esykas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ σε σουπερ που έγινε διπλή ταυτόχρονα πληρωμή, με το που ακούμπισα την κάρτα, και σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο του καταστήματος, που μου είπε, και τελικά έτσι ήταν, ότι όσα τηλέφωνα και να πάρω στην δική μου τράπεζα θα μου λένε μλκς, τελικά μπήκαν τα χρήματα μετά από 25-30 μέρες, από το αυτοματοποιημένο σύστημα, διότι δεν εισπράχθηκαν από το κατάστημα.
mariosnik_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, thn είπε Υπάρχουν παααααρα πολλά pos που βαρανε ακόμα πόσα με το χέρι. Παρά πολλά Σχεδόν όλα θα έλεγα.
gakost Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, Nokia3210 said: το θεωρω απαραδεκτο να κανουν τετοιο λαθος σε τοσο μεγαλο ποσο, θα επρεπε την ιδια μερα να απαιτησεις να σου δωσουν τα χρηματα σε μετρητα, ειδικα τωρα στις γιορτες, μπορει να ηταν τα τελευταια σου χρηματα μεχρι να ξαναπληρωθεις, και θα περιμενεις 20 μερες το λογιστηριο να κανει την μεταφορα...και θα εισαι τωρα ξεκρεμαστος με δανεικα...δεν πρεπει να γινονται τετοια λαθη, αποψη μου....ο υπαλληλος που το εκανε αν δεν ειναι καινουργιος στο επαγγελμα τοτε πρεπει απο μονος του να παραιτηθει. καποτε ηθελα βενζινη 20 ευρω και με χρεωσε 200, και γελαγε και ελεγε ωχ συγνωμη θα κανω επιστροφη, και περιμενα 14 μερες με μηδεν ευρω, δεν ηξερε να μου δωσει μετρητα πισω επειδη ελειπε το αφεντικο, και ηταν σε περιοχη πολυ μακρια απο την δικη μου ωστε να ξαναπηγαινα την αλλη μερα, καθως ηταν τα τελευταια μου 200ευρω, δεν ειναι αστειο ο καθε υπαλληλος να κανει τετοια λαθη, ας βρει αλλη δουλεια που δεν θα εχει να κανει με ψηφιακα Η συναλλαγή δεν διεκπαιρεώνεται από το λογιστήριο αλλά από τις τράπεζες ή τους παρόχους του πωλητή και του αγοραστή (POS δινουν και πάροχοι που δεν είναι τράπεζες). Το PIN είναι ψηφιακή υπογραφη. Ο πωλητής έκανε λάθος, ο αγοραστής δεν είδε τι γράφει πριν υπογράψει; Γιατί πιστεύεις ότι η όποια καθυστέρηση οφείλεται στον πωλητή; Νομίζω έχει καταργηθεί αλλά μέχρι πρότινος οι τράπεζες κρατούσαν τα χρήματα των πελατών με το έτσι θέλω με το valeuer. Όταν αγοράζεις κάτι ηλεκτρονικά δεν μπορεί να απαιτείς μετρητά στην επιστροφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα