Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pontez2 είπε

Πάντως απ οτι διάβαζα υπάρχουν εκατοντάδες πολύ δυσκολες περιπτώσεις που η λυση ειναι σχεδον αδυνατη.

Σε άλλη πολυκατοικία πχ έτυχε απο τη κατασκευή ο μηχανισμος του ανελκυστηρα να ειναι στον ίδιο χωρο με το λεβιτοστάσιο. Τη δεκαετία του 80 δεν απαγορευοταν αν υπήρχε χωρισμα, πλέον απαγορευετε. Ε αυτο τωρα για να φτιαχτει θέλει να φυγει απο εκει ο μηχανισμος, να φτιαχτεί άλλος χωρος και να μπει εκει. Μιλάμε για λεφτά οχι χαζομάρες. 

Και στη δική μου, έχει βγει ένα τάληρο για ένα σκασμό πράγματα. Εντομεταξυ δεν έχει 5 χρονια που αλλάξαμε τα συρματοσχινα και απο το συνεργειο δε μας ειχαν πει τιποτε τοτε. Το μάθαμε φέτος απο τα ΜΜΕ :P 😛 Θα τα σκάσουμε βέβαια, αλλά σε άλλους τα πράγματα ειναι πολυ δυσκολότερα.

Τοτε γιατί ζητάνε και στη δικη μου περιπτωση πχ να πάμε βάσει της τωρινης οδηγίας? Δεν ειναι οτι το ανσανσέρ έχει προβλημα. Εξαιρετικά λειτουργει. 

Πουθενα δεν έχω δει λεβητοστάσιο και μηχανοστασιο ασανσέρ στο ίδιο δωμάτιο, ούτε σε κτίρια του 50. Τι να πεις ρε φίλε, ότι να ναι μερικοί εργολάβοι. Είναι και επικίνδυνο να υπάρξει κανένα ατύχημα πχ με τεχνικούς του καυστηρα άμα βρίσκονται κοντά σε άλλες άσχετες εγκαταστάσεις που δεν ξέρουν. Στο μηχανοστασιο των ανελκυστηρων κανονικά εισέρχεται μόνο ο τεχνικός του συνεργείου, κανένας άλλος. 

Δημοσ.

Γενικά η φάση είναι να μην σου έρθει το χαρτί από τον δήμο . Αν σου έρθει 2 επιλογές υπάρχουν . Είτε πληρώνεις είτε αν δεν έχει η πολυκατοικία ταμειο, το κλειδώνει ο μάστορας . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...