Προς το περιεχόμενο

Αξίζει το samsung watch ultra;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, stormrain said:

Ισχυει, αν και επειδή κάνω στανταρ προπονήσεις, θα με βόλευε να πατούσα μια φορά μόνο για έναρξη προπόνησης και μετά να καταλαβαινε ποτε ειμαι διαδρομο και ποτε κανω όργανα. 

Oh well, 1st world problem 😅

Α δεν σου διαχωριζει δηλαδη τον διαδρομο απο τα οργανα? Στα βαζει ολα μαζι σε other workout αντι διαδρομος/τρεξιμο και other workout ξεχωριστα? Νομιζα οτι τα διαχωριζει αυτοματα απλα δεν μπορει να καταλαβει ακριβως τις ασκησεις που κανεις στο workout.

Ναι μακαρι τα προβληματα μας να ηταν αυτα😎

Επεξ/σία από ardi21
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Α δεν σου διαχωριζει δηλαδη τον διαδρομο απο τα οργανα? Στα βαζει ολα μαζι σε other workout αντι διαδρομος/τρεξιμο και other workout ξεχωριστα? Νομιζα οτι τα διαχωριζει αυτοματα απλα δεν μπορει να καταλαβει ακριβως τις ασκησεις που κανεις στο workout.

Ναι μακαρι τα προβληματα μας να ηταν αυτα😎

Oχι δεν τα διαχωρίζει μόνο του, ή τουλάχιστον δεν εχω βρει πως. Το ιδανικό θα ήταν να του έβαζες πως "την επόμενη ώρα θα κάνω διαδρομο, μηχανήματα, ελλειπτικό, βρες ποτε κάνω τι". 

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του θέσεις multisport setting, αλλα εκεί έχει τύπου τριαθλον, με συγκεκριμένες ασκήσεις όπως ποδήλατο, τρέξιμο, κολύμπι κ.ο.κ, αλλα οχι μηχανήματα ξερωγω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, stormrain said:

Oχι δεν τα διαχωρίζει μόνο του, ή τουλάχιστον δεν εχω βρει πως. Το ιδανικό θα ήταν να του έβαζες πως "την επόμενη ώρα θα κάνω διαδρομο, μηχανήματα, ελλειπτικό, βρες ποτε κάνω τι". 

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του θέσεις multisport setting, αλλα εκεί έχει τύπου τριαθλον, με συγκεκριμένες ασκήσεις όπως ποδήλατο, τρέξιμο, κολύμπι κ.ο.κ, αλλα οχι μηχανήματα ξερωγω. 

Mαλιστα καταλαβα.

Μου κανει εντυπωση που δεν διαχωριζει τουλαχιστον τον διαδρομο και τα βαρη να τα βαζει στο other workout. Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει οτι τρεχεις/περπατας εδω και 20 λεπτα πχ και διαφερει τελειως απο αυτο που εκανες πριν.

Καλα αν το παρω τελικα μονιμα στο αυτοματο θα ειναι και ας καταγραφει οτι θελει. Δεν παιζει να αλλαζω τις ασκησεις καθε φορα. Στο αυτοματο χρειαζεται παλι να του πεις οτι ξεκινας γυμναστικη η δεν κανεις κατι και οτι καταγραψει μονο του?

Επεξ/σία από ardi21
  • Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Mαλιστα καταλαβα.

Μου κανει εντυπωση που δεν διαχωριζει τουλαχιστον τον διαδρομο και τα βαρη να τα βαζει στο other workout. Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει οτι τρεχεις/περπατας εδω και 20 λεπτα πχ και διαφερει τελειως απο αυτο που εκανες πριν.

Καλα αν το παρω τελικα μονιμα στο αυτοματο θα ειναι και ας καταγραφει οτι θελει. Δεν παιζει να αλλαζω τις ασκησεις καθε φορα. Στο αυτοματο χρειαζεται παλι να του πεις οτι ξεκινας γυμναστικη η δεν κανεις κατι και οτι καταγραψει μονο του?

Στο αυτόματο ξεκινάει μόνο του ναι. Και στο περπατημα επίσης 

Δημοσ.
2 hours ago, ardi21 said:

Mαλιστα καταλαβα.

εκτος αν σε κανα garmin κανει κατι καλυτερο. αν και αυτο που εχω εγω που ειναι φτηνο βεβαια κατι περπατημα,τρεξιμο καταλαβαινε αυτοματα.δεν θυμαμαι αν ειχε καταλαβει βαρη κτλ .βεβαια το δικο μου δεν εχει κατηγορια βαρη αλλα other .ειναι το garmin forerunner 55 που ειναι παρα πολυ απλο. ισως στα πιο ακριβα να παιζει καλυτερα αφου γενικα η garmin ειναι λιγο μπροστα σε αυτα τα πραγματα

Δημοσ.
1 minute ago, danos555 said:

Παιδιά καλησπέρα. Σε θάλασσα όταν έρθει το καλοκαιράκι το βάζουμε, τι λέτε?? 

ναι αλλα το ξεπλενεις ΠΑΝΤΑ μολις βγεις( και οχι 10 ωρες μετα) με τρεχουμενο νερο βρυσης.

περισσοτερα εδω

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS10002903/

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, poulinos said:

εκτος αν σε κανα garmin κανει κατι καλυτερο. αν και αυτο που εχω εγω που ειναι φτηνο βεβαια κατι περπατημα,τρεξιμο καταλαβαινε αυτοματα.δεν θυμαμαι αν ειχε καταλαβει βαρη κτλ .βεβαια το δικο μου δεν εχει κατηγορια βαρη αλλα other .ειναι το garmin forerunner 55 που ειναι παρα πολυ απλο. ισως στα πιο ακριβα να παιζει καλυτερα αφου γενικα η garmin ειναι λιγο μπροστα σε αυτα τα πραγματα

Ισως, αλλα επειδη εχω samsung tablet και θα παρω και το S25, ειναι ψιλομονοδρομος για μενα το galaxy watch.

Επiπλεον τα garmin, νομιζω, οτι δεν εχουν καποιες ευκολιες που εχουν τα "καθαρα" smartwatch.

Δημοσ.
9 minutes ago, ardi21 said:

Ισως, αλλα επειδη εχω samsung tablet και θα παρω και το S25, ειναι ψιλομονοδρομος για μενα το galaxy watch.

Επiπλεον τα garmin, νομιζω, οτι δεν εχουν καποιες ευκολιες που εχουν τα "καθαρα" smartwatch.

πρεπει να δεις τι ευκολιες σου δινει και το garmin.σιγουρα η αυτονομια τους ειναι καλυτερη επειδη εστιαζουν στο κομματι fitness tracker. αν το θες και smartwatch τοτε ...ισως το samsung να ειναι καλυτερο.αν και τα garmin δινουν καποια smartwatch χαρακτηριστικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...