Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν επιχειρηματίας που εχω φάει φεσια και ξερω την διαδικασία διεκδίκησης και τα κόστη σου λεω απο τωρα να τα ξεγράψεις τα 400 ευρω. Διαταγη πληρωμής και συντηρητική κατάσχεση περιουσίας θα σού κοστισουν περισσότερο, και έχεις ήδη κανει εξοδα για τον δικηγόρο. Προφανώς ο τύπος ειναι έμπειρος μπαταχτσης και ήξερε τι υπόλοιπο να σου αφήσει ώστε να μην σε συμφέρει να το διεκδικήσεις.

Και προς Θεού ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ την μαλακια να ενοχλήσεις στην εργασία του ή να στείλεις επιστολές γιατί εκτός από φεσωμενος μπορεί να βρεθείς και μπλεγμένος με αστικά για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, δυσφήμιση, εκβιασμό κλπ. 

Απλά προσπάθησε στο μέλλον να μην αφήνεις οικονομικές εκκρεμότητες να χρονίζουν και να είσαι πιο αυστηρός και θαρραλέος στο να απαιτείς να σε εξοφλούν εμπρόθεσμα.

Καλή χρονιά!

Επεξ/σία από Disrespect
Δημοσ.
14 hours ago, kostasxin said:

Στρατιωτικός εδώ και όχι δεν χρωστάω εγώ στον Ts. Φίλε μου, το τελευταίο πράγμα που θα σε συμβούλευα να κάνεις, είναι να ενημερώσεις τον Διοικητή του ή την μονάδα του. Σε ίδια και χειρότερη περίπτωση με 15κ χρέος ιδιωτικό, αυτός που το έκανε βρήκε και τον μπελά του. Βάλε τον δικηγόρο σου να βρεί την όποια νόμιμη οδό για να μην βγεις χαμένος. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!

Πώς ακριβώς βρήκε τον μπελά του; 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...