manolis940 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, panathatube είπε Κι εγώ μπορώ να βρω πάμπολλες άλλες εικόνες που είναι πολύ λιγότερο ντούκι και η Μαίρη Τζέιν λιγότερο σεξοβόμβα και περισσότερο κορίτσι. Στα κόμικς ο Πάρκερ θεωρείται συνήθως 1,78 ο Χόλαντ είναι 1,73. Αλλά ας δούμε τι λέει ο ίδιος ο Σταν Λι που συνδημιουργός με τον Ντίτκο τον άνθρωπο αράχνη. Ήταν ένας συνηθισμένος τύπος και μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε. https://www.cbc.ca/archives/why-stan-lee-saw-spider-man-as-a-regular-guy-1.4902887 https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/my1x3e/stan_lee_spiderman_could_be_anybody/ Ειλικρινά πάντως όλα αυτά δεν έχουν σημασία στο αν βγει μια ταινία καλή. Απ' τα λίγα comics που έχω δει ο batman εμφανισιακά και σωματικά ταιριάζει περισσότερο με τον Ben Afleck. Η ταινία όμως Batman vs Superman είναι κατώτερη απ' όλη την τριλογία του Nolan και από εκείνη του snider με τον patison παρόλο που δεν μου αρέσει όσο εκείνη του Nolan. Ο Holland είναι είναι ένας τύπος όπου είναι έξυπνος, ταυτόχρονα όμως κάπως βιαστικός και απότομος, θυμίζει κάπως ένα παιδί στην εφηβεία. Πολύ καλό στοιχείο των ταινιών είναι ότι οι συνθήκες τον ωριμάζουν σιγά σιγά. Ο Maguire είναι πάλι ένας έξυπνος, αλλά πιο κλειστός χαρακτήρας με φανερή έλλειψη social skills. Ασχέτως το ποιος σ' αρέσει καλύτερα δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι χαρακτήρες που μπορείς να ταυτιστείς έστω και λίγο μαζί τους, διότι έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο ξύλο και μπουνιές. Δεν είναι μόνο μια στολή ή ένας σωματότυπος που ταιριάζει με τα comic. Αυτό λείπει περισσότερο απ' τις σημερινές ταινίες και ειδικά SCU. Καλό σενάριο, σωστά στημένο σε πρώτη, δεύτερη και τρίτη πράξη και καλογραμμένοι χαρακτήρες.
MikeGR7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μην μπερδευομαστε με το "συνηθισμενος", "καθημερινός", "friendly" κτλ Αυτα ειναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και σε γενικες γραμμες ο Holland τα παει μια χαρα σε αυτο τον τομεα. Εγω μιλουσα καθαρά εμφανισιακά οτι ειναι λιγο ξενερωμα και παραπεμπει σε παιδακι. Δεν ειναι ο Hulk αλλα ουτε και αυτο το πραγμα, μιλαμε ο Holland παιζει να τον πλακωνα στην τριτη δημοτικου. Μια εξαιρετική μεταφορά ειναι τα Spiderman παιχνίδια στο Playstation.
manolis940 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Μην μπερδευομαστε με το "συνηθισμενος", "καθημερινός", "friendly" κτλ Αυτα ειναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και σε γενικες γραμμες ο Holland τα παει μια χαρα σε αυτο τον τομεα. Εγω μιλουσα καθαρά εμφανισιακά οτι ειναι λιγο ξενερωμα και παραπεμπει σε παιδακι. Δεν ειναι ο Hulk αλλα ουτε και αυτο το πραγμα, μιλαμε ο Holland παιζει να τον πλακωνα στην τριτη δημοτικου. Μια εξαιρετική μεταφορά ειναι τα Spiderman παιχνίδια στο Playstation. Αν και εγώ μεγάλωσα με παιδικά και όχι με comic όλοι οι villians πίστευαν στην αρχή ότι τον πλακώνουν εύκολα. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Holland ήταν καλή επιλογή και λόγο εμφάνισης. xD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα