x-oyranoy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 ΚΛΑΜΑ, το ενα χειροτερο απο το αλλο, για ονομα του Θεου οταν τις κανανε editing δεν ειδαν οτι ειναι για τα μπαζα? 1
MariosX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Είμαι γεννημένος το 88, πιστεύω πως τα άτομα από την γενιά μου και πριν, δεν πολύ πατάμε στο σινεμά. Επίσης τα άτομα που είναι μετά από την γενιά μου, έχουν κι άλλες ασχολίες πέρα των σινεμά με αποτέλεσμα ούτε αυτοί να πολύ πατανε. Εξάλλου γιατί να πατήσει κάποιος στον σινεμά, πλέον είναι εύκολο να αγοράσεις μια οικονομική 55 τηλεόραση και με κάποια συνδρομητική υπηρεσία να έχεις ένα σορό ταινίες. Πέρα από αυτό όλες οι ταινίες είναι φτιαγμένες με τον μεγάλο villain όπου ο καλός πρέπει να νικήσει τον κακό κτλ, άλλο ένα βαρετό σενάριο. Άρα δεν φταίει μόνο το Spiderman Universe φταίει και το γεγονός πως ο κόσμος άλλαξε ενδιαφέροντα 1
torgar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για να παει το Madame Web καλα πρεπει να υπαρχει αρνητικο IQ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από torgar
Jmanol000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 γενικά η κατάσταση με τον spider man έχει ξεφύγει , έχει χαθεί κάθε ίχνος πλοκής , και απλά προσθέτουν
Aurumnus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Σιγά που θα πληρώσω για να πάω να δω στον κινηματογράφο superhero ταινία με πρωταγωνιστή τον Kraven! Δεν με ενδιαφέρουν ταινίες με πρωταγωνιστές δευτεράντζες!
fasttam Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ νιώθω την πίκρα και τη στεναχώρια του φίλου μου του Τόνυ που φτιάχνει ταινιαρες και ανοίγει νέους δρόμους στον κινηματογράφο. Θα έγραφα και περισσότερα αλλά αύριο έχω νηπιαγωγείο και πρέπει να κοιμηθώ νωρίς. Σε αγαπάμε Τόνυ.
manolis940 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Αναφορά σε κείμενο Η μόνη "επιτυχία" του SSU μέχρι στιγμής είναι η τριλογία Venom. Τρομερή επιτυχία.... Τι να πω. Αν κάτι κάνει το 1ο και αυτό μέτριο ήταν. 21 ώρες πριν, alet είπε Χωρίς να είμαι φανατικός των hero movies κτλ,το Spider man No way home το ευχαριστήθηκα και θυμάμαι πήγε πολύ καλά εισπρακτικά Άλλο σύμπαν είναι αυτό. Ναι ξέρω είναι μπερδεμένο 20 ώρες πριν, Chocobo είπε Ίσως ο κόσμος απλά βαρέθηκε να βλέπει ταινίες βασισμένες πλέον στους Β χαρακτήρες , κακούς , εγγόνια , συννυφάδες κλπ τον υπερηρώων ? Χωρίς να είμαι comic nerd αλλά ούτε και εντελώς άσχετος , μερικούς ήρωες κλπ δεν τους έχω καν ακούσει ένα το κρατούμενο...δεύτερον έχουν κουράσει τόσο πολύ αυτού του είδους ταινίες που μόλις μάθω πως κάτι είναι marvel dc ξέρω πως πρόκειται για χαζομάρα οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο. Μπορεί να είναι εν τέλη καλή ταινία αλλά όταν έχεις μπουκώσει τον κόσμο στη σαβούρα και στις πολυάριθμες ταινίες δυστυχώς ακόμα και όταν βγάλεις καλή , θα πάει πάτο. Αυτά χωρίς να βάλουμε στη συνταγή woke dei (αλλάζουν και κάθε μήνα ορολογία) αηδίες. Όσο τώρα για την πλοκή.....στο 99% είναι ίδια. Σώζουμε τον κόσμο ή πολεμάμε έναν νέο κακό που μπορεί να είναι απο άγνωστο μέχρι παλίο φίλο , συγγενή κλπ όπου πάλι στο 99.9% ο κεντρικός ήρωας θα νικήσει.... Η αλήθεια είναι πως λείπει ένα πρωτότυπο project απ' τις μεγάλες οθόνες αλλά από την άλλη δεν κουράσαν οι super heros movies θεωρώ. Εγώ μια χαρά μπορώ να δω ακόμα. Το ζήτημα είναι ότι είναι όλες μέτριες προς κακές. Βγάζουν όσο πιο πολλές μπορούν χωρίς ποιότητα και μόνο για το χρήμα. Υπάρχει περίπτωση να μην πάμε να δούμε μια παραγωγή όπως το "The Dark Night" που είναι ο μπαμπάς όλων των super hero movies; Και τόσο ψηλά τον πήχη να μην βάλουμε, δες το πρώτο spiderman του 2000', δες το πρώτο Ironman, Δες το Infinity war, Gardians of Galaxy (προφανώς υπάρχουν κι άλλες). Είναι όλες τους πολύ καλές έως τέλειες αλλά μόλις κάνει κάτι μια εμπορική επιτυχία θα το αρμέξουμε. Και δεν είναι μόνο τα super hero movies. Πχ το "Rogue one A Star Wars Story" είναι μία πάρα πολύ καλή ταινία starwars κατ' εμέ αντάξια και των original. Το Andror που παίζει ο ίδιος χαρακτήρας κατέληξε να είναι η πιο βαρετή σειρά του αιώνα. Όλα έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Προσπαθούμε να αρμέξουμε την αγελάδα τώρα που βγάζει γάλα και τραβάμε από 50 ρόγες ταυτόχρονα. 2
Chocobo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, manolis940 είπε Η αλήθεια είναι πως λείπει ένα πρωτότυπο project απ' τις μεγάλες οθόνες αλλά από την άλλη δεν κουράσαν οι super heros movies θεωρώ. Εγώ μια χαρά μπορώ να δω ακόμα. Το ζήτημα είναι ότι είναι όλες μέτριες προς κακές. Βγάζουν όσο πιο πολλές μπορούν χωρίς ποιότητα και μόνο για το χρήμα. Υπάρχει περίπτωση να μην πάμε να δούμε μια παραγωγή όπως το "The Dark Night" που είναι ο μπαμπάς όλων των super hero movies; Και τόσο ψηλά τον πήχη να μην βάλουμε, δες το πρώτο spiderman του 2000', δες το πρώτο Ironman, Δες το Infinity war, Gardians of Galaxy (προφανώς υπάρχουν κι άλλες). Είναι όλες τους πολύ καλές έως τέλειες αλλά μόλις κάνει κάτι μια εμπορική επιτυχία θα το αρμέξουμε. Και δεν είναι μόνο τα super hero movies. Πχ το "Rogue one A Star Wars Story" είναι μία πάρα πολύ καλή ταινία starwars κατ' εμέ αντάξια και των original. Το Andror που παίζει ο ίδιος χαρακτήρας κατέληξε να είναι η πιο βαρετή σειρά του αιώνα. Όλα έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Προσπαθούμε να αρμέξουμε την αγελάδα τώρα που βγάζει γάλα και τραβάμε από 50 ρόγες ταυτόχρονα. Κοίταξε μπορεί και εγώ να τις δω κάποια στιγμή και να τις απολαύσω απλά δεν τις θεωρώ cinema material. Προσωπικά πάντως πες με περίεργο αλλά δεν μπορώ να δω κάτι 70 φορές.Για παράδειγμα δεν κατάφερα να ολοκληρώσω καμία απο τις ταινίες spiderman του Holland χωρίς να μπορώ να σου πω συγκεκριμένα ''αυτό δεν μου άρεσε'' απλά κατά τη διάρκεια κάπου απλά βαρέθηκα , έπιασα το κινητό και δεν ασχολήθηκα ξανά. Έχω χορτάσει Spiderman όπως και πολλούς άλλους εκτός και αν κάποιος σκηνοθέτης κάνει το θαύμα όπως έκανε ο Nolan με το Dark Knight και έδωσε ένα Batman που δεν είχαμε ξαναδεί. Γενικά θεωρώ πως ακόμα και κάτι ωραίο δεν θα πουλάει για πάντα , ο κόσμος συνηθίζει και βαριέται. Οι πωλήσεις θα πέσουν. Φυσικά εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέλειο αλλά για μερικές χυδαιότητες τις περισσότερες φορές..
panathatube Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, alet είπε Χωρίς να είμαι φανατικός των hero movies κτλ,το Spider man No way home το ευχαριστήθηκα και θυμάμαι πήγε πολύ καλά εισπρακτικά Είχε λόγο και η Marvel σε αυτό 21 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Ένα βασικο προβλημα με τις ταινίες ειναι οτι εχουν ακυρα κάστινγκ. Για γρηγορα παραδειγματα θα πω για τον Spiderman που κανονικα ειναι η επιτομη της φυσικης καταστασης, γραμμωμενος τουμπανο κτλ και στα εργα βαζουμε κατι χαρακτήρες τυπου Tom Holland που η Zendaya να του ριχνει ενα κεφάλι... ε ναι... μαπα σορρυ. Στο Kraven, εχοντας παιξει προσφατα το επικο Spiderman 2 στο PS5, μολις ειδα τον ηθοποιό που εβαλαν... με επιασαν γέλια!! Τον ανθρωπο βεβαιος να τον βαλουμε σε μια ρομαντική - συναισθηματική ταινια να κανει τον Δον Ζουαν ΟΚ, αλλα KRAVEN??!!!! Επομενο καστιγκ θελω Κώστα Πρέκα για RHINO!! Ε Λ Α Τ Ε ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΡΑΧΝΟΥΛΕΣ!!! Ο Πίτερ Πάρκερ των κόμικς είναι ένας συνηθισμένος νεαρός φοιτητής μετρίου ύψους και συμπαθητικής διάπλασης δεν είναι ο Colossus. Αυτός ήταν κι ο στόχος ήρωας ο νέος της διπλανής πόρτας. 1
manolis940 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Κοίταξε μπορεί και εγώ να τις δω κάποια στιγμή και να τις απολαύσω απλά δεν τις θεωρώ cinema material. Προσωπικά πάντως πες με περίεργο αλλά δεν μπορώ να δω κάτι 70 φορές.Για παράδειγμα δεν κατάφερα να ολοκληρώσω καμία απο τις ταινίες spiderman του Holland χωρίς να μπορώ να σου πω συγκεκριμένα ''αυτό δεν μου άρεσε'' απλά κατά τη διάρκεια κάπου απλά βαρέθηκα , έπιασα το κινητό και δεν ασχολήθηκα ξανά. Έχω χορτάσει Spiderman όπως και πολλούς άλλους εκτός και αν κάποιος σκηνοθέτης κάνει το θαύμα όπως έκανε ο Nolan με το Dark Knight και έδωσε ένα Batman που δεν είχαμε ξαναδεί. Γενικά θεωρώ πως ακόμα και κάτι ωραίο δεν θα πουλάει για πάντα , ο κόσμος συνηθίζει και βαριέται. Οι πωλήσεις θα πέσουν. Φυσικά εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέλειο αλλά για μερικές χυδαιότητες τις περισσότερες φορές.. Δεν έχεις καθόλου άδικο θεωρώ. Το Dark Night εναντιθέση με πολλές άλλες που ανέφερα μπορεί να τραβήξει κόσμο πέραν απ' τους fan του batman γιατί σκηνοθετικά, ερμηνευτικά, σεναριακά και πολλά ακά ακόμα, είναι αριστούργημα. Τέτοιες όμως ταινίες δεν βγαίνουν και δεν μπορούν να βγαίνουν και κάθε μήνα. Αν πραγματικά εκεί στοχεύαν τότε θεωρώ ότι ο κορεσμός θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί. Ωστόσο 10 ταινίες μέσα στην χρονιά ακόμη και το 1/5 των εσόδων να φέρει η κάθε μια στα ταμεία θα έβαζαν περισσότερα στις τσέπες οι παραγωγοί οπότε γι αυτό έχουμε τόσα ανούσια project ταυτόχρονα και γι αυτό υπάρχει και ο κορεσμός. 1
valkon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Από τις πιο χαζές ιδέες για Universe. Χωρίς τον Spider-Man δεν έχει κανένας του ενδιαφέρον, μόνο ο Venom παλεύεται σαν χαρακτήρας και μέχρι εκεί.
MikeGR7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, panathatube είπε Είχε λόγο και η Marvel σε αυτό Ο Πίτερ Πάρκερ των κόμικς είναι ένας συνηθισμένος νεαρός φοιτητής μετρίου ύψους και συμπαθητικής διάπλασης δεν είναι ο Colossus. Αυτός ήταν κι ο στόχος ήρωας ο νέος της διπλανής πόρτας. Ενας μέτριο υψος για εναν αντρα ειναι 1.80 δεν ειναι 1.65 που ειναι ο Holland... Επίσης η συμπαθητική διάπλαση ηταν πριν αποκτησει τις δυναμεις του, μετα έγινε τούμπανο στα κομικ και τέλος, οσον αφορα το νεαρος, στα κομικ ειναι χαλαρα 25 και βαλε και οχι οπως πανε να τα δειξουν στις προσφατες ταινιες που τον βγαζουν οριακα για γυμνάσιο χαχα Παραθετω και μερικες φωτογραφίες για συγκριση και αν εσεις αυτο το θεωρείτε καλη μεταφορα εμενα μου περισσεύει...:
manolis940 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Ενας μέτριο υψος για εναν αντρα ειναι 1.80 δεν ειναι 1.65 που ειναι ο Holland... Επίσης η συμπαθητική διάπλαση ηταν πριν αποκτησει τις δυναμεις του, μετα έγινε τούμπανο στα κομικ και τέλος, οσον αφορα το νεαρος, στα κομικ ειναι χαλαρα 25 και βαλε και οχι οπως πανε να τα δειξουν στις προσφατες ταινιες που τον βγαζουν οριακα για γυμνάσιο χαχα Παραθετω και μερικες φωτογραφίες για συγκριση και αν εσεις αυτο το θεωρείτε καλη μεταφορα εμενα μου περισσεύει...: Η ταινία έχει μία διαφορετική προσέγγιση όπως προείπαν για να μπορείς να ταυτιστείς περισσότερο με τον χαρακτήρα Friendly neighborhood spiderman. Ενδέχεται αν ψάξουμε όλα τις ποικιλίες που υπάρχουν σε κομικ κάποια να ταιριάζει αλλά δεν έχει τεράστια σημασία.
panathatube Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Ενας μέτριο υψος για εναν αντρα ειναι 1.80 δεν ειναι 1.65 που ειναι ο Holland... Επίσης η συμπαθητική διάπλαση ηταν πριν αποκτησει τις δυναμεις του, μετα έγινε τούμπανο στα κομικ και τέλος, οσον αφορα το νεαρος, στα κομικ ειναι χαλαρα 25 και βαλε και οχι οπως πανε να τα δειξουν στις προσφατες ταινιες που τον βγαζουν οριακα για γυμνάσιο χαχα Παραθετω και μερικες φωτογραφίες για συγκριση και αν εσεις αυτο το θεωρείτε καλη μεταφορα εμενα μου περισσεύει...: Κι εγώ μπορώ να βρω πάμπολλες άλλες εικόνες που είναι πολύ λιγότερο ντούκι και η Μαίρη Τζέιν λιγότερο σεξοβόμβα και περισσότερο κορίτσι. Στα κόμικς ο Πάρκερ θεωρείται συνήθως 1,78 ο Χόλαντ είναι 1,73. Αλλά ας δούμε τι λέει ο ίδιος ο Σταν Λι που συνδημιουργός με τον Ντίτκο τον άνθρωπο αράχνη. Ήταν ένας συνηθισμένος τύπος και μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε. https://www.cbc.ca/archives/why-stan-lee-saw-spider-man-as-a-regular-guy-1.4902887 https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/my1x3e/stan_lee_spiderman_could_be_anybody/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα