Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 12 pro 4G, με λειτουργικό.HyperOS 1.0.12.0  Σαν κλείδωμα και ενεργοποίηση του πορτοφολιού Google, έχω δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο. Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιο, καλώς. Ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο για να ξεκινήσει. Όταν όμως πάω από το κέντρο ελέγχου να ανοίξω την εφαρμογή πορτοφόλι, πατώντας το εικονίδιο της συντόμευσής του, ανοίγει η εφαρμογή δίχως να ζητάει αποτύπωμα ή μοτίβο. Πιστεύω ότι είναι κάποιο bag της εφαρμογής.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fgriz είπε

Έχω το τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 12 pro 4G, με λειτουργικό.HyperOS 1.0.12.0  Σαν κλείδωμα και ενεργοποίηση του πορτοφολιού Google, έχω δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο. Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιο, καλώς. Ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο για να ξεκινήσει. Όταν όμως πάω από το κέντρο ελέγχου να ανοίξω την εφαρμογή πορτοφόλι, πατώντας το εικονίδιο της συντόμευσής του, ανοίγει η εφαρμογή δίχως να ζητάει αποτύπωμα ή μοτίβο. Πιστεύω ότι είναι κάποιο bag της εφαρμογής.

αραιά κ που, ακριβώς πλησιάζοντας το τηλ στο ΡΟS , μπορεί εκεί να ζητήσει επιβεβαίωση, δακτυλικό αποτύπωμα. Εμένα έτσι μου κάνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...