Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πάρει κάποιος ταινίες β κετονών της freestyle από φαρμακείο; Τις έχω ζητήσει από φαρμακεία αλλά όλοι λένε πως τις φέρνουν μόνο με παραγγελία και πως δεν ξέρουν την τιμή. Συνήθως έχουν μεγάλη διαφορά τιμής τα προϊόντα του φαρμακείου από ότι στο ίντερνετ, αλλά αναρωτιέμαι πόσο κοστίζουν κι αν αξίζει να τις πάρω από φαρμακείο μιας που τις χρειάζομαι άμεσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ταινίες μέτρησης σακχάρου είναι πολύ πιο ακριβές αλλά ευτυχώς μου τις γράφουν. 

Οι κετόνες τελικά έχουν 20€ στο φαρμακείο και θα τις πάρω κατευθείαν το απόγευμα, περισσότερα θα έβγαιναν στο ίντερνετ + μεταφορικά. Είναι και οι γιορτές, που οι μεταφορικές θα έχουν και πολλή δουλειά, ποιος ξέρει πότε θα τα έφερναν. 

20 ώρες πριν, SteliosTh είπε

Είχα πάρει τον Ιούλιο  β-ketone Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου 10τμχ-18Ε,  Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου 50τμχ-11,40Ε,  μέσω skroutz και μου είχαν έρθει άμεσα.

Έχεις διαβήτη; 

Επεξ/σία από paoke9
Δημοσ.
5 hours ago, paoke9 said:

Έχεις διαβήτη; 

Είχα πάρει όλο το πακέτο με το μηχάνημα και σκαρφιστήρες και επειδή είχα σκρούτζ plus δεν έδωσα μεταφορικά. 

¨οχι δεν έχω διαβήτη αλλά σοβαρή πάθηση στο έντερο και έκανα διατροφή όπου έπρεπε να παίρνω μετρήσεις ανά πέντε ημέρες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...