zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώστε μου, για το εάν έχω καταλάβει καλά. Για να πάρει ένας από τους γνωστούς κ φίλους κάποιο αρχείο που έχω ανεβάσει, δεν χρειάζεται να μπαίνει στο λογ του GDrive που θα υπάρχει το αρχείο... απλά εγώ θα του στέλνω το link, με την προϋπόθεση πως θα έχω επιλέξει στο βιντεάκι να έχει "Access Anyone with the link"... σωστά; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από zoranb
panagiotis1988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, zoranb είπε Επιβεβαιώστε μου, για το εάν έχω καταλάβει καλά. Για να πάρει ένας από τους γνωστούς κ φίλους κάποιο αρχείο που έχω ανεβάσει, δεν χρειάζεται να μπαίνει στο λογ του GDrive που θα υπάρχει το αρχείο... απλά εγώ θα του στέλνω το link, με την προϋπόθεση πως θα έχω επιλέξει στο βιντεάκι να έχει "Access Anyone with the link"... σωστά; Επιβεβαιώνω! 1
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Ο μόνος τρόπος για να έχω πολλαπλά GDrives κ να εναλλάσομαι ανάμεσά τους, είναι να έχω πολλαπλά email, αλλά κάθε φορά θα πρέπει να εισάγω τα αντίστοιχα user/pass; Έλεγα εάν μπορούσα με κάποιο τρόπο, πχ να έχω σε ένα account και τα υπόλοιπα email ώστε απλά με ένα κλικ να αλλάζω... ή με κάποιο άλλο τρόπο που δεν φαντάζομαι τώρα.
hariskane Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 μπορεις να δοκιμασεις το TeraBox δινει ενα 1Tb δωρεαν αλλα εχει χαμηλες ταχυτητες κατεβασματος και πολλες διαφημησεις
Billator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoranb είπε Ο μόνος τρόπος για να έχω πολλαπλά GDrives κ να εναλλάσομαι ανάμεσά τους, είναι να έχω πολλαπλά email, αλλά κάθε φορά θα πρέπει να εισάγω τα αντίστοιχα user/pass; Έλεγα εάν μπορούσα με κάποιο τρόπο, πχ να έχω σε ένα account και τα υπόλοιπα email ώστε απλά με ένα κλικ να αλλάζω... ή με κάποιο άλλο τρόπο που δεν φαντάζομαι τώρα. Αφού θες 10Gb ένας λογαριασμός σε καλύπτει γιατί θες περισσότερους λογαριασμούς; Αν δοκιμάσεις πάντως όλα όσα ρωτάς 1 φορά θα απαντηθούν οι απορίες σου όλες αυτόματα. Είναι τόσο απλά δομημένο το οικοσύστημα της Google στο κομμάτι που σε ενδιαφέρει που δεν υπάρχει και περιθώριο λάθους. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Billator
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, hariskane said: μπορεις να δοκιμασεις το TeraBox δινει ενα 1Tb δωρεαν αλλα εχει χαμηλες ταχυτητες κατεβασματος και πολλες διαφημησεις Δίνει link για να κατεβάζουν οι φίλοι κ γνωστοί μου τα αρχεία που θα επιλέγω; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από zoranb
hariskane Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Δίνει link για να κατεβάζουν οι φίλοι κ γνωστοί μου τα αρχεία που θα επιλέγω; Δίνει link για να κατεβάζουν οι φίλοι κ γνωστοί μου τα αρχεία που θα επιλέγω; πρεπει να εχουν λογαριασμο και τα αλλα ατομα που μοιραζεσαι το αρχειο αν θυμαμαι καλα αλλα το ανεφερα λογω μεγαλου αποθηκευτικου χωρου 1
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, Billator said: Αφού θες 10Gb ένας λογαριασμός σε καλύπτει γιατί θες περισσότερους λογαριασμούς; Αν δοκιμάσεις πάντως όλα όσα ρωτάς 1 φορά θα απαντηθούν αυτόματα οι απορίες σου όλες αυτόματα. Είναι τόσο απλά δομημένο το οικοσύστημα της Google στο κομμάτι που σε ενδιαφέρει. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη! 😁 Αν μπορώ να συμβουλευτώ απο τα παιδιά που έχουν τις λύσεις γιατί πρέπει να ανακαλύψω τον τροχό; 1
Billator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Τρώγοντας έρχεται η όρεξη! 😁 Αν μπορώ να συμβουλευτώ απο τα παιδιά που έχουν τις λύσεις γιατί πρέπει να ανακαλύψω τον τροχό; Μα δεν χρειάζεσαι κάποια λύση ή να ανακαλύψεις κάτι, οι ερωτήσεις σου είναι τύπου, "Παιδιά σε ένα αυτοκίνητο που είναι οι πόρτες;" Αν πας στο αυτοκίνητο και να μην ξέρεις που είναι οι πόρτες θα τις βρεις αμέσως ή εσύ θα ρωτήσεις τον περαστικό, πιο πολύ χρόνο θα πάρει σε κάποιον να σου εξηγήσει επειδή είναι τόσο απλό. Έχει πολλά καλούδια το Drive που θα σε εξυπηρετήσει, σε καλύπτει σε ότι θες και έχεις αναφέρει οπότε δοκίμασε το. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Billator
dbrillis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Αγαπητέ Ζοραν αν θες με ακούς. Ξεκινά με εναν λογαριασμό google με τα 15 GB δωρεάν. Μαθε πως δουλεύει, πειραματίσου, γενικα πατα τα κουμπιά για να εξοικείωθεις. Πανω κατω ετσι δουλεύουν τα πιο πολλα cloud. Οταν φτασεις στο σημείο που τα 15GB δεν σε φτανουν αλλα νιώθεις ανετα πλέον με τον χώρο στο cloud πλήρωσε 20 ευρω το χρόνο για να εχεις 100GB στο Google drive. Μην κανεις πολλαπλούς λογαριασμούς αν δεν το κατέχεις, καποια στιγμη θα ξεχάσεις αρχεια μοιρασμένα που δεν θα ξέρεις σε ποιον λογαριασμό τα έχεις. Αν εχεις φίλους που εμπιστεύεσαι και το ms365 Family ειναι καλη επιλογή, με 1TB χωρο στο cloud και την σουίτα του Microsoft office για 6 ατομα. Το ms365 family το εχω και καθε χρονο black Friday αγοραζω κωδικο ανανέωσης για ενα ακομα χρόνο στα 50 ευρω. Για την ακρίβεια ειμαι 3 χρονια μπροστά. 2
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) #Billator Δηλαδή έπρεπε να κάνω 10 accounts στις διάφορες υπηρεσίες cloud κλπ που υπάρχουν κ να φάω ώρες ανακαλύπτοντας αυτά που εδώ με 10 posts μου λένε οι φίλοι του forum. 🙄 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από zoranb 1
JakeKaufman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου On 30/12/2024 at 18:59, Billator said: Μα δεν χρειάζεσαι κάποια λύση ή να ανακαλύψεις κάτι, οι ερωτήσεις σου είναι τύπου, "Παιδιά σε ένα αυτοκίνητο που είναι οι πόρτες;" Αν πας στο αυτοκίνητο και να μην ξέρεις που είναι οι πόρτες θα τις βρεις αμέσως ή εσύ θα ρωτήσεις τον περαστικό, πιο πολύ χρόνο θα πάρει σε κάποιον να σου εξηγήσει επειδή είναι τόσο απλό. Έχει πολλά καλούδια το Drive που θα σε εξυπηρετήσει, σε καλύπτει σε ότι θες και έχεις αναφέρει οπότε δοκίμασε το. Ετσι κάνει πάντα ο συγκεκριμένος χρήστης. Βαριέται να ασχοληθεί ακόμα και με το πιο απλό πράγμα και ζητάει μασημένη τροφή. 1
zoranb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου #JakeKaufman Δηλαδή έπρεπε να κάνω 10 accounts στις διάφορες υπηρεσίες cloud κλπ που υπάρχουν κ να φάω ώρες ανακαλύπτοντας αυτά που εδώ με 10 posts μου λένε οι φίλοι του forum. 🙄 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα