Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελη επρεπε να ειναι τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ δηλ οσο κυκλοφορω πληρωνω

αν κυκλοφορω 10 μερες το χρονο γιατι να πληρωνω το ιδιο με αυτον που κυκλοφορει 365 μερες?

Ας βαζανε ενα εξτρα στην τιμη της βενζινης οποτε θα ηταν δικαιο για ολους.

Ετσι αναγκασανε χιλιαδες να καταθεσουν πινακιδες οποτε εχασε και το κρατος και οι ασφαλειες και τα συνεργεια και τα καυσιμα κλπ 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

αν κυκλοφορω 10 μερες το χρονο γιατι να πληρωνω το ιδιο με αυτον που κυκλοφορει 365 μερες?

Ετσι αναγκασανε χιλιαδες να καταθεσουν πινακιδες οποτε εχασε και το κρατος και οι ασφαλειες και τα συνεργεια και τα καυσιμα κλπ 

και άλλον έξτρα στην βενζίνη? πόσους πια να βάλουν εκεί που το περισσότερο που πληρώνουμε είναι φόροι?

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Πάει ο κάθε μπουρτζοβλαχος και αγοράζει με επιδότηση του κράτους (δικά μας λεφτά) Τέσλα και δεν πληρώνει και τέλη ούτε κυκλοφορίας ούτε ταξινόμησης για τη μόστρα του και όχι για κάποια ανάγκη και βάζει τεράστια τέλη σε παλιά αμάξια που έχουν ανάγκη απλοί άνθρωποι να αγοράσουν γιατί ο πληθωρισμός έχει εκτοξεύσει τα καινούργια στο θεό. 

Σε αυτο συμφωνω. Οτι χωρο πιανουν τα συμβατικα αμαξια, ή οτι καταστροφες προκαλουν σε δρομους, το ιδιο ισχυει και στα ηλεκτρικα. Γιατι να μην πληρωνουν τελη κτλ? 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

και άλλον έξτρα στην βενζίνη? πόσους πια να βάλουν εκεί που το περισσότερο που πληρώνουμε είναι φόροι?

Μα θα πληρωνεις 0 στα τελη 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

12 ετών αυτοκίνητο και πληρώνει 680€ τέλη. 

Απάντησε μου στην ερώτηση μου αν είναι λογικός ο τρόπος τιμολόγησης των τελών.

Ποια μόστρα! Σε αυτά που σου απαντάω εγώ αγνοείς να απαντήσεις. Που σου γράφω για μια ανάγκη όλων των πολυτέκνων και όχι για μόστρα. 

Πάει ο κάθε μπουρτζοβλαχος και αγοράζει με επιδότηση του κράτους (δικά μας λεφτά) Τέσλα και δεν πληρώνει και τέλη ούτε κυκλοφορίας ούτε ταξινόμησης για τη μόστρα του και όχι για κάποια ανάγκη και βάζει τεράστια τέλη σε παλιά αμάξια που έχουν ανάγκη απλοί άνθρωποι να αγοράσουν γιατί ο πληθωρισμός έχει εκτοξεύσει τα καινούργια στο θεό. 

Ας επαιρνε αλλο αυτοκινητο. Για ποιο λογο πηγε κι αγορασε αυτοκινητο το 2012 που εχει 680 ευρω τελη?

Παρε κι εσυ τεσλα λοιπον.

12 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ναι, για να γεμισουν οι δρομοι και τα πεζοδρομια κι αλλα ιχ παρκαρισμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τα τελη ειναι γνωστα εδω και δεκαετιες. Δεν μπηκαν μια μερα ξαφνικα σαν τον ενφια.

Απ οτι φαινεται δεν εχεις ιδεα για την αλλαγη που ηρθε στα τελη το 2010, και ουτε καν εκανες το κοπο να πατησεις το λινκ.

Καλη ειναι η μοστρα με το τριλιτρο, αλλα οταν ερχεται ο λογαρισμος ολοι κλαιγονται.

Μίλησα για αγορές που κάνουμε γενικά  όπως έγραψα και για τον ενφια προφανώς και ξέρω για την αλλαγή γιαυτο και είπα ότι το κράτος φορολογεί όπως θέλει τώρα ποια μόστρα να κανει κάποιος με αμαξι 20ετιας; σου λέει ο άλλος φίλος πιο πανω για τις ανάγκες του καθένα και εσύ μιλάς για μόστρα...

3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ας επαιρνε αλλο αυτοκινητο. Για ποιο λογο πηγε κι αγορασε αυτοκινητο το 2012 που εχει 680 ευρω τελη?

Ο λόγος είναι ο ίδιος που δεν πήρε τεσλα η αμαξι του 24 αν είχε χρήματα θα έπαιρνε αμαξι 10 15χρονων;

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σε αυτο συμφωνω. Οτι χωρο πιανουν τα συμβατικα αμαξια, ή οτι καταστροφες προκαλουν σε δρομους, το ιδιο ισχυει και στα ηλεκτρικα. Γιατι να μην πληρωνουν τελη κτλ? 

Που δεν νομίζω να ηταν και πρόβλημα να πληρώσει 200 ευρώ ενώ έχει αγοράσει αμαξι 40 80 χιλιάρικα

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

15χρονο είσαι και τα γράφεις αυτά; Σκέψου το εξης απλο. Αν κάποιος έχει 4 παιδιά πως θα το χωρέσει στο Τέσλα; 

Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ παραπάνω αν δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Μίλησα για αγορές που κάνουμε γενικά  όπως έγραψα και για τον ενφια προφανώς και ξέρω για την αλλαγή γιαυτο και είπα ότι το κράτος φορολογεί όπως θέλει τώρα ποια μόστρα να κανει κάποιος με αμαξι 20ετιας; σου λέει ο άλλος φίλος πιο πανω για τις ανάγκες του καθένα και εσύ μιλάς για μόστρα...

Αυτα να τα σκεφτοταν οταν το αγοραζε πριν 20 χρονια.

Δημοσ.

Το καραγκιοζιλικη με τα κυβικα, πρεπει καποτε να σταματησει.Το μονο που πρεπει να κοιταζει το κρατος, ειναι που βρηκες τα χρηματα για αγορα.Απο εκει και περα ειτε 3κυλινδρο 1000αρι η 8λιτρο V8  τον ιδιο δρομο χρησημοποιεις.Πια η διαφορα μιας bmw 316 απο μια 330. εκτος των κυβικων.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panagiotis1988 είπε

15χρονο είσαι και τα γράφεις αυτά; Σκέψου το εξης απλο. Αν κάποιος έχει 4 παιδιά πως θα το χωρέσει στο Τέσλα; 

Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ παραπάνω αν δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα...

Δηλαδη θες να μου πεις πως μονο τα αυτοκινητα που εχουν 680 ευρω τελη χωρανε 4 παιδια? Η απαντηση ειναι οχι.

Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει εγω να λυσω το προβλημα του που εκανε 4 παιδια. 

Μόλις τώρα, toyo73 είπε

Το καραγκιοζιλικη με τα κυβικα, πρεπει καποτε να σταματησει.Το μονο που πρεπει να κοιταζει το κρατος, ειναι που βρηκες τα χρηματα για αγορα.Απο εκει και περα ειτε 3κυλινδρο 1000αρι η 8λιτρο V8  τον ιδιο δρομο χρησημοποιεις.Πια η διαφορα μιας bmw 316 απο μια 330. εκτος των κυβικων.

Τα τελη με τα κυβικα ξεκινησε οταν τα αυτοκινητα πολλων κυβικων ηταν εμφανως ακριβοτερα και πιο πολυτελη.

Και ορθως αλλαξε το 2010 οταν τα τελη γιναν βασει ρυπων.

Και απο τη στιγμη που το κρατος ειναι ανικανο να ελενξει και να παταξει τη φοροδιαφυγη, γιατι ο μεσος πολιτης ειναι το απολυτο λαμογιο και φοροδιαφευγει ακομα και για μια τσιχλα, βαζει καθετους φορους, τελη και τεκμηρια για να τα παιρνει απ ολους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Αυτα να τα σκεφτοταν οταν το αγοραζε πριν 20 χρονια.

Το αμαξι μπορεί να το πήρε μεταχειρισμένο να βολεύει μπορεί να του το έδωσε κανενας μπάρμπας αν είχε αγοράσει 3 λίτρο οπωε λες πριν 20χρονια καινούριο μάλλον τώρα θα οδηγεί τεσλα....πάντως δεν θες να καταλάβεις το θέμα που υπάρχει! ο τρόπος που βγαίνουν τα τέλη είναι άδικος κατα κοινή ομολογία και γίνεται με μόνο μέλημα της κυβέρνησης να πάρει περισσότερα χρήματα

Δηλαδη θες να μου πεις πως μονο τα αυτοκινητα που εχουν 680 ευρω τελη χωρανε 4 παιδια? Η απαντηση ειναι οχι.

Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει εγω να λυσω το προβλημα του που εκανε 4 παιδια. 

Τα τελη με τα κυβικα ξεκινησε οταν τα αυτοκινητα πολλων κυβικων ηταν εμφανως ακριβοτερα και πιο πολυτελη.

Και ορθως αλλαξε το 2010 οταν τα τελη γιναν βασει ρυπων.

Και απο τη στιγμη που το κρατος ειναι ανικανο να ελενξει και να παταξει τη φοροδιαφυγη, γιατι ο μεσος πολιτης ειναι το απολυτο λαμογιο και φοροδιαφευγει ακομα και για μια τσιχλα, βαζει καθετους φορους, τελη και τεκμηρια για να τα παιρνει απ ολους.

Ας αλλάξει και η τιμολόγηση των τελών αφού τα αμάξια με πολλά κυβικά τα χαρίζουν πλέον

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Το αμαξι μπορεί να το πήρε μεταχειρισμένο να βολεύει μπορεί να του το έδωσε κανενας μπάρμπας αν είχε αγοράσει 3 λίτρο οπωε λες πριν 20χρονια καινούριο μάλλον τώρα θα οδηγεί τεσλα....πάντως δεν θες να καταλάβεις το θέμα που υπάρχει! ο τρόπος που βγαίνουν τα τέλη είναι άδικος κατα κοινή ομολογία και γίνεται με μόνο μέλημα της κυβέρνησης να πάρει περισσότερα χρήματα

Οποτε πηρε μεταχειρισμενο αμαξι εν γνωσει του με 680 ευρω τελη. Εμενα παντως αν μου χαριζανε οτιδηποτε πανω απο 1600 δεν θα το επαιρνα.

Μου θυμισες ενα γνωστο μου που πριν απο ενα μηνα πηγε και πηρε corolla cross 1.8 με 35.000 ευρω. Και τωρα κλαιγεται επειδη βγηκε αποφαση οτι επιδομα παιδιου δεν παιρνει κανεις που εχει αυτοκινητο πανω απο 1.6. Και κλαιγεται 24/7 για το ποσο αδικο ειναι αυτο το μετρο, ενω ο τυπος δεν εχει πληρωσει ουτε μια φορα εφορια στη ζωη του καθως δε δηλωνει τιποτα.

• Like 3
Δημοσ.

Μου θυμισες ενα γνωστο μου που πριν απο ενα μηνα πηγε και πηρε corolla cross 1.8 με 35.000 ευρω. Και τωρα κλαιγεται επειδη βγηκε αποφαση οτι επιδομα παιδιου δεν παιρνει κανεις που εχει αυτοκινητο πανω απο 1.6. Και κλαιγεται 24/7 για το ποσο αδικο ειναι αυτο το μετρο, ενω ο τυπος δεν εχει πληρωσει ουτε μια φορα εφορια στη ζωη του καθως δε δηλωνει τιποτα.

το χειρότερο είδος έλληνα .....παράσιτα....🤢

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

το χειρότερο είδος έλληνα .....παράσιτα....🤢

Ακριβως. Οποτε βλεπεις για ποιον λογο το κρατος εχει ορισει παραλογους καθετους φορους σε ολους. 

Γιατι τετοια ατομα ειναι που πηδανε ολη τη κοινωνια.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Οποτε πηρε μεταχειρισμενο αμαξι εν γνωσει του με 680 ευρω τελη. Εμενα παντως αν μου χαριζανε οτιδηποτε πανω απο 1600 δεν θα το επαιρνα.

Σε αυτο εχεις δίκιο και θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά δεν μιλάω για τέτοιους ανθρώπους πού ψάχνουν να την βγαλουν τζαμπα ενω μπορουν να πληρωσουν.. πάντως και το μέτρο να μην πάρουν επίδομα αν κάποιος έχει πανω απο 1.6 ειναι άδικο γιατι είπαμε θα έχει κάποιος αμαξι 150 χιλιάδων και άρα θα πάρει επιδομα και ο άλλος με αμαξι 1.8 πού του το χάρισαν για να μπορεί να εξυπηρετηθεί να μην το πάρει... άλλη μια σοβαρή απόφαση μπράβο κυβέρνηση

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...