Προς το περιεχόμενο

Αξίζει το samsung watch ultra;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, Gatoskylo8 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, θα προχωρήσω με την αγορά του ultra και ό,τι βγει.
Να ΄σαι καλά πάντως!

καλη αγορα και να το χαρεις.και ελπιζω να σε πεισει να κανεις και  workouts

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω μια ερωτηση σχετικα με την καταγραφη των workouts στα galaxy watch 7. Κανω post εδω για να μην ανοιγω καινουργιο thread.

Εστω οτι παω γυμναστηριο και κανω διαφορες ασκησεις, trx, αλτηρες κτλ και μετα παω διαδρομο. Το ρολοι μπορει να ανιχνευσει αυτοματα οτι πρωτα κανω ασκησεις και μετα παω στον διαδρομο ετσι ωστε να τα διαχωρισει και να καταγραψει ολο το workout, χωρις να χρειαστει να του υποδειξω εγω manual τι ειδους γυμναστικη κανω καθε φορα?

Υποθετω οτι το περπατημα/τρεξιμο στον διαδρομο το ανιχνευει αυτοματα (?) αλλα με τις ασκησεις τι κανει? Θα καταγραφουν?

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
6 hours ago, ardi21 said:

Eχω μια ερωτηση σχετικα με την καταγραφη των workouts στα galaxy watch 7. Κανω post εδω για να μην ανοιγω καινουργιο thread.

Εστω οτι παω γυμναστηριο και κανω διαφορες ασκησεις, trx, αλτηρες κτλ και μετα παω διαδρομο. Το ρολοι μπορει να ανιχνευσει αυτοματα οτι πρωτα κανω ασκησεις και μετα παω στον διαδρομο ετσι ωστε να τα διαχωρισει και να καταγραψει ολο το workout, χωρις να χρειαστει να του υποδειξω εγω manual τι ειδους γυμναστικη κανω καθε φορα?

Υποθετω οτι το περπατημα/τρεξιμο στον διαδρομο το ανιχνευει αυτοματα (?) αλλα με τις ασκησεις τι κανει? Θα καταγραφουν?

se garmin βλεπει καποια patterns και αναγνωριζει τι κανεις για να στο περασει ως workouts.βεβαια στα περναει με διαφορετικο τροπο. στο samsung δεν ξερω.προσωπικα το εχω κλεισει αυτο. και εννοειται δεν σημειωνω ολα τα workouts. με νοιαζει το τρεξιμο και οταν θα περπατησω μεγαλες αποστασεις ειτε στην πολη(walking) ειτε στο βουνο(hiking)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, poulinos said:

se garmin βλεπει καποια patterns και αναγνωριζει τι κανεις για να στο περασει ως workouts.βεβαια στα περναει με διαφορετικο τροπο. στο samsung δεν ξερω.προσωπικα το εχω κλεισει αυτο. και εννοειται δεν σημειωνω ολα τα workouts. με νοιαζει το τρεξιμο και οταν θα περπατησω μεγαλες αποστασεις ειτε στην πολη(walking) ειτε στο βουνο(hiking)

Το περπάτημα/τρέξιμο είναι βασικό αλλά εγώ θα ήθελα να ξέρω ότι το ρολόι καταγράφει τα πάντα αυτόματα. Γιατί παίζει ρόλο στους health δείκτες. Δηλαδή αν κάποιος κάνει 4 φορές την εβδομάδα μόνο ασκήσεις και καθόλου διάδρομο το ρολόι θα νομίζει ότι κάθεται στον καναπέ αν δεν τα καταγράφει, ενώ αυτός έχει λιώσει 😋.

Βασικά έχω πάρει ως δεδομένο οτι θα έχει κάποιο mode για τέτοιους είδους άσκηση που θα μπορείς να το βάλεις manual. Ισχύει; Γιατί δεν έχω δει.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
5 minutes ago, ardi21 said:

Το περπάτημα/τρέξιμο είναι βασικό αλλά εγώ θα ήθελα να ξέρω ότι το ρολόι καταγράφει τα πάντα αυτόματα. Γιατί παίζει ρόλο στους health δείκτες. Δηλαδή αν κάποιος κάνει 4 φορές την εβδομάδα μόνο ασκήσεις και καθόλου διάδρομο το ρολόι θα νομίζει ότι κάθεται στον καναπέ αν δεν τα καταγράφει, ενώ αυτός έχει λιώσει 😋.

Βασικά έχω πάρει ως δεδομένο οτι θα έχει κάποιο mode για τέτοιους είδους άσκηση που θα μπορείς να το βάλεις manual. Ισχύει; Γιατί δεν έχω δει.

δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω. το αν καθεσαι ισως να το βλεπει και με βαση τους παλμους σου οτι δεν εισαι σε rest. λογικα στα workouts θα πρεπει να σου εχει για βαρη. σε μιας φιλης νομιζω οταν πηγαινε gym κατι διαλεγε γενικα οτι κανει βαρη.

καποιος αλλος γραφει αυτο σχετικα με το manual που λες.

Samsung health has the major compounds like deadlift, bench, squat etc, where you can put in number of sets and rest time in-between. For other machines and exercises I just use "other training" and "weight machine", and add in notes what weights and exercise. I use my phones timer for rest time with those though

τωρα για τους δεικτες υγειας ολα ειναι σχετικα .γιατι το λεω.

α.αν κοιμηθω το μεσημερι δεν το βλεπει σαν υπνο απλα απλα οτι ειμαι χαλαρος.

β.το bmi δεν ξερει αν εχεις μυς ή οχι.με 1.80 υψος και 84 κιλα με βγαζει οτι ειμαι ψηλα στο bmi. δεν μπορει να ξερει ποση μυικη μαζα εχω ομως.και το αναφερει.

γ.γενικως  βλεπεις καποια πραγματα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολα σωστα.

πχ μια μερα που εκανα πυρετο παρατηρησα κατι.ολη την ημερα επαιζα με παραπανω παλμους απο το κανονικο κα ιτο βραδυ αντι να εχω πχ rest 55 ειχα rest 60+.οποτε κατι δεν πηγαινε καλα.την επομενη μερα που ημουν μια χαρα ολα εφτιαξαν.δηλαδη βοηθαει σε καποια πραγματα μολις μαθεις και τον ευατο σου αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να το παιρνεις κατα γραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...