Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Adjusted for inflation?

Δεν τα πηγε ασχημα αλλα ειναι απιθανο να παει το 2ο οσο καλα πηγε το the dark knight. 

Όχι μόνο απίθανο δεν είναι, αλλά το πιο πιθανό με βάση το τι συμβαίνει με τις ταινίες και τις συνέχειες τους.

ΑΝ είναι αντάξιο του πρώτου μέρους θα ξεπεράσει σε εισπράξεις το dark night και το rises με βάση το πως πήγε η πρώτη ταινία.

6 ώρες πριν, SuperLuigis είπε

Ας φαει απλα ενα cancel και ας επικεντρωθουν σε εναν batman/ ενα συμπαν.

Δεν μπορεί να γίνει αυτό με βάση το πως πήγε η πρώτη ταινία. Δεν θα σταματήσουν το Elseworlds με τίποτα.

Στο Elseworlds θα βγαίνουν οι πιο "dark" ταινίες της DC. Batman, Joker, Constantine κλπ.

Και ο Batman του DCU θα είναι μεγάλης ηλικίας, πιο "χαρωπός" και θα επικεντρωθούν κυρίως στον γιό του.

Το Brave & The Bold θα αργήσει πάρα πολύ.

Το υπάρχον σενάριο του δεν ικανοποιεί τον Gunn και λογικά θα βρουν νέο σεναριογράφο.

The DCU's Batman Reboot Gets Disappointing Development Update From The Brave & The Bold Director

https://screenrant.com/batman-brave-and-the-bold-movie-delay-director-announcement/

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, gleft είπε

ήταν τόσο καλό το προηγούμενο που είπαν να μας αφήσουν λίγο χρόνο παραπάνω να το απολαύσουμε κι άλλο. αλλά κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι θα προτιμήσουμε να ξαναδούμε του Νόλαν παρά αυτό.

Ηταν ταινιαρα, το ξερουμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aypnia είπε

Όχι μόνο απίθανο δεν είναι, αλλά το πιο πιθανό με βάση το τι συμβαίνει με τις ταινίες και τις συνέχειες τους.

ΑΝ είναι αντάξιο του πρώτου μέρους θα ξεπεράσει σε εισπράξεις το dark night και το rises με βάση το πως πήγε η πρώτη ταινία.

Δεν μπορεί να γίνει αυτό με βάση το πως πήγε η πρώτη ταινία. Δεν θα σταματήσουν το Elseworlds με τίποτα.

Δεν ήταν κακή ταινία. Ούτε η διάρκεια της έφταιγε. Έχω δει πολλές μεγάλες ταινίες και έχουν φύγει νεράκι. Ο batman του patison δεν είναι μία από αυτές και ειλικρινά δεν το περίμενα. Τώρα η ταινία λόγο patison έφερε και κόσμο απ' αυτή την χαζομάρα με τα βαμπίρ που δεν θυμάμαι πως λέγεται, κάτι που εκτίναξε τα έσοδα τις ταινία. Δεν ξέρω αν τους κράτησε εκείνους και αν κράτησε και τους υπόλοιπους fan του batman για το δεύτερο. Θεωρώ δε πολλοί απ' τους δεύτερους έχουν απογοητευτεί.

Μην θεωρούμε επίσης ότι η 2η ταινία batman κάνει περισσότερες προβολές by default. Στην περίπτωση του Bale έχουμε το Begins που είναι μία καλή ταινία και έρχεται με το The Dark Night που είναι μία ταινιάρα!

Προσωπικά θα πήγαινα να δω την επόμενη του Patison μόνο αν το cinema για μεγάλη περίοδο δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον και είχα καιρό να μπω σε αίθουσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Δεν ήταν κακή ταινία. Ούτε η διάρκεια της έφταιγε. Έχω δει πολλές μεγάλες ταινίες και έχουν φύγει νεράκι. Ο batman του patison δεν είναι μία από αυτές και ειλικρινά δεν το περίμενα. Τώρα η ταινία λόγο patison έφερε και κόσμο απ' αυτή την χαζομάρα με τα βαμπίρ που δεν θυμάμαι πως λέγεται, κάτι που εκτίναξε τα έσοδα τις ταινία. Δεν ξέρω αν τους κράτησε εκείνους και αν κράτησε και τους υπόλοιπους fan του batman για το δεύτερο. Θεωρώ δε πολλοί απ' τους δεύτερους έχουν απογοητευτεί.

Μην θεωρούμε επίσης ότι η 2η ταινία batman κάνει περισσότερες προβολές by default. Στην περίπτωση του Bale έχουμε το Begins που είναι μία καλή ταινία και έρχεται με το The Dark Night που είναι μία ταινιάρα!

Προσωπικά θα πήγαινα να δω την επόμενη του Patison μόνο αν το cinema για μεγάλη περίοδο δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον και είχα καιρό να μπω σε αίθουσα.

Ο Pattinson έχει αποδείξει το ταλέντο του. Πχ στο Lighthouse και το Good Time ήταν φοβερός.

Και ο Nolan νομίζεις τον έβαλε στο Tenet γιατί είχε παίξει στο Twilight;

Για να μαζέψει κοριτσάκια τον επέλεξε για το Tenet; Σοβαρά μιλάμε τώρα;

Αν τώρα δεν μπορείς να ξεπεράσεις ότι έπαιξε στο Twilight και κολλάς ταμπέλες, είναι άλλο θέμα.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aypnia είπε

Ο Pattinson έχει αποδείξει το ταλέντο του. Πχ στο Lighthouse και το Good Time ήταν φοβερός.

Και ο Nolan νομίζεις τον έβαλε στο Tenet γιατί είχε παίξει στο Twilight; Σοβαρά μιλάμε τώρα;

Αν τώρα δεν μπορείς να ξεπεράσεις ότι έπαιξε στο Twilight και κολλάς ταμπέλες, είναι άλλο θέμα.

Το όνομα patison το χρησιμοποίησα για να ξεχωρίζουμε τις ταινίες. Η ταινία του patison έχει θέμα ροής πρωτίστως. Η ερμηνεία του του patison δεν είναι η χειρότερη αλλά ούτε και η καλύτερη . Πχ τον τρόμο που πρέπει να μου μεταδώσει ο batman όπως το έκανε o Bale δεν το κατάφερε.

Η αναφορά στο twilight έχει να κάνει με τον κόσμο που τραβάει από project σε project από τότε που έπαιξε στο twilight.

Ελπίζω να στα έκανα πενηνταράκια.

Δημοσ.

Καλά,επόμενο ήταν ν βγεί για το 27 κ βλέπουμε,αφού η σειρά Penguin τα πήγε πάρα πολύ καλά στα views κ στα σχόλια κ η επόμενη σειρά θ είναι χρονικά μετά το Penguin κ τώρα γυρίζεται,οπότε πρέπει ν κάνει κ αυτή τον κύκλο της......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Το όνομα patison το χρησιμοποίησα για να ξεχωρίζουμε τις ταινίες. Η ταινία του patison έχει θέμα ροής πρωτίστως. Η ερμηνεία του του patison δεν είναι η χειρότερη αλλά ούτε και η καλύτερη . Πχ τον τρόμο που πρέπει να μου μεταδώσει ο batman όπως το έκανε o Bale δεν το κατάφερε.

Η αναφορά στο twilight έχει να κάνει με τον κόσμο που τραβάει από project σε project από τότε που έπαιξε στο twilight.

Ελπίζω να στα έκανα πενηνταράκια.

Κανένα κόσμο δεν τραβάει από project σε project λόγω Twilight.

Τα κοριτσάκια από τις εποχές εκείνες μεγάλωσαν και έχουν γίνει πια ολόκληρες γομάρες με οικογένειες και παιδιά κι ούτε βλέπουν πια ταινίες για teenagers. Και σιγά μη πήγαιναν να δουν το Batman.

Τραβάει κόσμο σήμερα γιατί πολύ απλά τα λέει. Ελπίζω να στο έκανα κι εγώ πενηνταράκια.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aypnia είπε

Κανένα κόσμο δεν τραβάει από project σε project λόγω Twilight.

Τα κοριτσάκια από τις εποχές εκείνες μεγάλωσαν και έχουν γίνει πια ολόκληρες γομάρες με οικογένειες και παιδιά κι ούτε βλέπουν πια ταινίες για teenagers. Και σιγά μη πήγαιναν να δουν το Batman.

Τραβάει κόσμο σήμερα γιατί πολύ απλά τα λέει. Ελπίζω να στο έκανα κι εγώ πενηνταράκια.

Οκ. Μάλλον δεν την είδες την ταινία στο cinema.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...