηση βλεπω. Αλλα και παλι ακομη,αλλο ψηφιζω μια κυβερνηση,αλλο συμφωνω με ολα τα μετρα που εχει παρει,αλλιως προφανως ειμαι πειθηνιος δουλος χωρις προσωπικοτητα.(Δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικα,να ξακαθαρισω,αλλα στους λεγομενους παπαγαλους της εκαστοτε κυβερνητικης γραμμης μιας χωρας που τοσο μυαλο εχουν οσο το πανεμορφο κατα τα αλλα και συμπαθες πτηνο.) Δεν με πειθεις με μια καταδικαστικη φραση ,το ιδιο μπορω να πω και εγω για τα δικα σου λεγομενα,οτι ουτε για πλακα δεν ισχυουν.Δεν πειθεις κανενα.Εγω αναφερα εμπειριες, και αποδειξεις αλλο αν εσενα δεν σου αρεσουν η δεν τις αξιολογεις σωστα. Ο διαλογος αν ειναι εντιμος,γινεται με επιχειρηματα.Οι γενικες καταδικαστικες και απορριπτικες φρασεις χωρις αποδειξη, ουτε επιχειρημα, ειναι αντιπαραγωγικες. Στο δευτερο,αν υπαρχουν αντιρρησεις,για τα κλασσικα εμβολια,δεν με αφορα.Δεν υποστηριζω εγω αυτους τους ανθρωπους,ουτε συμφωνω,αλλα το δικαιωμα τους για μη δια την βιας ιατρικη πραξη. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να κάνεις εμβόλιο. Αν τώρα εσύ ήθελες να έχεις την ίδια αντιμετώπιση με όσους αναλάβαμε αυτό το ελάχιστο ρίσκο και το κάναμε, λυπάμαι αλλά αυτό θα ήταν άδικο για εμάς. Το ότι εδώ προτίμησαν να κάνουν λοκντάουν επ'απειρον αντί να φτιάξουν ΜΕΘ είναι άλλο θέμα. Επίσης, όσοι έχετε "προτίμηση" στις τεχνολογίες εμβολίων καλό θα ήταν αυτό να συνοδεύεται από βασικές τουλάχιστον γνώσεις βιολογίας (όχι από τα ιντερνετς). 2
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, dhm21911 είπε Πραγματικά πιστεύεις ότι θα βγει εμβόλιο που θα θεραπεύει τον καρκίνο; Δεν θέλουν να θεραπευτεί ο κόσμος παιδιά, όσο νωρίτερα το καταλάβετε τόσο καλύτερα . Γιατι να μην θελουν?
AtiX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω από την μια ότι τόσα χρόνια δεν βρίσκουν τα φάρμακα για τους καρκίνους και από την άλλη τώρα που κάνουμε ουσιαστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση να αμφιβάλουμε για αυτό… Όποιος έχει συγγενή που ταλαιπωρήθηκε πόσο μάλλον έφυγε από αυτή την κωλοαρωστεια, θα έπρεπε να σκεφτεί δύο και τρεις φορές καλύτερα πριν εκφράσει την οποιαδήποτε ανησυχία του πριν μπερδέψει έννοιες όπως της ατομικής ελευθερίας, ή της προσωπικής άποψης και αυτού του είδους του θανάτου… πιστεύω ότι είναι δείγμα πολιτισμού η πρόληψη σε μια κοινωνία και πραγματικά αν βγει κάποιο εμβόλιο το οποίο να αποτρέπει την εμφάνιση τύπων καρκίνου, είναι από τους πρώτους που θα το υποστηρίξω… 6
SeaLion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, benign είπε Παραδειγμα,ενα φαρμακo που παλια κυκλοφορουσε πολυ στην Ελλαδα για πολλα χρονια,το ειχα παρει και εγω,το Dimetapp. To 2000,ανακληθηκε απο την υπευθυνη εταιρια στην Ελλαδα.Στο εξωτερικο,σε μερικες χωρες, USA,Canada,e.t.c. κυκλοφορει ακομη,ενω ειναι επιστημονικα διαπιστωμενο πως ειναι επικινδυνο. (Απο αρχειο) https://www.in.gr/2000/11/09/greece/diakoptetai-i-paragwgi-kai-diakinisi-toy-dimetapp-stin-ellada-br-i-periexei-epikindyni-oysia-i/ (Wikipedia) Η αγαπητη μας Pfizer μετα την εξαγορα της Wyeth,παραδοξως συνεχιζει την παραγωγη του.Φαινεται πως το κερδος την ενδιαφερει περισσοτερο απο το καλο των ασθενων. https://en.wikipedia.org/wiki/Dimetapp https://www.dimetapp.com/ Βάζεις links, τα διαβάζεις όμως; Η επικίνδυνη ουσία αντικαταστάθηκε προ πολλού. Το branding είναι το θέμα; 2
oldnew Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 52 minutes ago, dhm21911 said: Μακάρι να ήταν ο κανόνας αλλά δεν είναι. Φίλη μου με όλα όσα αναφέρεις και χωρίς ιστορικό αυτή τη στιγμή αναρρώνει από χειρουργείο καρκίνο του πνεύμονα. Συμφωνώ, και εγω εχω παρόμοια περίπτωση στην οικογένεια μου κιολας. Αλλα γενικά, αν μιλαμε για μεγάλους πληθυσμούς, τα 3 που αναφέρω προστατεύουν απίστευτα. Τωρα αν το εχεις γραμμένο να το πάθεις, θα το πάθεις. 1
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, ramarg said: Δεν υπάρχει ίαση εκεί είναι το πρόβλημα. Και πολλές φορές δεν υπάρχει και ποιότητα ζωής (βλ. Alzheimer όπου δεν υπάρχει προληπτική εξέταση για έγκαιρο εντοπισμό/πρόβλεψη εμφάνισης της νόσου όπως στον καρκίνο, δεν υπάρχουν κοινώς αναγνωρισμένα συμπτώματα (και αν αυτά υπάρχουν είναι 10 έτη πριν το πέρασμα στο 1ο στάδιο της νόσου δηλαδή πρακτικά αδύνατο να δώσει κανείς σημασία σε απλά καθημερινά λάθη), και το κυριότερο ο ασθενής είναι αφημένος στη μοίρα του από την επιστήμη καθώς η υπάρχουσα αγωγή (είναι κατασταλτατική με αντιψυχωτικά/αντικαταθλιπτικά/ηρεμηστικά/υπνωτικά χάπια). Συνεπώς η εν λόγω νόσος έχει 0% ελπίδα θεραπείας & όπως έχει αποδειχθεί στη πλειοψηφία των ασθενών η καθυστέρηση της νόσου είναι σχετική έως ανύπαρκτη. Μέχρι και ο καρκίνος (που θεωρείται η χειρότερη ασθένεια της εποχής μας) δεν έχει τέτοιου είδους μηδενικά ποσοστά θεραπείας, και έστω μέχρι την τελευταία στιγμή υπάρχει επικοινωνία, αυτονομία, συνείδηση και ελπίδα. Πιστεύω ακράδαντα χωρίς καμία δόση υπερβολής πως η νόσος Alzeimer θα έπρεπε να δίνεται από την επιστήμη ίδια αν όχι μεγαλύτερη προτεραιότητα ως προς την εύρεση μορφών πρόληψης/θεραπείας. Τα ποσοστά ανθρώπων με άνοια & νόσο Alzheimer ανεβαίνουν τρομακτικά γρήγορα (σύμφωνα με έρευνες), καταστρέφουν τη ζωή των ασθενών, αδρανοποιούν τόσο τον ασθενή όσο και τα υγιή μέλη των οικογενειών τους (φροντιστές) με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ολόκληρες οικογένειες, καταστρέφουν την καθημερινότητα με τρόπο που κανείς δε φαντάζεται, επιβαρύνουν το ίδιο το κοινωνικό σύστημα εν γένει κοκ. Η στήριξη της πολιτείας σε αυτές τις οικογένειες είναι μηδαμινή τη στιγμή που ο ασθενής (συγγενής τους) καθίσταται κυριολεκτικά ανάπηρος & εξαρτώμενος. Πικρή ιστορία (όποιος το περνά γνωρίζει)... σωστα.δυστυχως τα φαρμακα για alzheimer κτλ δεν κανουν και παρα πολλα οπως φαινεται στην πραξη.σιγουρα καλυτερα απο το τιποτα.kai το κακο ειναι αυτο που ειπες.οτι εισαι εξαρτωμενος απο αλλα ατομα μετα απο καποιο σημειο. 1
benign Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, SeaLion said: Βάζεις links, τα διαβάζεις όμως; Η επικίνδυνη ουσία αντικαταστάθηκε προ πολλού. Το branding είναι το θέμα; Που λεει οτι αντικατασταθηκε,σαφως ομως ετσι? Για δειξε μου. Ασφαλως τα διαβαζω.Δεν εχει αντικατασταθει και η απαγορευση που εχει φαει Ελλαδα και σε αλλες χωρες,ακομη ισχυει. Εχει 2 επικινδυνες ουσιες οχι μια. Απλα για την μια ανακληθηκε εδω στην Ελλαδα. Τωρα εχω δουλεια,αλλα μετα απο μερικες ωρες θα σου παραθεσω 2,3 σχετικα links. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από benign
duende Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, benign είπε Τα mRNA εμβολια. Οι γονεις να εχουν το δικαιωμα να επιλεγουν για τα παιδια τους η και για αυτους,αν θελουν,εμβολια χωρις την τεχνολογια mRNA. Στο 90% του 20ου αιωνα,δεν υπηρχαν τα mRNA,αλλα και με εκεινα που υπηρχαν,τα μη mRNA,το προσδοκιμο της ζωης αυξηθηκε δραματικα οπως ολοι ξερουμε,αρα λειτουργουσαν μια χαρα τα παλια εμβολια. "Παντα υπαρχουν μερικοι που λογω ελλειπης μορφωσης,πεφτουν θυματα της παραπληροφορησης." ξαναδιαβασε την ατακα σου, γιατι πιο πολυ κολλαει σε αυτο που εγραψες. σορι
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Αναφορά σε κείμενο Η διαδικασία παραγωγής των εξατομικευμένων εμβολίων ξεκινά με λεπτομερή βιοψία του όγκου. Ακολουθεί η αλληλούχιση του γονιδιώματός του για τον εντοπισμό των μεταλλάξεων που είναι μοναδικές για κάθε ασθενή. Η τεχνολογία mRNA, σε συνδυασμό με προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέπει την αναγνώριση των καταλληλότερων στόχων για το ανοσοποιητικό σύστημα και την παραγωγή εξατομικευμένου εμβολίου μέσα σε έξι εβδομάδες. Αρα πρέπει να υπάρχει το πρόβλημα για να γίνει η διαδικασία.Δεν είναι προληπτικό. 4
panther_512 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, benign said: Ασχετη η επιστημη με τα ατομικα δικαιωματα που ειναι κατοχυρωμενα. Τα ατομικά δικαιώματα σε μία κοινωνία δεν είναι απαράβατα. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να περιοριστούν ή και να στεριστούν, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή μόνιμα. Υπάρχουν νόμοι που τα καθορίζουν, δικαστήρια που αποφασίζουν, όπως και η Διακριτική εξουσία των διοικητικών οργάνων. Τώρα αν έχεις καρκίνο, είναι δικαίωμά σου να επιλέξεις να μην λάβεις θεραπεία. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από panther_512 3
dhm21911 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Γιατι να μην θελουν? Γιατί οι θεραπείες και τα φάρμακα των καρκινοπαθών κοστίζουν πολύ περισσότερο απο ένα εμβόλιο. 1
michael92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, AtiX είπε Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω από την μια ότι τόσα χρόνια δεν βρίσκουν τα φάρμακα για τους καρκίνους και από την άλλη τώρα που κάνουμε ουσιαστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση να αμφιβάλουμε για αυτό… Δεν είναι απαραίτητα τα ίδια άτομα. Όσοι πίστευαν ότι υπάρχει μαγική θεραπεία για τον καρκίνο και «μας το κρύβουν» προφανώς ήταν το λιγότερο ημιμαθείς. Γενικά το μεγαλύτερο μέρος της προόδου της ιατρικής επιστήμης τα τελευταία 100-150 χρόνια ήταν να μετατοπίσει το μεγαλύτερο μέρος των θανάτων στις ηλικίες 0-59 μετά τα 60. Αντίθετα, το προσδόκιμο ζωής του μέσου 60χρονου Βρετανού ήταν 74,4 έτη το 1841, έμεινε στάσιμο μέχρι το 1910 περίπου και σταδιακά αυξήθηκε στα 84 έτη το 2013. Δηλαδή μόλις 10 χρόνια προόδου σε έναν αιώνα. Η «ιατρική επιστήμη του 20ου αιώνα» έχει φτάσει στα όρια της και οι νέες θεραπείες μένει να αποδείξουν αυτό που ισχυρίζονται. Μέχρι να συμβεί αυτό δεν είναι κακό να είναι κάποιος επιφυλακτικός. 4 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Γιατί οι θεραπείες και τα φάρμακα των καρκινοπαθών κοστίζουν πολύ περισσότερο απο ένα εμβόλιο. Και αυτό θεραπεία είναι στην ουσία και όχι προληπτικό εμβόλιο. 4
SeaLion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, benign είπε Που λεει οτι αντικατασταθηκε,σαφως ομως ετσι? Για δειξε μου. Ασφαλως τα διαβαζω.Δεν εχει αντικατασταθει και η απαγορευση που εχει φαει Ελλαδα και σε αλλες χωρες,ακομη ισχυει. Εχει 2 επικινδυνες ουσιες οχι μια. Απλα για την μια ανακληθηκε εδω στην Ελλαδα. Τωρα εχω δουλεια,αλλα μετα απο μερικες ωρες θα σου παραθεσω 2,3 σχετικα links. Τι να πω ρε φίλε, τι διαβάζεις; Από τα λινκς που πόσταρες εσύ: Αναφορά σε κείμενο Το Dimetapp, το οποίο είναι φάρμακο κατά του κρυολογήματος και χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή, περιέχει ... το επικίνδυνο συστατικό φαινυλοπροπανολαμίνη (PPA), που ενδεχομένως ευθύνεται για ... Αναφορά σε κείμενο ... containing brompheniramine (an antihistamine) and phenylephrine (decongestant replacing the formerly used pseudoephedrine, which itself replaced phenylpropanolamine). V Δεν είμαι γιατρός για να τοποθετηθώ επί των συγκεκριμένων παλιών και νέων ουσιών, αλλά είμαι οκ με την κατανόηση κειμένου. Και ούτε αμφισβητώ το ό,τι οι φαρμακευτικές έχουν το κέρδος πιο πάνω από το γενικότερο καλό. Το να ποστάρουμε αλληλοαναιρούμενα λινκς δεν ξέρω τι ρόλο βαράει όμως. Η φάση δεν είναι "βάζω κι ένα-δυο λινκς άρα τα λεγόμενά μου έχουν κύρος" 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, dhm21911 said: Εντελώς άσχετο αυτό που αναφέρεις. Ξύπνησες στραβά μάλλον και είπες να γράψεις κάτι έτσι να υπάρχει. Κάτσε πίστευε εσύ ότι ασχολούνται επιστήμονες ολόκληρες δεκαετίες και δεν βρίσκουν λύσεις. Και είσαι και ρατσιστής με αυτούς που πιστεύουν από ότι φαίνεται. Σημείο των καιρών και αυτό βέβαια. Σαν το ξεμάτιασμα φίλε μου τίποτα! Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Να, μόλις χασμουρήθηκα! Μάτι! Μάτι! Σημείο τον καιρών είναι μόνο η απαξίωση της επιστήμης. Και είναι θλιβερό μεν, αλλά απαραίτητο για να μειωθούμε λίγο σε αριθμό γιατί ξεπεράσαμε τις κατσαρίδες! 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα