zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Θέλω να μεταφέρω αρχεία κάπου σε free χώρο ώστε να τα κατεβάζουν φίλοι κ γνωστοί, κ να μην σβήνονται τα αρχεία μετά απο συγκεκριμένο διάστημα όπως γίνεται παράδειγμα με το wetransfer. Έχετε κάποιο τέτοιο χώρο υπόψη σας;
verylife78 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 free και μεγαλο και να μην σβηνονται δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι. Γιατι δεν χρησιμοποιεις google drive με ελαχιστη συνδρομη παρεχει πολυ χωρο 1
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δεν θέλω πολύ χώρο, δηλαδή κ τα 10gb π.χ. με φτάνουν απλά πώς θα μπαίνουν οι φίλοι κ γνωστοί εκεί να παίρνουν τα αρχεία που θα θέλω να τους στέλνω; Θα πρέπει να τους δίνω τα login/pass του λογ. για να μπαίνουν;
SuperLuigis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν θέλω πολύ χώρο, δηλαδή κ τα 10gb π.χ. με φτάνουν απλά πώς θα μπαίνουν οι φίλοι κ γνωστοί εκεί να παίρνουν τα αρχεία που θα θέλω να τους στέλνω; Θα πρέπει να τους δίνω τα login/pass του λογ. για να μπαίνουν; Δεν εχεις κανενα google λογαριασμο;
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Θα φτιάξω δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι εάν θα με εξυπηρετεί... δηλαδή θα μπορώ να μοιράζω τα αρχεία σε όσους θέλω;
Kthulhou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ναι, θα τα κάνεις κοινόχρηστα κ θα τους στέλνεις το link αν είναι πολλοί κ δε σε νοιάζει ιδιαίτερα, ή θα δίνεις δικαίωμα σε email accounts να βλέπουν / κατεβάζουν Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από Kthulhou 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτό γίνεται στο Google drive? Ναι, μεχρι 15gb. Κανεις εναν κοινοχρηστο φακελο στον οποιο εκει μεσα θα βαζεις ο,τι θελεις να βρισκουν και στο οποιο θα εχουν συνεχεια προσβαση 2
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Για να μην τα βλέπουν όλοι αυτά που θα προορίζονται για κάποιον μπορώ να κάνω κάποιους φακέλους πιό προσωπικούς;
SabotazNic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, zoranb είπε Για να μην τα βλέπουν όλοι αυτά που θα προορίζονται για κάποιον μπορώ να κάνω κάποιους φακέλους πιό προσωπικούς; Απλα φτιαξε ενα g account και ψαξου
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Εφτιαξα google drive κ μόλις ανέβασα 2-3 αρχεία. Κάνω Share/CopyLink κ στέλνω το link, αυτού που έχω ανεβάσει. Ο άλλος όταν το κατεβάζει, έχει πρόσβαση στον φάκελο από όπου προήλθε;
infin1tyGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Άνοιξε το link σε Incognito ή σε άλλον browser να δεις τι ακριβώς βλέπει ο άλλος και πού έχει πρόσβαση.
zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Όταν το ανοίγω σε Incognito ζητάει email και pass. Οπότε χωρίς αυτά πώς θα μπαίνει αυτός που θα του στέλνω το link?
infin1tyGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Share > Share πρέπει να κάνεις και στο General access να επιλέξεις "Anyone with the link". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα