deesnider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Φιλαράκια, μια ερώτηση για το γνωστό πρόγραμμα αναζήτησης Everything: Υπάρχει κάποια ρύθμιση, η οποία πιθανώς μού έχει διαφύγει, προκειμένου να «αγνοεί» σημεία στίξης & σύμβολα; Τι εννοώ: Έστω ότι κάνω copy έναν τίτλο ταινίας απ' το IMDB, ο οποίος είναι "ΑΑΑΑ: Β-Β, ΓΓΓ!" , την οποία έχω ήδη στο δίσκο αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω, όπου όμως το filename είναι γραμμένο χωρίς τα ": - , !" Αν τον κάνω paste στο πεδίο αναζήτησης τού Everything, δεν παρουσιάζει αποτέλεσμα. Υπάρχει τρόπος να ψάχνει μόνο βάσει γραμμάτων και αριθμών, αγνοώντας τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ για την πιθανή απάντηση.
deesnider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, micos000 είπε ΑΑΑΑ*Β*Β*ΓΓΓ* Εννοείς, να αντικαθιστώ στο πεδίο αναζήτησης τού Everything, κάθε σημείο στίξης & σύμβολο, με αστερίσκο;
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Ναι. Ο αστρίσκος σημεαίνει "οτιδήποτε και οσαδήποτε". ΤΟ Αγγλικό ερωτηματικό σημαίνει "οτιδήποτε αλλά μόνο ένα" και όσα ερωτηματικά βάλεις τόσους χαρακτήρες ζητάς, π.χ. για να ζητήσεις τρεις τελείως ή μπορεί να είναι και κόμες ή παύλες ή δύο τελείες και ένα κενό βάζεις ??? δηλαδή τρεις χαρακτήρες, ότι και να είναι αυτοί. Αν βάλεις * τους λες ότι δεν ξέρεις τι είναι ή πόσοι χαρακτήρες είναι.
deesnider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Ναι. Ο αστρίσκος σημεαίνει "οτιδήποτε και οσαδήποτε". ΤΟ Αγγλικό ερωτηματικό σημαίνει "οτιδήποτε αλλά μόνο ένα" και όσα ερωτηματικά βάλεις τόσους χαρακτήρες ζητάς, π.χ. για να ζητήσεις τρεις τελείως ή μπορεί να είναι και κόμες ή παύλες ή δύο τελείες και ένα κενό βάζεις ??? δηλαδή τρεις χαρακτήρες, ότι και να είναι αυτοί. Αν βάλεις * τους λες ότι δεν ξέρεις τι είναι ή πόσοι χαρακτήρες είναι. Σ' ευχαριστώ πολύ!
accipio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μπορείς να κάνεις αναζήτηση χωρίς να γράφεις σημεία στίξης (βάλε κενό στη θέση τους) - εγώ έτσι κάνω και βρίσκω αυτό που θέλω χωρίς να χρησιμοποιώ αστερίσκους και ερωτηματικά.
deesnider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, accipio είπε Μπορείς να κάνεις αναζήτηση χωρίς να γράφεις σημεία στίξης (βάλε κενό στη θέση τους) - εγώ έτσι κάνω και βρίσκω αυτό που θέλω χωρίς να χρησιμοποιώ αστερίσκους και ερωτηματικά. Με πληκτρολόγηση, γίνεται. Αυτό που θέλω, είναι αν μπορώ να κάνω copy έναν τίτλο που έχει σημεία στίξης και να τον εντοπίζει εφόσον υπάρχει στο δίσκο μου, αλλά γραμμένος χωρίς αυτά. Τυχαίο παράδειγμα: Δες πως είναι γραμμένος ο τίτλος εδώ: https://www.imdb.com/title/tt3492560/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_45 Αν στο δίσκο μου υπάρχει το αρχείο, αλλά είναι γραμμένο έτσι: Vanity Fair Killers Kill Dead Men Die και τον κάνω copy απ' το imdb και paste στο everything, δεν τον εντοπίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα