eidikos33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σας Έκανε λάθος ο υπάλληλος και με χρέωσε άλλο ποσό και κάναμε επιστροφή του ποσού μεσω pos. Έλαβα το αντίγραφο του πελάτη, είναι σίγουρο ότι θα μου πιστωθούν τα χρήματα; Πόσες μέρες χρειάζονται; Ευχαριστώ
eidikos33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε υπομονή ...από 3 μέρες μέχρι 20..... Είναι σίγουρο ότι θα πιστωθούν? Έλαβα το απόκομμα Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από eidikos33
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Ναι μην αγχώνεσαι θα γυρίσουν τα χρήματα πίσω σε σένα. 1
Black Demis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, eidikos33 said: Καλημέρα σας Έκανε λάθος ο υπάλληλος και με χρέωσε άλλο ποσό και κάναμε επιστροφή του ποσού μεσω pos. Έλαβα το αντίγραφο του πελάτη, είναι σίγουρο ότι θα μου πιστωθούν τα χρήματα; Πόσες μέρες χρειάζονται; Ευχαριστώ αν εγινε μεσα απο το pos απο το menu του ναι προφανος και θα επιστραφούν κάνουν απο 1 μέρα εως και 20 (αναλογος την περίπτωσή) αν ηθελες εδω και τωρα τοτε επρεπε ο ιδιοκτητες μεσα του ebanking να το κανει (αν δεν μηλαμε για καποια εξοπραγματικα ποσα νωμιζω δεν υπηρχε λογος να το τραβηξεις εκει) 1
Therempant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Κάνα 3αρι μέρες λογικά, μην σε αγχώνει συμβαίνουν αυτά. Πλήρωνε και μετρητά εν τω μεταξύ αν δεν είναι υποχρεωτικό να καλύψεις πληρωμες με κάρτα. 1 1
eidikos33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε αν εγινε μεσα απο το pos απο το menu του ναι προφανος και θα επιστραφούν κάνουν απο 1 μέρα εως και 20 (αναλογος την περίπτωσή) αν ηθελες εδω και τωρα τοτε επρεπε ο ιδιοκτητες μεσα του ebanking να το κανει (αν δεν μηλαμε για καποια εξοπραγματικα ποσα νωμιζω δεν υπηρχε λογος να το τραβηξεις εκει) 350 euro ενώ ήταν 23.50 το κανονικό πόσο Ναι από το μενού έγινε και έλαβα και την απόδειξη που είναι για τον πελάτη
Black Demis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, eidikos33 said: 350 euro ενώ ήταν 23.50 το κανονικό πόσο Ναι από το μενού έγινε και έλαβα και την απόδειξη που είναι για τον πελάτη Υπομονή κανε, αν ήθελές εκείνη την στιγμή επιστροφή επρεπε να απαιτήσεις να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη για να στα επιστρέψει αυτος μεσο ebanking.....(βεβαια την νυφη θα την πλυρωνε μετα ο υπαλληλος ψαχνοντας για νεα δουλεια καθος ελληνες ιδιοκτητες ειναι λιγο.........)
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, eidikos33 είπε 350 euro ενώ ήταν 23.50 το κανονικό πόσο Ναι από το μενού έγινε και έλαβα και την απόδειξη που είναι για τον πελάτη 350€ και δεν ζήτησε pin?Αν ναι δεν είδες το ποσό; 2
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Black Demis είπε Υπομονή κανε, αν ήθελές εκείνη την στιγμή επιστροφή επρεπε να απαιτήσεις να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη για να στα επιστρέψει αυτος μεσο ebanking.....(βεβαια την νυφη θα την πλυρωνε μετα ο υπαλληλος ψαχνοντας για νεα δουλεια καθος ελληνες ιδιοκτητες ειναι λιγο.........) Η επιστροφή γίνεται ηλεκτρονικά για να μπορέσει και η επιχείριση να ακυρώσει την συναλλαγή και να μην φορολογηθεί για τα χρήματα.Αν είχε πληρώσει μετρητά, θα του τα έδινε στο χέρι και θα ακυρωνε την απόδειξη.Κανεις δεν χάνει χρήματα και τέτοια λάθη μπορεί να γίνουν και διορθώνονται εύκολα. 4
eidikos33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 350€ και δεν ζήτησε pin?Αν ναι δεν είδες το ποσό; Δεν το έκανα εγώ ο πατέρας μου, τρέχα γυρευε το κακό είναι ότι ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα, ευτυχώς μου ήρθε ειδοποίηση στο ebanking και πήγε και του έκανε επιστροφή, το θέμα είναι μπορεί να κάνει κάτι ο έμπορος και να ακυρώσει την επιστροφή που έκανε? Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε λάθος ο υπάλληλος δεν ήταν ότι πάτησε αντί για 30 ευρώ 300
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Φίλε μου μην αγχώνεσαι κατάστημα έχω και γνωρίζω.Εγινε ακύρωση συναλλαγής, το σύστημα αυτόματα θα σου επιστρέψει τα χρήματα πίσω.Προληπτικα μέχρι να δεις τα χρήματα μην πετάξεις το χαρτακι που πηρες.Οχι δεν μπορεί να κάνει μαιμουδια και να ακυρώσει την επιστροφή αν αυτό ρωτάς. 2 2
billys7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Τα λεφτά θα σου πιστωθούν. Το θέμα είναι ότι αφού έχουν κλειδώσει τα pos με το σύστημα, γιατί έτυχε;
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Δεν το έκανα εγώ ο πατέρας μου, τρέχα γυρευε το κακό είναι ότι ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα, ευτυχώς μου ήρθε ειδοποίηση στο ebanking και πήγε και του έκανε επιστροφή, το θέμα είναι μπορεί να κάνει κάτι ο έμπορος και να ακυρώσει την επιστροφή που έκανε? Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε λάθος ο υπάλληλος δεν ήταν ότι πάτησε αντί για 30 ευρώ 300 Δεν υπαρχει περίπτωση να αντιστραφεί η διαδικασία της επιστροφής από τον έμπορο. Λάθος έγινε, συμβαίνουν, ειδικα αυτές τις ημέρες που χτυπάνε πολλά ποσα στα μηχανήματα, δεν θέλει και πολύ. Δεν είναι και μικρό ποσό να γίνει επίτηδες για να πεις ότι δεν θα το καταλαβαίνε ο πελάτης. Κάνε λίγη υπομονή και παρε αν θελεις την τράπεζα σου αύριο να σου δώσει εξτρα πληροφορίες. 1
eidikos33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, billys7 είπε Τα λεφτά θα σου πιστωθούν. Το θέμα είναι ότι αφού έχουν κλειδώσει τα pos με το σύστημα, γιατί έτυχε; Με την ταμειακή εννοείς; 9 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν υπαρχει περίπτωση να αντιστραφεί η διαδικασία της επιστροφής από τον έμπορο. Λάθος έγινε, συμβαίνουν, ειδικα αυτές τις ημέρες που χτυπάνε πολλά ποσα στα μηχανήματα, δεν θέλει και πολύ. Δεν είναι και μικρό ποσό να γίνει επίτηδες για να πεις ότι δεν θα το καταλαβαίνε ο πελάτης. Κάνε λίγη υπομονή και παρε αν θελεις την τράπεζα σου αύριο να σου δώσει εξτρα πληροφορίες. Κάλεσα την cardlink που ανήκει το pos του εμπόρου αλλά μου είπαν ότι έχει να κάνει και με την τράπεζα του καρτουχου για το πότε θα πιστωθούν τα χρήματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα