Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχεις υπεραναλύσει χωρίς λόγο. Περίμενε 1-2 μέρες και θα μπουν τα χρήματα.

Επεξ/σία από Sherlock_7
  • Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεωρω απαραδεκτο να κανουν τετοιο λαθος σε τοσο μεγαλο ποσο, θα επρεπε την ιδια μερα να απαιτησεις να σου δωσουν τα χρηματα σε μετρητα, ειδικα τωρα στις γιορτες, μπορει να ηταν τα τελευταια σου χρηματα μεχρι να ξαναπληρωθεις, και θα περιμενεις 20 μερες το λογιστηριο να κανει την μεταφορα...και θα εισαι τωρα ξεκρεμαστος με δανεικα...δεν πρεπει να γινονται τετοια λαθη, αποψη μου....ο υπαλληλος που το εκανε αν δεν ειναι καινουργιος στο επαγγελμα τοτε πρεπει απο μονος του να παραιτηθει. καποτε ηθελα βενζινη 20 ευρω και με χρεωσε 200, και γελαγε και ελεγε ωχ συγνωμη θα κανω επιστροφη, και περιμενα 14 μερες με μηδεν ευρω, δεν ηξερε να μου δωσει μετρητα πισω επειδη ελειπε το αφεντικο, και ηταν σε περιοχη πολυ μακρια απο την δικη μου ωστε να ξαναπηγαινα την αλλη μερα, καθως ηταν τα τελευταια μου 200ευρω, δεν ειναι αστειο ο καθε υπαλληλος να κανει τετοια λαθη, ας βρει αλλη δουλεια που δεν θα εχει να κανει με ψηφιακα μεσα...

Επεξ/σία από Nokia3210
  • Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.

Χρειάζεται αρκετές εργάσιμες μέρες όπως είπανε και οι υπόλοιποι, τουλάχιστον 5 εργάσιμες. Γιορτές και αργίες οπότε θα πάρει λίγο καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nokia3210 είπε

το θεωρω απαραδεκτο να κανουν τετοιο λαθος σε τοσο μεγαλο ποσο, θα επρεπε την ιδια μερα να απαιτησεις να σου δωσουν τα χρηματα σε μετρητα, ειδικα τωρα στις γιορτες, μπορει να ηταν τα τελευταια σου χρηματα μεχρι να ξαναπληρωθεις, και θα περιμενεις 20 μερες το λογιστηριο να κανει την μεταφορα...και θα εισαι τωρα ξεκρεμαστος με δανεικα...δεν πρεπει να γινονται τετοια λαθη, αποψη μου....ο υπαλληλος που το εκανε αν δεν ειναι καινουργιος στο επαγγελμα τοτε πρεπει απο μονος του να παραιτηθει. καποτε ηθελα βενζινη 20 ευρω και με χρεωσε 200, και γελαγε και ελεγε ωχ συγνωμη θα κανω επιστροφη, και περιμενα 14 μερες με μηδεν ευρω, δεν ηξερε να μου δωσει μετρητα πισω επειδη ελειπε το αφεντικο, και ηταν σε περιοχη πολυ μακρια απο την δικη μου ωστε να ξαναπηγαινα την αλλη μερα, καθως ηταν τα τελευταια μου 200ευρω, δεν ειναι αστειο ο καθε υπαλληλος να κανει τετοια λαθη, ας βρει αλλη δουλεια που δεν θα εχει να κανει με ψηφιακα μεσα...

Ναι, τα 300€ θα προκαλέσουν στον άλλον οικονομική καταστροφή που δεν μπορεί να περιμένει 1-2 μέρες. Σοβαρευτείτε ρε που θα παραιτηθεί και ο άλλος για ένα λάθος. Τη μια λες ότι μπορεί να ήταν τα τελευταία του άλλου και την άλλη λες να χάσει κάποιος την δουλειά του. 

Επεξ/σία από Sherlock_7
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την μεταφορά μαν δεν την κάνει το λογιστήριο. την μεταφορά την κάνει με επιστροφή απο το pos και περνώντας πάλι ο πελάτης την κάρτα του. Αυτός λοιπόν τα έχει επιστρέψει. 

Ο χρόνος για την επιστροφή είναι τραπεζικό θέμα απο εκεί και πέρα. Αν η κάρτα του κατόχου είναι σε γνωστές τράπεζες και η κάρτα του εμπόρου είναι και πάλι σε γνωστές τράπεζες παίρνει 2 με 3 εργάσιμες.

Αν κάποιος απο τους 2 είναι σε τράπεζες λαλαμ μπορεί να πάρει και παραπάνω.

Και δυστηχώς λάθη γίνονται. αντι για 23,50 δεν πάτησε το 2 και πάτησε 3500 και βγαινει 350.  εσύ λάθη δεν κάνεις δηλαδή? Γιατί αν δεν κάνεις σου έχω δουλειά με 1500 το μήνα στο χέρι.

Επεξ/σία από thn
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Δεν το έκανα εγώ ο πατέρας μου, τρέχα γυρευε το κακό είναι ότι ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα, ευτυχώς μου ήρθε ειδοποίηση στο ebanking και πήγε και του έκανε επιστροφή, το θέμα είναι μπορεί να κάνει κάτι ο έμπορος και να ακυρώσει την επιστροφή που έκανε? Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε λάθος ο υπάλληλος δεν ήταν ότι πάτησε αντί για 30 ευρώ 300 

Αυτό είναι και το πιο αρνητικό του όλου θέματος για εμένα. 

Κατά τα λοιπά, τα λεφτά θα επιστραφούν μην αγχώνεσαι. 

45 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Ναι, τα 300€ θα προκαλέσουν στον άλλον οικονομική καταστροφή που δεν μπορεί να περιμένει 1-2 μέρες. Σοβαρευτείτε ρε που θα παραιτηθεί και ο άλλος για ένα λάθος. Τη μια λες ότι μπορεί να ήταν τα τελευταία του άλλου και την άλλη λες να χάσει κάποιος την δουλειά του. 

Άλλος ένας που δεν έχει ιδέα πόσοι άνθρωποι ζούνε μόνο με τον μισθό τους και τα βγάζουν πέρα τσίμα τσίμα με τον μήνα. Αν είχες ιδέα δεν θα έγραφες ότι είπες.

Όσο για τον υπάλληλο, όχι κατ' εμέ δεν θα έπρεπε να αποτελεσει αιτία για απόλυση εφόσον έγινε για πρώτη φορά, αλλά αν ήμουν εργοδότης του θα του έκανα μια επίπληξη. 300 ευρώ είναι πολλά λεφτά για κάποιον και μπορεί να του δημιουργήσουν σοβαρό θέμα, ειδικά άμα δεν κάνουν μέχρι 3 ημέρες όπως αναφέρθηκε αλλά μέχρι 20 το χείριστο σενάριο. 

2 ώρες πριν, Nokia3210 είπε

Συμφωνώ. Ναι μεν, λάθη γίνονται. Αλλά όταν του βάζεις του άλλου ένα μηδενικο παραπάνω στα ψηφία, κοιμάσαι όρθιος την ώρα που περνάς την τιμή στο pos. Άλλο να πρέπει να δώσεις 14.5 και άλλο 1450.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

ναι θα προκαλεσουν καταστροφη, αλλο να περιμενει 1-2 μερες και αλλο 20 μερες...ο αλλος μπορει να χρωσταει παντου να πρεπει να δωσει απο εδω απο εκει και να χρωσταει και ο αλλος που του χρωστανε, δεν ξερεις τι γινεται...και ολα αυτα για εναν τυπο που πατησε λαθος νουμερο και δεν ειχε το μυαλο του εκει που επρεπε! αλυσιδα ειναι ολα, ενα λαθος ενως τυπου κοστιζει μετα σε αλλους τοσους..δεν πρεπει να γινονται αυτα, ξαναλεω θα επρεπε να παρει τα χρηματα την ιδια στιγμη σε μετρητα πισω ο φιλος που ξεκινησε το post.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει υποδιαστολη στα pos ρε παιδες. αυτο ειναι το προβλημα και εκει γινονται λαθη.

αν θες να περασεις καθε φορα που πατας ψηφίο γεμίσει ένα απο δεξια. αν πατησεις και δευτερο παει το προηγουμενο μια θεση αριστερα και αυτο που πατησες ειναι πλεων τελευταίο.

αρα αν πατησω 35 εχω 00,35

αν ηθελα 3,50 πρεπει να πατησω ενα 0 ακομα

Ειναι πανευκολο να γινουν λάθη. Ειδικα οταν στο 8ωρο εχεις εξυπηρετησει 30 με 40 ανθρώπους που έρχονται και βγάζουν τα χειροτερά τους.

• Like 2
Δημοσ.

ναι αλλα και η αποδειξη θα ειναι λαθος γιατι πλεον ολα τα pos περνανε απο ταμειακη η συστημα, δεν βαραμε πλεον κατευθιαν στο Pos εκτος και αν εκοψε τιμολογιο και εκανε προεισπραξη παλι μεσω της ταμειακης 

μην ανχωνεσαι επιστρεφουν τα λεφτα εφοσον εγινε ακυρωση  απλα οτι ειπαν τα παιδια θελει 2-3 εργασιμες κ αναλογα την τραπεζα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zellps2 είπε

ναι αλλα και η αποδειξη θα ειναι λαθος γιατι πλεον ολα τα pos περνανε απο ταμειακη η συστημα, δεν βαραμε πλεον κατευθιαν στο Pos εκτος και αν εκοψε τιμολογιο και εκανε προεισπραξη παλι μεσω της ταμειακης 

μην ανχωνεσαι επιστρεφουν τα λεφτα εφοσον εγινε ακυρωση  απλα οτι ειπαν τα παιδια θελει 2-3 εργασιμες κ αναλογα την τραπεζα

Έγινε refund, επιστροφή δηλαδή και έλαβα και το απόκομμα το αντίγραφο πελάτη 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Με την ταμειακή εννοείς;

Κάλεσα την cardlink που ανήκει το pos του εμπόρου αλλά μου είπαν ότι έχει να κάνει και με την τράπεζα του καρτουχου για το πότε θα πιστωθούν τα χρήματα 

Δεν εχει να κανει η cardlink, ειναι απλως μεσαζοντας. Την τραπεζα σου καλεσε να σε κατατοπισει. Αλλα πραγματικα μην ανησυχεις, δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις ουτε cent.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν εχει να κανει η cardlink, ειναι απλως μεσαζοντας. Την τραπεζα σου καλεσε να σε κατατοπισει. Αλλα πραγματικα μην ανησυχεις, δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις ουτε cent.

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν θα το έλεγα τοσο απλό.

Ξέρω περίπτωση στο Περού  που .............

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Έγινε refund, επιστροφή δηλαδή και έλαβα και το απόκομμα το αντίγραφο πελάτη 

κομπλε λοιπον, μη σκας απλα λιγο υπομονη, εχει τυχει κ σε εμενα στο e-shop που εχω  να κανω επιστροφη χρηματων σε πελατη μεσω της εθνικης τραπεζας και του simplify (Pos για e-shops), απλα εκανε 2 εργασιμες για να φανει στις κινησεις τους

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...