Προς το περιεχόμενο

free online χώρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μεταφέρω αρχεία κάπου σε free χώρο ώστε να τα κατεβάζουν φίλοι κ γνωστοί, κ να μην σβήνονται τα αρχεία μετά απο συγκεκριμένο διάστημα όπως γίνεται παράδειγμα με το wetransfer. Έχετε κάποιο τέτοιο χώρο υπόψη σας;

Δημοσ.

free και μεγαλο και να μην σβηνονται δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι.
Γιατι δεν χρησιμοποιεις google drive με ελαχιστη συνδρομη παρεχει πολυ χωρο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω πολύ χώρο, δηλαδή κ τα 10gb π.χ. με φτάνουν απλά πώς θα μπαίνουν οι φίλοι κ γνωστοί εκεί να παίρνουν τα αρχεία που θα θέλω να τους στέλνω; Θα πρέπει να τους δίνω τα login/pass του λογ. για να μπαίνουν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν θέλω πολύ χώρο, δηλαδή κ τα 10gb π.χ. με φτάνουν απλά πώς θα μπαίνουν οι φίλοι κ γνωστοί εκεί να παίρνουν τα αρχεία που θα θέλω να τους στέλνω; Θα πρέπει να τους δίνω τα login/pass του λογ. για να μπαίνουν;

Δεν εχεις κανενα google λογαριασμο;

Δημοσ.

Θα φτιάξω δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι εάν θα με εξυπηρετεί... δηλαδή θα μπορώ να μοιράζω τα αρχεία σε όσους θέλω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, θα τα κάνεις κοινόχρηστα κ θα τους στέλνεις το link αν είναι πολλοί κ δε σε νοιάζει ιδιαίτερα, ή θα δίνεις δικαίωμα σε email accounts να βλέπουν / κατεβάζουν

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αυτό γίνεται στο Google drive?

Ναι, μεχρι 15gb. Κανεις εναν κοινοχρηστο φακελο στον οποιο εκει μεσα θα βαζεις ο,τι θελεις να βρισκουν και στο οποιο θα εχουν συνεχεια προσβαση

• Like 2
Δημοσ.

Για να μην τα βλέπουν όλοι αυτά που θα προορίζονται για κάποιον μπορώ να κάνω κάποιους φακέλους πιό προσωπικούς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Για να μην τα βλέπουν όλοι αυτά που θα προορίζονται για κάποιον μπορώ να κάνω κάποιους φακέλους πιό προσωπικούς;

Απλα φτιαξε ενα g account και ψαξου

Δημοσ.

Εφτιαξα google drive κ μόλις ανέβασα 2-3 αρχεία. Κάνω Share/CopyLink κ στέλνω το link, αυτού που έχω ανεβάσει. Ο άλλος όταν το κατεβάζει, έχει πρόσβαση στον φάκελο από όπου προήλθε;

Δημοσ.

Όταν το ανοίγω σε Incognito ζητάει email και pass. Οπότε χωρίς αυτά πώς θα μπαίνει αυτός που θα του στέλνω το link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...