Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι για αγορα αφυγραντηρα αλλα εχω μπερδευτει με της μαρκες..πχ morris διαβαζω βγαζουν θεματα..καποιοι προτείνουν  Kullhaus..Εχω βρει και καποιος που λενε για εταιρια life..air condition εχω midea και σκεφτομουν και για αφηγραντηρα..Σπιτι 80 τμ τιμη μεχρι 200 ευρω.. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

https://www.skroutz.gr/s/46805108/Inventor-Stardust-Afygrantiras-me-Sympiesti-Ionisti-kai-Wi-Fi-20lt-Gri.html

Eγώ πήρα αυτόν. Μπορεί να έδωσα 320 ευρώ, αλλά ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα

Έχουμε εδώ και 4 χρόνια το προηγούμενο μοντέλο από αυτόν. Όλο το χειμώνα  δουλεύει ασταμάτητα σε 80 τετραγωνικά σπίτι και όταν χρειαστεί στεγνώνει 2 απλώστρες ρούχα σε 24 ώρες. 5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας και καμία ουσιαστική διαφορά στον λογαριασμό ρεύματος. Οταν είναι σε λειτουργία αφυγρανσης κάνει θόρυβο όσο ένα κλιματιστικό, όταν είναι σε λειτουργία στεγνώματος κάνει λίγο παραπάνω, αλλά σε κλειστό δωμάτιο δεν ακούγεται στο υπόλοιπο σπίτι. Εξαιρετική αγορά 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, fmarkos είπε

Εχω 4 χρονια τον 20αρι. οτι καλυτερο. παρτον με κλειστα ματια. Τον εχει το πλαισιο τωρα σε προσφορα αν εχεις κοντα σου και δεν θες να μπλεξεις με σκρουτζ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, YellowGr είπε

Εχω 4 χρονια τον 20αρι. οτι καλυτερο. παρτον με κλειστα ματια. Τον εχει το πλαισιο τωρα σε προσφορα αν εχεις κοντα σου και δεν θες να μπλεξεις με σκρουτζ.

228 Σκρούτζ 239,90 Πλαίσιο. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fmarkos είπε

228 Σκρούτζ 239,90 Πλαίσιο. 

228+ μεταφορικα εκτος και αν μενεις κοντα σε καποιο απο τα καταστηματα .

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι λίγο επιφυλακτικός με τους αφυγραντήρες μην είναι marketing όλο αυτό. Μπορείτε να μου πείτε αν όντως αξίζουν και κυρίως σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται? δηλαδή τι ποσοστά υγρασίας πρέπει να έχω στο σπίτι για να πω "το χρειάζομαι οπωσδήποτε"?.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Παιδιά επειδή είμαι λίγο επιφυλακτικός με τους αφυγραντήρες μην είναι marketing όλο αυτό. Μπορείτε να μου πείτε αν όντως αξίζουν και κυρίως σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται? δηλαδή τι ποσοστά υγρασίας πρέπει να έχω στο σπίτι για να πω "το χρειάζομαι οπωσδήποτε"?.

Εμάς μαζευόταν μούχλα μέσα στις ντουλάπες, έως και ήταν υγροί οι τοίχοι. Μπορείς να πάρεις από το jumbo πχ αυτές τις παγίδες υγρασίας που έχουν 2-3€,  να τις βάλεις σε ντουλάπα ή όπου αλλού έχεις υποψίες υγρασίας και αν σε καμία βδομάδα έχουν γεμίσει νερό, τότε θες αφυγραντηρα. Και εγώ ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με την αγορά στην αρχή, αλλά τελικά άλλαξε τόσο η ατμόσφαιρα μέσα  στο σπίτι που σχεδόν δεν χρησιμοποιούμε ούτε καλοριφέρ πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...