Προς το περιεχόμενο

Αξίζει το samsung watch ultra;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ρολόι για καθημερινή χρήση και μιας και διαθέτω samsung κινητό αναρωτιέμαι αν αξίζει η αγορά του εν λόγω.
Δεν είμαι αθλητής οπότε και δεν με ενδιαφέρει η ακρίβεια των garmin, όμως ούτε και επιθυμώ κάτι μέτριο από τη στιγμή που θα δώσω 450 ευρώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου smartwatch εδώ και έναν μήνα φυσικά και αξίζει να το πάρεις για της λειτουργίες που έχει και από την στιγμή που έχεις samsung συσκευή θα το ευχαριστηθείς πλήρως!!!!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Stathis Kesidis είπε

Καλησπέρα φίλε είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου smartwatch εδώ και έναν μήνα φυσικά και αξίζει να το πάρεις για της λειτουργίες που έχει και από την στιγμή που έχεις samsung συσκευή θα το ευχαριστηθείς πλήρως!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον θα προχωρήσω, μολονότι όντως μου φαίνονται πολλά τα 450 για το συγκεκριμένο. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον θα προχωρήσω, μολονότι όντως μου φαίνονται πολλά τα 450 για το συγκεκριμένο. 

μπορεις και να πας στο απλο. Δεν ειναι απαραίτητο να πας στο ultra 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorge18 είπε

μπορεις και να πας στο απλο. Δεν ειναι απαραίτητο να πας στο ultra 

Το ultra φαίνεται περισσότερο όμως και είναι πιο ιδιαίτερο. Όμως το γκρι θα επιλέξω, το πορτοκαλί κάνει πολύ μπαμ. 

Δημοσ.
20 hours ago, Gatoskylo8 said:

Αν δεν σου είναι κόπος, θα μπορούσες να μου πεις γιατί δεν αξίζει;

Το μεγαλύτερο (και ίσως μοναδικό) μειονέκτημα που έχει είναι η μπαταρία. Θα σου κρατάει το πολύ 2 μέρες με όλες τις λειτουργίες ενεργές. Τα Huawei τρέχουν δικό τους λειτουργικό (HarmonyOS), συνεργάζονται πολύ καλά με android smartphones και κρατάνε από 7 έως 10 ημέρες.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Το μεγαλύτερο (και ίσως μοναδικό) μειονέκτημα που έχει είναι η μπαταρία. Θα σου κρατάει το πολύ 2 μέρες με όλες τις λειτουργίες ενεργές. Τα Huawei τρέχουν δικό τους λειτουργικό (HarmonyOS), συνεργάζονται πολύ καλά με android smartphones και κρατάνε από 7 έως 10 ημέρες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν με ένοιαζε τόσο η μπαταρία θα πήγαινα σε garmin. Ούτως ή άλλως θα απενεργοποιήσω τις περισσότερες ειδοποιήσεις και το lte οπότε 2 μερούλες θα τις βγάζει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν με ένοιαζε τόσο η μπαταρία θα πήγαινα σε garmin. Ούτως ή άλλως θα απενεργοποιήσω τις περισσότερες ειδοποιήσεις και το lte οπότε 2 μερούλες θα τις βγάζει.

Κοιτα. Απο την στιγμη που (οπως ειπες και πιο πανω) το θες για να πουλας μουρη. Τοτε μπορεις να το εχεις και κλειστο. Δε θα σε νοιαζει η αποδοση της μπαταρίας ;) 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
19 hours ago, Gatoskylo8 said:

εφοσον το σκεφτεσαι για το θεμα χρηματων πρεπει να δεις τι δινει το καθε smartwatch και να αποφασισεις. πχ εγω ηθελα ενα fitness tracker για τρεξιμο. θα μπορουσα να παρω το Fenix με 700 ευρω θα μπορουσα να παρω και ενα forerunner. για την χρηση που το ηθελα το garmin forerunner με καλυψε και με παρα πολυ μικροτερο κοστος.το βασικο ειναι τι θες.ολοι θελουμε εννοειται το καλυτερο αλλα πρακτικα ειναι ποσα χρηματα θες να δωσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, poulinos είπε

εφοσον το σκεφτεσαι για το θεμα χρηματων πρεπει να δεις τι δινει το καθε smartwatch και να αποφασισεις. πχ εγω ηθελα ενα fitness tracker για τρεξιμο. θα μπορουσα να παρω το Fenix με 700 ευρω θα μπορουσα να παρω και ενα forerunner. για την χρηση που το ηθελα το garmin forerunner με καλυψε και με παρα πολυ μικροτερο κοστος.το βασικο ειναι τι θες.ολοι θελουμε εννοειται το καλυτερο αλλα πρακτικα ειναι ποσα χρηματα θες να δωσεις.

Γεια σου Πουλίνε, σκέψου πως είμαι 30 και δεν έχω καν ρολόι. Οπότε καιρός ήταν επιτέλους να πάρω ένα και δεν ήθελα οτι κι οτι.

Δημοσ.
1 hour ago, Gatoskylo8 said:

Γεια σου Πουλίνε, σκέψου πως είμαι 30 και δεν έχω καν ρολόι. Οπότε καιρός ήταν επιτέλους να πάρω ένα και δεν ήθελα οτι κι οτι.

ειμαι 43 και δεν φοραω ρολοι πολλα χρονια.αρχισα να φοραω τωρα που εχω βαλει πιο δυναμικα το τρεξιμο στην ζωη μου.το πηρα 159 ευρω και πολλα ειναι.αν δεν ηταν το τρεξιμο δεν θα το παιρνα καν. εννοειται οτι αν θελεις παιρνεις κατι που σου αρεσει ασχετως κοστους.καποιες φορες παιρνουμε απλα αυτο που θελουμε no matter what. προσωπιλα πηρα  garmin λογω διαρκειας μπαταριας συν οτι εχω ηδη 2 gps βουνου οππτε την εμπιστευομαι ως εταιρεια.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα galaxy watch 6 σφραγισμενο από πέρσι τον Φεβρουάριο ήταν δώρο με το galaxy s24 ultra πού είχα πάρει, υπάρχει απόδειξη και είναι με την ταινία ασφαλείας ακόμα.

Σε ενδιαφέρει στα 150€ να μην κάθεται στο ντουλάπι..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

Έχω ένα galaxy watch 6 σφραγισμενο από πέρσι τον Φεβρουάριο ήταν δώρο με το galaxy s24 ultra πού είχα πάρει, υπάρχει απόδειξη και είναι με την ταινία ασφαλείας ακόμα.

Σε ενδιαφέρει στα 150€ να μην κάθεται στο ντουλάπι..

Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, θα προχωρήσω με την αγορά του ultra και ό,τι βγει.
Να ΄σαι καλά πάντως!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...