Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 minutes ago, michael92 said:

Δεν είναι απαραίτητα τα ίδια άτομα. Όσοι πίστευαν ότι υπάρχει μαγική θεραπεία για τον καρκίνο και «μας το κρύβουν» προφανώς ήταν το λιγότερο ημιμαθείς. 

Γενικά το μεγαλύτερο μέρος της προόδου της ιατρικής επιστήμης τα τελευταία 100-150 χρόνια ήταν να μετατοπίσει το μεγαλύτερο μέρος των θανάτων στις ηλικίες 0-59 μετά τα 60.

spacer.png

Αντίθετα, το προσδόκιμο ζωής του μέσου 60χρονου Βρετανού ήταν 74,4 έτη το 1841, έμεινε στάσιμο μέχρι το 1910 περίπου και σταδιακά αυξήθηκε στα 84 έτη το 2013. Δηλαδή μόλις 10 χρόνια προόδου σε έναν αιώνα.

w=850

Η «ιατρική επιστήμη του 20ου αιώνα» έχει φτάσει στα όρια της και οι νέες θεραπείες μένει να αποδείξουν αυτό που ισχυρίζονται. Μέχρι να συμβεί αυτό δεν είναι κακό να είναι κάποιος επιφυλακτικός. 

Και αυτό θεραπεία είναι στην ουσία και όχι προληπτικό εμβόλιο.

10 χρόνια στο προσδόκιμο του 60ρη δεν είναι και λίγο, δεν πεθαίνουν μόνο από ασθένειες. Υπάρχει και ο προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος.

Περιμένουμε breakthrough πάνω σε αυτό από την έρευνα στο πεδίο της αντιγήρανσης τα επόμενα χρόνια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Αυτά που γράφεις είναι βασισμένα σε peer reviewed έρευνες ήηη…; 

Έχεις άποψη περί του αντιθετου ή  χρειάζεσαι έρευνα για το αν ένα και ένα μας κάνουν δύο;.

Παρακάτω σου παραθέτω δύο πηγές μόνο για τα στατιστικά των ασθενειών αυτών. Μπορείς να βρεις χιλιάδες πηγές για την αύξηση των αυτοανοσων. 

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4617238/

https://www.alzint.org/about/dementia-facts-figures/dementia-statistics/

Από εκεί και πέρα. Μην μπω και στον κόπο τώρα να σου ποσταρω για την αύξηση του πληθυσμού της Γης και των ηλικιωμένων νομίζω ότι είναι προφανες σε όλους αυτό. 

Στην συνέχεια μπορείς και μόνος σου σε ένα απλό excel να εισάγεις τα στατιστικά και να κάνεις το correlation μεταξύ των δύο. 

Στο παζλ δεν έχω βάλει καν τους παράγοντες κινδύνου για τις παραπάνω παθήσεις, η ηλικία είναι από μόνη της ένας από αυτούς. Μετά είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και πολλά άλλα, αν τα λάβουμε υπόψην απλα ενισχύει την συσχέτιση που ανέφερα. 

https://www.alzheimers.org.uk/about-dementia/managing-the-risk-of-dementia/risk-factors-for-dementia

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Γιατί οι θεραπείες και τα φάρμακα των καρκινοπαθών κοστίζουν πολύ περισσότερο απο ένα εμβόλιο

Αυτα συμβαινουν οταν διαβαζουμε μονο τον τιτλο...

Θεραπεια εινα και το εμβολιο προς το παρον και και αφου θα το λανασαρουν το 2025 παει να πει οτι δεν υπολογισαν την χασουρα οι εταιρειες...κοστολογικα δεν στεκει βασει του επιχειρηματος σου...

Γιατι συμβαινει αυτο διαφωτισε μας...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, dhm21911 said:

Γιατί οι θεραπείες και τα φάρμακα των καρκινοπαθών κοστίζουν πολύ περισσότερο απο ένα εμβόλιο. 

Και αυτό τι είναι;

GARDASIL.jpg

άμα ΔΕΝ νοσήσει η γυναίκα σου, η μάνα σου, η κόρη σου, η θειά σου επειδή υπάρχει αυτό, θα βγεις και θα πεις πάλι "δεν προσπαθούν στα σοβαρά οι εποιστίμωνες";

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, michael92 είπε

Κανείς δεν ξέρει 100% τι προκαλεί Αλτσχαίμερ. Η κυρίαρχη θέση έχει ως αιτία την καταστροφή των νευρώνων λόγω γήρατος. Μία άλλη θεωρία που βρίσκει έδαφος και απορρίπτει αυτή των νευρώνων, είναι το "μπούκωμα" των microtubules του εγκεφάλου απο διάφορες διεργασίες (Penrose, Hameroff).

Γι' αυτό και δεν μπορεί να υπάρξει φάρμακο, όταν δεν ξέρουμε με σιγουρία την αιτία αυτής της ασθένειας.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.
4 hours ago, Lucifer said:

Και αυτό τι είναι

GARDASIL.jpg

άμα ΔΕΝ νοσήσει η γυναίκα σου, η μάνα σου, η κόρη σου, η θειά σου επειδή υπάρχει αυτό, θα βγεις και θα πεις πάλι "δεν προσπαθούν στα σοβαρά οι εποιστίμωνες";

4 hours ago, ScorpioX777 said:

Αυτα συμβαινουν οταν διαβαζουμε μονο τον τιτλο...

Θεραπεια εινα και το εμβολιο προς το παρον και και αφου θα το λανασαρουν το 2025 παει να πει οτι δεν υπολογισαν την χασουρα οι εταιρειες...κοστολογικα δεν στεκει βασει του επιχειρηματος σου...

Γιατι συμβαινει αυτο διαφωτισε μας...

Πόσο θα κοστίζει αυτό το εμβόλιο; Διαφωτίσε με εσύ άμα θέλεις. Γιατί εγώ κάποια στιγμή θυμάμαι μια αγωγή ενός μήνα που είχα να κοστίζει 1800 ευρώ.

6 hours ago, billdanos said:

Σαν το ξεμάτιασμα φίλε μου τίποτα! Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Να, μόλις χασμουρήθηκα! Μάτι! Μάτι! :) 

Σημείο τον καιρών είναι μόνο η απαξίωση της επιστήμης. Και είναι θλιβερό μεν, αλλά απαραίτητο για να μειωθούμε λίγο σε αριθμό γιατί ξεπεράσαμε τις κατσαρίδες! 

Δεν απαξιώνει κανένας την επιστήμη απλά ορισμένοι επιλέγουμε να μην εμπιστευόμαστε πουλημένους που τα παίρνουν από παντού. Εσύ από την άλλη επιλέγεις να απαξιώνεις όσους πιστεύουν σε μια συγκεκριμένη θρησκεία. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος λειτουργεί με ξεμάτιασμα. Δικιά του η ζωή ας κάνει ότι θέλει. Αυτό που όμως θεωρείς ότι είμαι φανατικός χριστιανός να πας να το κοιτάξεις. 

Δημοσ.
1 hour ago, dhm21911 said:

Πόσο θα κοστίζει αυτό το εμβόλιο; Διαφωτίσε με εσύ άμα θέλεις. Γιατί εγώ κάποια στιγμή θυμάμαι μια αγωγή ενός μήνα που είχα να κοστίζει 1800 ευρώ.

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/25122/marketing

Διατίμηση σκευάσματος

Το σκεύασμα υπάγεται στην 2η κλάση του φόρου προστιθέμενης αξίας (vat, class 2, σήμερα ).

Ισχύουσες τιμές

Νοσοκομειακή τιμή 104,64 €
Χονδρική τιμή 120,28 €
Λιανική τιμή 147,90 €
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, dhm21911 said:

Τραχονοπλαγιας είναι ο πατέρας σου χρυσαυγιτη. Σε κατάλαβα απτά ορθογραφικά για να σε προλάβω. Πονηρέ Ε πονηρέ. 

Δεν απαξιώνει κανένας την επιστήμη απλά ορισμένοι επιλέγουμε να μην εμπιστευόμαστε πουλημένους που τα παίρνουν από παντού. Εσύ από την άλλη επιλέγεις να απαξιώνεις όσους πιστεύουν σε μια συγκεκριμένη θρησκεία. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος λειτουργεί με ξεμάτιασμα. Δικιά του η ζωή ας κάνει ότι θέλει. Αυτό που όμως θεωρείς ότι είμαι φανατικός χριστιανός να πας να το κοιτάξεις. 

Δεν θα διαγραφεί τίποτα ώστε να έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις πως …δεν κατάλαβες τίποτα απολύτως από όσα σου γράψαμε.

Δεν εκπλήσσομαι γιατί πολλά πράγματα είναι προφανή από την πρώτη στιγμή αλλά, μέρες που είναι, θα σε αφήσω να πάρεις το χρόνο σου.

Εκτός κι αν εκτονώνεσαι καλύτερα στα σχόλια κάτω από τα άρθρα του Πρώτου Θέματος, οπότε πάω πάσο. :) 

ΕυλόγηCον. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν θα διαγραφεί τίποτα ώστε να έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις πως …δεν κατάλαβες τίποτα απολύτως από όσα σου γράψαμε.

Δεν εκπλήσσομαι γιατί πολλά πράγματα είναι προφανή από την πρώτη στιγμή αλλά, μέρες που είναι, θα σε αφήσω να πάρεις το χρόνο σου.

