fgriz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Έχω το τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 12 pro 4G, με λειτουργικό.HyperOS 1.0.12.0 Σαν κλείδωμα και ενεργοποίηση του πορτοφολιού Google, έχω δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο. Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιο, καλώς. Ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο για να ξεκινήσει. Όταν όμως πάω από το κέντρο ελέγχου να ανοίξω την εφαρμογή πορτοφόλι, πατώντας το εικονίδιο της συντόμευσής του, ανοίγει η εφαρμογή δίχως να ζητάει αποτύπωμα ή μοτίβο. Πιστεύω ότι είναι κάποιο bag της εφαρμογής.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δεν χρειάζεται δαχτυλικό για να ανοίξει η εφαρμογή,αφου έχεις ξεκλειδώσει το κινητό απο πριν.
Kthulhou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, fgriz είπε Έχω το τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 12 pro 4G, με λειτουργικό.HyperOS 1.0.12.0 Σαν κλείδωμα και ενεργοποίηση του πορτοφολιού Google, έχω δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο. Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιο, καλώς. Ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο για να ξεκινήσει. Όταν όμως πάω από το κέντρο ελέγχου να ανοίξω την εφαρμογή πορτοφόλι, πατώντας το εικονίδιο της συντόμευσής του, ανοίγει η εφαρμογή δίχως να ζητάει αποτύπωμα ή μοτίβο. Πιστεύω ότι είναι κάποιο bag της εφαρμογής. αραιά κ που, ακριβώς πλησιάζοντας το τηλ στο ΡΟS , μπορεί εκεί να ζητήσει επιβεβαίωση, δακτυλικό αποτύπωμα. Εμένα έτσι μου κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα