andreas1gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, Neptu είπε κλασσική περίπτωση όπως οι περισσότεροι που χρωστάνε. Έχουνε απλά δε θέλουν να τα δώσουν Έχω ένα ζευγάρι Δημοσίων Υπαλλήλων σε Δημαρχείο… Χρωστάνε σε όσους μιλάνε Ελληνικά, Αλβανικά, Πακιστανικά και κάτι λίγο από Βουλγαρικά… Αλλά το καλοκαίρι πήγαν 15 μερες Σάμο και τώρα είναι για Χριστούγεννα στην Χιονισμένη Φλώρινα… 3 1 2
GREGORYMO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, panostza είπε Η οποία δικαστική απόφαση δεν απευθύνεται στη μονάδα του και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάθει ο διοικητής του. Από εκεί και πέρα το τι δίνει ή δεν δίνει έναντι της απόφασης αυτής πιθανόν εμπίπτει στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Είμαι τράπεζα και σου βγάζω διαταγή πληρωμής (αυτό έβγαλε και ο OP) . Θεωρείς ότι δικαιούμαι να ενημερώσω το αφεντικό σου, τη μάνα σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο ότι χρωστάς και δεν τηρείς τη δικαστική απόφαση; Όσο έχω αυτό το δικαίωμα εγώ ως τράπεζα, τόσο έχει και ο OP να το κάνει στο διοικητή του. Συμφωνώ. Ας τον πάει λοιπόν δικαστικά ο στρατιωτικός αν 'θικτει'. 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε αστυνομικούς πιάνει πάντως.Απο το να γίνουν ρεζίλι στην μονάδα.... Ακριβώς 9 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ρε παιδιά τι χαζομάρες λέτε; Ο Διοικητής μιας Μονάδας δεν είναι η νταντά ενός στρατιωτικού στην πολιτική του ζωή. Εάν ένας Στρατιωτικός έχει καταδικαστεί αμετάκλητα θα έχει μια πειθαρχική ποινή και τίποτα άλλο… Άντε και να του ρίξει η Υπηρεσία 4Κ… Θα τον κάνει να πάει να πληρώσει; Αφού είναι Λαμογιο ο συγκεκριμένος… Δεν λέμε ότι ο διοικητής μπορεί να τον κάνει νταντά. Απλά θα ασκήσει πίεση ο φίλος και κάτι μπορεί να γίνει
Neptu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 εντάξει αυτό με τον διοικητή είναι βλακεία ε. Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε. Δεν είναι ανήλικος να πάτε στον πατέρα του. 4
George10001 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panostza said: Ακατάσχετο ισχύει έναντι δημοσίου. Μπορείς να κάνεις κατάσχεση σε λογαριασμούς του, λίγο δύσκολο σε ακίνητο (δε συμφέρει για τόσο μικρή οφειλή). Στη θέση σου θα απέφευγα το να τον εκθέσεις στη μονάδα του (αν και μπορεί να έχει τα πιο άμεσα αποτελέσματα) γιατί εκθέτεις προσωπικά του δεδομένα και ενδεχομένως να σου γυρίσει "μπούμερανγκ" η φάση. και εγω σκεφτηκα αυτο που προτεινουν καποια αλλα μελη να παω στον διοικητη του αλλα μετα σκεφτηκα αυτο που λες, οτι μπορει ισως να το παει σαν προσωπικα δεδομενα και να βγει και απο πανω μετα.... κλασικη κατασταση φωναζει ο κλεφτης να φυγει ο νοικοκοιρης μετά... 1 hour ago, panostza said: Ακατάσχετο ισχύει έναντι δημοσίου. Μπορείς να κάνεις κατάσχεση σε λογαριασμούς του, λίγο δύσκολο σε ακίνητο (δε συμφέρει για τόσο μικρή οφειλή). Στη θέση σου θα απέφευγα το να τον εκθέσεις στη μονάδα του (αν και μπορεί να έχει τα πιο άμεσα αποτελέσματα) γιατί εκθέτεις προσωπικά του δεδομένα και ενδεχομένως να σου γυρίσει "μπούμερανγκ" η φάση. Δηλαδη εννοειται οτι το ακατασχετο σε τραπεζικο λογαριασμο Δεν ισχυει για οφειλες σε ιδιωτες και οτι μπορω να παρω τα χρηματα μου απτην τραπεζα ; απο οτι ειδα με μια δηλωση κανει καποιος στις τραπεζες ακατασχετο Και προς ιδιωτες για ποσα εως 1500 ευρω.... οποτε.... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από George10001
xxatziva Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 θα μιλησεις στο γες με τμημα οικονομικου https://army.gr/organosi/stoicheia-organosis-genikou-epiteleiou-stratou/diefthynseis-somaton/diefthynsi-oikonomikou-doi/ εφοσον πρεπει να ξοφλησει και δεν το κανει τοτε πρεπει να προβεις σε ενεργειες για συντηριτικη κατασχεςση μισθου μεχρι εξοφλησεις της υποχρεωσεις. προσωπικα ειχα τετοιο θεμα και ζητησα συμψηφισμο με οτι ειναι να παρω και να δωσω. οποτε κατι εμεινε στο τελος και τα πηρα στον λογαριασμο το υπολοιπο. αρα μιλας με το οικονομικο του γες και αναφερεις για στελεχος με ον/νυμο-βαθμο-μοναδα αν τα γνωριζεις ολα. επισης αν θες στειλε επιστολη γραπτως με ταχυδρομειο και email. να υπαρχει γραπτα μαζι με την δικαστικη αποφαση οπως και τις καταθεσεις που σου εχει κανει ή στο χερι απλα να τα εχεις καταγραψει οτι ταδε ημ/νια-εδωσε τετοιο ποσό. δηλαδη μην πας για παραπανω βαζοντας εξτρα εξοδα, μιλα με τον δικηγορο σου. να ευχεσαι να μην τα καταθετει στο παρακαταθηκων-δανειων ωστε να σε ταλαιπωρήσει για να τα παρεις απο εκει. αλλα οπως και να εχει μιλα με δικηγορο και συνταξη επιστολης προς οικονομικο γες-γεα-γεν (σε οποιο απο τα 3ανηκει). 3 1
George10001 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, xxatziva said: θα μιλησεις στο γες με τμημα οικονομικου https://army.gr/organosi/stoicheia-organosis-genikou-epiteleiou-stratou/diefthynseis-somaton/diefthynsi-oikonomikou-doi/ εφοσον πρεπει να ξοφλησει και δεν το κανει τοτε πρεπει να προβεις σε ενεργειες για συντηριτικη κατασχεςση μισθου μεχρι εξοφλησεις της υποχρεωσεις. προσωπικα ειχα τετοιο θεμα και ζητησα συμψηφισμο με οτι ειναι να παρω και να δωσω. οποτε κατι εμεινε στο τελος και τα πηρα στον λογαριασμο το υπολοιπο. αρα μιλας με το οικονομικο του γες και αναφερεις για στελεχος με ον/νυμο-βαθμο-μοναδα αν τα γνωριζεις ολα. επισης αν θες στειλε επιστολη γραπτως με ταχυδρομειο και email. να υπαρχει γραπτα μαζι με την δικαστικη αποφαση οπως και τις καταθεσεις που σου εχει κανει ή στο χερι απλα να τα εχεις καταγραψει οτι ταδε ημ/νια-εδωσε τετοιο ποσό. δηλαδη μην πας για παραπανω βαζοντας εξτρα εξοδα, μιλα με τον δικηγορο σου. να ευχεσαι να μην τα καταθετει στο παρακαταθηκων-δανειων ωστε να σε ταλαιπωρήσει για να τα παρεις απο εκει. αλλα οπως και να εχει μιλα με δικηγορο και συνταξη επιστολης προς οικονομικο γες-γεα-γεν (σε οποιο απο τα 3ανηκει). οταν λετε ειχατε τετοιο θεμα, εννοειτε και εσεις με στρατιωτικο ; και επικοινωνησατε με το γες και προεβησαν σε ενεργειες αυτοι ; το να δωσω την αποφαση στο γες, μηπως μετα μπορει αυτος να κινηθει νομικα εναντιων μου για παραβιαση προσωπικων δεδομενων ;
fmarkos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, George10001 είπε οταν λετε ειχατε τετοιο θεμα, εννοειτε και εσεις με στρατιωτικο ; και επικοινωνησατε με το γες και προεβησαν σε ενεργειες αυτοι ; το να δωσω την αποφαση στο γες, μηπως μετα μπορει αυτος να κινηθει νομικα εναντιων μου για παραβιαση προσωπικων δεδομενων ; Εγώ αντί να ακούω τον κάθε τυχαίο σε ένα φόρουμ που λέει το κοντό του και το μακρύ του, θα το συζητούσα με τους δικηγόρους μου. Ο τύπος ποντάρει στο μικρό ποσό και δεν ανταποκρίνεται. Από την στιγμή που έχεις δικαστική απόφαση και οι τόκοι τρέχουν μέχρι να σε εξοφλήσει, βγάλε διαταγή πληρωμής (τα έξοδα επιβαρύνουν τον οφειλέτη από όσο ξέρω) και προχώρα σε συντριπτική κατάσχεση περιουσίας. Την ημέρα που θα πάει ο επιμελητής στο σπίτι του για να καταγράψει την οικοσκευή σίγουρα θα βρει να σε εξοφλήσει. 6
xxatziva Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, George10001 είπε οταν λετε ειχατε τετοιο θεμα, εννοειτε και εσεις με στρατιωτικο ; και επικοινωνησατε με το γες και προεβησαν σε ενεργειες αυτοι ; το να δωσω την αποφαση στο γες, μηπως μετα μπορει αυτος να κινηθει νομικα εναντιων μου για παραβιαση προσωπικων δεδομενων ; δικο μου θεμα.προσωπικο. μεσω οικονομικού τμηματος εγινε συμψηφισμος δηλαδη. τοσα να παρω μειον τοσα να επιστρεψω και πηρα το υπολοιπο. με αιτηση-υπευθυνη δηλωση και υπογραφες στο εξοφλητικο. ρωτα τον δικηγορο σου. αφου εχεις δικαστικη αποφαση τοτε πας για παρακρατηση-κατασχεση μισθου.αρμοδιο τμημα το οικονομικο ή το οικονομικο του σχηματισμου που ανηκει η μοναδα του. 1+1=2. μιλα με δικηγορο αμεσα. στο αναλυτικο μισθοδοσιας εκει που θα λεει κρατησεις θα ειναι το -ταδε ποσό δυνάμει δικαστικης αποφασης. εκει θα πονεσει και θα εχεις πληρωθει. αμεσα στον δικηγορο. αφου εχεις δικαστικη αποφαση στα χερια σου. τι προσωπικα δεδομενα λες. επισης αν δεν συμμορφωθεί τοτε λογω ιδιοτητας τον πας ΙΣΩΣ και στρατοδικειο ετσι για 2ο βαθμό δικης. το τελευταιο λογικα θα γραφτει και στα ατομικα του εγγραφα με αποτελεσμα δυσμενη κρίση ή χωρίς προαγωγη σε διοικητικές κρισεις για ανελιξη σε βαθμο επόμενο στο στρατευμα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από xxatziva
George10001 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, xxatziva said: δικο μου θεμα.προσωπικο. μεσω οικονομικού τμηματος εγινε συμψηφισμος δηλαδη. τοσα να παρω μειον τοσα να επιστρεψω και πηρα το υπολοιπο. με αιτηση-υπευθυνη δηλωση και υπογραφες στο εξοφλητικο. ρωτα τον δικηγορο σου. αφου εχεις δικαστικη αποφαση τοτε πας για παρακρατηση-κατασχεση μισθου.αρμοδιο τμημα το οικονομικο ή το οικονομικο του σχηματισμου που ανηκει η μοναδα του. 1+1=2. μιλα με δικηγορο αμεσα. στο αναλυτικο μισθοδοσιας εκει που θα λεει κρατησεις θα ειναι το -ταδε ποσό δυνάμει δικαστικης αποφασης. εκει θα πονεσει και θα εχεις πληρωθει. αμεσα στον δικηγορο. αφου εχεις δικαστικη αποφαση στα χερια σου. τι προσωπικα δεδομενα λες. επισης αν δεν συμμορφωθεί τοτε λογω ιδιοτητας τον πας ΙΣΩΣ και στρατοδικειο ετσι για 2ο βαθμό δικης. το τελευταιο λογικα θα γραφτει και στα ατομικα του εγγραφα με αποτελεσμα δυσμενη κρίση ή χωρίς προαγωγη σε διοικητικές κρισεις για ανελιξη σε βαθμο επόμενο στο στρατευμα. κατασχεση μισθου θα ειχα κανει ηδη αλλα η δικηγορος μου μου λεει οτι εως 1500 ευρω το μηνα ειναι Ακατασχετα στις τραπεζες τα χρηματα προς ιδιωτες και ο μισθος αυτου ως υπαξιωματικου θαναι εκει γυρω στα 1500 ευρω με περιπου 20 χρονια υπηρεσιας. Αν ειναι λιγοτερα απο 1500 που αυτος για να μη κανει τιποτα λογικα αυτο θα ισχυει, τοτε ισχυει το ακατασχετο και δεν θα μπορω να παρω τιποτα. Στην περιπτωση σας, μηπως το ατομο με το οποιο ειχατε την διαφορα ειχε μισθο πανω απο 1500 ευρω και καταφερατε να παρετε χρηματα ; ή εννοειτε οτι τα χρηματα δεν τα πηρατε απο τραπεζα αλλα κατευθειαν απο το οικονομικο του γες ; 14 minutes ago, fmarkos said: Εγώ αντί να ακούω τον κάθε τυχαίο σε ένα φόρουμ που λέει το κοντό του και το μακρύ του, θα το συζητούσα με τους δικηγόρους μου. Ο τύπος ποντάρει στο μικρό ποσό και δεν ανταποκρίνεται. Από την στιγμή που έχεις δικαστική απόφαση και οι τόκοι τρέχουν μέχρι να σε εξοφλήσει, βγάλε διαταγή πληρωμής (τα έξοδα επιβαρύνουν τον οφειλέτη από όσο ξέρω) και προχώρα σε συντριπτική κατάσχεση περιουσίας. Την ημέρα που θα πάει ο επιμελητής στο σπίτι του για να καταγράψει την οικοσκευή σίγουρα θα βρει να σε εξοφλήσει. εχω ηδη δικηγορο αφου με αυτην εχουν γινει οι εως τωρα κινησεις αλλα ολο μου λεει να το αφησω κλπ και να μην ασχοληθω αλλο... οτι αν παμε σε κατασχεση περιουσιας ειναι χρονοβορα πολυ διαδικασια με πολλα εξοδα πανω απο 1000 ευρω και οτι ναι μεν θα τα παρω αυτα αλλα μετα απο πολυυυ καιρο και μονο ΑΝ βγει σε πλειστηριασμο και πουληθει το ακινητο του. Εκει παταει το καθε λαμογιο και δεν πληρωνουν τις οφειλες τους... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από George10001
kage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλα ολα αυτα αλλα Ποσα ξοδεψες μεχρι τωρα για τα αρχικα 900ε? Να υποθεσω δεν πληρωνεις δικηγορο.. αυτος δεν εβαζε καν δικηγορο ή ερημην δικαζοταν? Ο δικηγορος κατι δεν εκανε σωστα...επειδη ακριβως ειναι στο δημοσιο βγαζεις αναγκαστικη εκτελεση ή καπως ετσι λεγεται η διαδικασια κ δημοσιοποιειται στην υπηρεσια του κ τα παιρνεις απο το μισθο του.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από kage