Εκτός κι αν εκτονώνεσαι καλύτερα στα σχόλια κάτω από τα άρθρα του Πρώτου Θέματος, οπότε πάω πάσο. :) 

ΕυλόγηCον. 

Να μάθεις να σβήνεις το σχόλιο του άλλου τότε φιλαράκο που με λέει τραχονοπλαγια και αφήνει υπονοούμενα ότι είμαι φασίστας με το ορθογραφικό που έκανε επίτηδες. Εγώ δεν έβρισα κανέναν και ωρίμασε επιτέλους μην βάζεις στερεότυπα σε ανθρώπους που δεν ξέρεις. Με βαφτίσες χριστιανό χωρίς να έχω καμία επαφή με τις θρησκείες απλά γιατί ο ρατσισμός που έχεις ενάντια σε αυτούς δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Άντε καλή χρονιά 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, dhm21911 said:

Να μάθεις να σβήνεις το σχόλιο του άλλου τότε φιλαράκο που με λέει τραχονοπλαγια και αφήνει υπονοούμενα ότι είμαι φασίστας με το ορθογραφικό που έκανε επίτηδες. Εγώ δεν έβρισα κανέναν και ωρίμασε επιτέλους μην βάζεις στερεότυπα σε ανθρώπους που δεν ξέρεις. Με βαφτίσες χριστιανό χωρίς να έχω καμία επαφή με τις θρησκείες απλά γιατί ο ρατσισμός που έχεις ενάντια σε αυτούς δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Άντε καλή χρονιά 

Αγαπητέ, είναι λίγο υποκριτικό να απαιτείς να αφαιρεθεί κάτι όταν έχεις ήδη απαντήσει με πολύ χειρότερο τρόπο. 

Επίσης το ότι για κάποιο λόγο έχεις συνδέσει το ξεμάτιασμα με το χριστιανισμό, με κάνει να είμαι ακόμη πιο σίγουρος πως δεν έχεις καταλάβει τίποτα… :)  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αγαπητέ, είναι λίγο υποκριτικό να απαιτείς να αφαιρεθεί κάτι όταν έχεις ήδη απαντήσει με πολύ χειρότερο τρόπο. 

Επίσης το ότι για κάποιο λόγο έχεις συνδέσει το ξεμάτιασμα με το χριστιανισμό, με κάνει να είμαι ακόμη πιο σίγουρος πως δεν έχεις καταλάβει τίποτα… :)  

Δεν απαιτώ τίποτα, χέρι να βάζεις σε αυτούς που το ξεκινάνε χωρίς να έχουν κανένα λόγο , όχι σε αυτόν που αμύνεται. Απλή λογική είναι δεν είναι κάτι δύσκολο. Ο συγκεκριμένος είναι επιθετικος και σε άλλα post που τον έχω δει. Μάλλον είναι φιλαράκι σου δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που την είπες σε εμένα και όχι σε αυτόν. Στην Ελλάδα είμαστε με τι θες να το συνδέσω το ξεμάτιασμα; 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, dhm21911 said:

. Στην Ελλάδα είμαστε με τι θες να το συνδέσω το ξεμάτιασμα; 

Με τα Βουντού ίσως; 😛 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/25122/marketing

Διατίμηση σκευάσματος

Το σκεύασμα υπάγεται στην 2η κλάση του φόρου προστιθέμενης αξίας (vat, class 2, σήμερα ).

Ισχύουσες τιμές

Νοσοκομειακή τιμή 104,64 €
Χονδρική τιμή 120,28 €
Λιανική τιμή 147,90 €

Και αυτό αν είσαι εκτός ηλικιακού φάσματος.

Ποιο είναι το κόστος του εμβολίου;

Με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, το εμβόλιο στην Ελλάδα παρέχεται δωρεάν κατόπιν συνταγογράφησης στις παρακάτω ομάδες πληθυσμού.

• Κορίτσια και αγόρια ηλικίας 11 έως 18 ετών.
  • Ομάδες αυξημένου κινδύνου αγοριών και κοριτσιών 11 έως 26 ετών
    (Αυτοάνοσα νοσήματα, λοίμωξη HIV, λήψη ανοσοκατασταλτικών, κακοήθη νεοπλάσματα, μεταμόσχευση).

1 ώρα πριν, dhm21911 είπε

Να μάθεις να σβήνεις το σχόλιο του άλλου τότε φιλαράκο που με λέει τραχονοπλαγια και αφήνει υπονοούμενα ότι είμαι φασίστας με το ορθογραφικό που έκανε επίτηδες.

Παιχτούρα μου, για αποκατάσταση της αλήθειας δεν υπονόησα ποτέ πως είσαι φασίστας. Δεν καταλαβαίνω ούτε γιατί το νόμισες, ούτε τι πάτημα θα μπορούσα να έχω για να το πω. Φυσικά αν είσαι, ψόφα, αλλά δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...