xxatziva Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, George10001 είπε κατασχεση μισθου θα ειχα κανει ηδη αλλα η δικηγορος μου μου λεει οτι εως 1500 ευρω το μηνα ειναι Ακατασχετα στις τραπεζες τα χρηματα προς ιδιωτες και ο μισθος αυτου ως υπαξιωματικου θαναι εκει γυρω στα 1500 ευρω με περιπου 20 χρονια υπηρεσιας. Αν ειναι λιγοτερα απο 1500 που αυτος για να μη κανει τιποτα λογικα αυτο θα ισχυει, τοτε ισχυει το ακατασχετο και δεν θα μπορω να παρω τιποτα. Στην περιπτωση σας, μηπως το ατομο με το οποιο ειχατε την διαφορα ειχε μισθο πανω απο 1500 ευρω και καταφερατε να παρετε χρηματα ; ή εννοειτε οτι τα χρηματα δεν τα πηρατε απο τραπεζα αλλα κατευθειαν απο το οικονομικο του γες ; εχω ηδη δικηγορο αφου με αυτην εχουν γινει οι εως τωρα κινησεις αλλα ολο μου λεει να το αφησω κλπ και να μην ασχοληθω αλλο... οτι αν παμε σε κατασχεση περιουσιας ειναι χρονοβορα πολυ διαδικασια με πολλα εξοδα πανω απο 1000 ευρω και οτι ναι μεν θα τα παρω αυτα αλλα μετα απο πολυυυ καιρο και μονο ΑΝ βγει σε πλειστηριασμο και πουληθει το ακινητο του. to sinoliko ποσο στον λογαριασμο αν ειναι πανω απο 1500 γινεται κατασχεση αλλα νομιζω ειναι παρακατω τα ορια. Με βάση το άρθρο 31 του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων ισχύει ακατάσχετο για καταθέσεις μέχρι 1.250€ σε ένα πιστωτικό ίδρυμα είτε πρόκειται για ατομικό, είτε για κοινό λογαριασμό. αρα δες καλυτερα. τωρα φετος το 2025 ισως παει παραπανω αν εχεις κανει ρυθμιση και πληρωνεις να μεγαλωνει το ακατασχετο. επισης το προσωπικο μαλλον δεν το καταλαβαινεις. προσωπικο θεμα=δηλαδη εγω. το οικονομικο με πηρε και λεει να επιστρεψεις τοσα. ποσα ειναι να παρω εγω? συμψηφισμος και πηρα τα υπολοιπα. παμε παλι. προσωπικο θεμα λεω. με οικονομικο τμημα μιλουσα. αρα με οικονομικο θα μιλησεις με κοινοποιηση δικαστικης αποφασης συν επιστολη ποσα χρηματα σου εδωσε και πότε-ημερομηνια δηλαδη. οτι υπαρχει υπολοιπο και να προβειτε στις απαραιτητες ενεργειες. θα σε καλεσουν μετα να ενημερωσεις εσυ με τραπεζικο λογαριασμο να σου κανουν καταθεση το υπολοιπο. επισης οταν εχεις παραπτωμα που ξεπερνα καποιες μερες τρως κατασχεση αυτοματα απο το οικονομικο του γες ή σε οποιο κλαδο ανηκεις. παρε συμβουλη και απο 2ο-3ο κλπ δικηγορο. 1
Vstromrider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Αυτοκινητο δεν εχει? ειναι η ευκολη λυση. 2
uesugi1989 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Κάνε μια καταγγελία στο ΓΕΣ να τον τρέξουν πειθαρχικα τουλάχιστον, συν ότι άλλο είναι να κάνεις. Αν και το πιθανότερο είναι πως είναι " σεσημασμενος " στο ΓΕΣ
StamTheMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Φοβερη συμβουλη αυτο με το διοικητη. Μου θυμιζει εναν τυπο,που την επεσα στη γκομενα του ( εκτος μαγαζιου ) και πηγε και επιασε τον εργοδοτη μου . 2 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις