Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τώρα έχει χρέωση 25%.

Θα ορκιζομουν οτι ειχα διαβασει για 15% για Γεναρη και 25% για Φλεβαρη.

Τωρα ειδα οτι ειναι 25 και 50 και μετα 100%

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Θα ορκιζομουν οτι ειχα διαβασει για 15% για Γεναρη και 25% για Φλεβαρη.

Τωρα ειδα οτι ειναι 25 και 50 και μετα 100%

Όσοι πληρώσουν εκπρόθεσμα τον Ιανουάριο θα έχουν προσαύξηση των ετήσιων τελών κατά 25%, για πληρωμή τον Φεβρουάριο η προσαύξηση ανεβαίνει στο 50% και από την 1η Μαρτίου και μετά τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν διπλά.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά! Στην προσπάθεια μου να εκδώσω/πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας συναντάω κάποιου είδους σφάλμα. Επισυνάπτω screenshot. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωσει;

image.png.1f240de1017c1096b2cf7f71b6d66bf1.png

Το ίδιο πρόβλημα συνάντησα και εγώ πηγαίνοντας χθες στα ΕΛΤΑ για πληρωμή.

Ήταν εντός προθεσμίας και ώρα μιάμιση το μεσημέρι.

Προφανώς πολλοί το άφησαν τελευταία στιγμή και κρασαρε το σύστημα.

Τα δέχθηκε μετά από 6-7 προσπάθειες και αφού πέρασε μια ώρα.Καθομουν μέσα στον ΕΛΤΑ μια ώρα.

Φαντάζομαι κάποια στιγμή το απόγευμα να χαλαρωσε και να άνοιξε παλι.

Το άκουσα και από άλλους που δεν άντεχαν να περιμένουν και τελικά το παράτησαν.

Από αυτό το γεγονός κ μόνο έπρεπε να δοθεί παράταση.

Δεν έχει σημασία αν το άφησαν τελευταία στιγμή.

Από την στιγμή που η προθεσμία ήταν μέχρι 23:00 το βράδυ έπρεπε να δουλεύει κανονικά.

• Like 4
  • Haha 6
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ,ξαναπροσπάθησα πριν από λίγο και μου βγάζει μήνυμα να απευθυνθώ την ΔΟΥ με την άδεια κυκλοφορίας. Ότι να'ναι. Να θέλω να πληρώσω (και το πρόστιμο εάν χρειαστεί) και να μην μπορώ. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Εν τω μεταξύ ,ξαναπροσπάθησα πριν από λίγο και μου βγάζει μήνυμα να απευθυνθώ την ΔΟΥ με την άδεια κυκλοφορίας. Ότι να'ναι. Να θέλω να πληρώσω (και το πρόστιμο εάν χρειαστεί) και να μην μπορώ. 

Μια μικρή σιωπηλή παράταση 24 ωρών έπρεπέ να δοθεί.

• Haha 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, cumulus είπε

Mη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου

Εννοεις τι μπορεις να κανεις περα απο το αρμεγμα που τρως καθημερινα απο παντου;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geopro είπε

Ο σκοπός είναι να τελειώνουν με τις παρατάσεις.Γιατί και μετά τις 24 ώρες πάλι κάποιος θα πει γιατί όχι ακόμα 24;

Εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να ξεφύγουμε απο το 31-12 και να πάμε στον χρόνο απο την ταξινόμηση.Το θεωρώ πιο δίκαιο και σωστό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, geopro είπε

Όσοι πληρώσουν εκπρόθεσμα τον Ιανουάριο θα έχουν προσαύξηση των ετήσιων τελών κατά 25%, για πληρωμή τον Φεβρουάριο η προσαύξηση ανεβαίνει στο 50% και από την 1η Μαρτίου και μετά τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν διπλά.

Λεω κατι αντιθετο;

2 ώρες πριν, geopro είπε

Γιατι;Τι θα αλλαζε;Θα εβρισκαν ξαφνικα τα λεφτα;

3 ώρες πριν, Klausx είπε

Αναμενόμενο ήταν, μπράβο που τους δώσατε και 25% δωράκι.

Δεν έχει καμια ελπιδα αυτος ο λαος. Ο ένας τελευταια μερα παει να πληρώσει,λες και δεν ξέρει,και του φταίει το συστημα.

Ο αλλος πληρωνει 12 ωρες μετα τη ληξη.

Τι αλλαξε ρε παιδια τελευταια μερα;

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ο σκοπός είναι να τελειώνουν με τις παρατάσεις.Γιατί και μετά τις 24 ώρες πάλι κάποιος θα πει γιατί όχι ακόμα 24;

Σωστά τα λες. Αρκεί το σύστημα που τρέχει το κομμάτι των αποπληρωμών να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Εάν ο άλλος προσπαθεί να πληρώσει(ακόμη και 5 λεπτά πριν το τέλος της διορίας ) και δεν μπορεί, τότε ξεκινάμε οι γκρίνιες. 

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Klausx είπε

Σωστά αλλά δεν νομίζω πλέον με την ηλεκτρονική ακινησία να το αφήνει κάποιος όπως παλιότερα... ένα κλικ είναι.

Ναι πάνε εφορία, για την ακρίβεια για τέλη του 2017 σου έρχεται mail το 2022 που σου ζητάει δικαιολογητικά(κλοπή, το πήρε ο δήμος κτλ) , αν δεν τα έχεις εμφανίζεται το ποσό στην εφορία.

Και όντως σε αυτοκίνητο που χρωστούσε τέλη στην κρίση (3-4 χρόνια) αλλά μετά τα πλήρωνε κανονικά για 5 χρόνια με νομοθεσία που βγήκε παραγράφηκαν και έγινε μεταβιβάσιμο.

Οπότε αν  αφήσεις απλήρωτα τα τέλη για πέντε χρόνια και πληρώσεις από τον έκτο χρόνο και μετά σου παραγράφουν τα πέντε χρόνια;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Σωστά τα λες. Αρκεί το σύστημα που τρέχει το κομμάτι των αποπληρωμών να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Εάν ο άλλος προσπαθεί να πληρώσει(ακόμη και 5 λεπτά πριν το τέλος της διορίας ) και δεν μπορεί, τότε ξεκινάμε οι γκρίνιες. 

Mέσα απο το ebanking δεν γίνεται;Εγώ απο Eurobank τα πλήρωσα,ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας ήθελε.Την ειδοποίηση με το RF την είχα βγάλει κάμποσο καιρό πριν.

Αν πας τελευταία στιγμή αναλαμβάνεις το ρίσκο να συμβούν όλα τα στραβά.

2 λεπτά πριν, sonikk είπε

Οπότε αν  αφήσεις απλήρωτα τα τέλη για πέντε χρόνια και πληρώσεις από τον έκτο χρόνο και μετά σου παραγράφουν τα πέντε χρόνια;

Οχι,αυτό ήταν παλιά.Πλέον κάθε χρόνο τον Νοέμβρη στέλνουν ειδοποίηση αν έχεις βήμα για ένσταση αλλιώς στα χρεώνουν.

Δημοσ.
2 hours ago, lector said:

Εννοεις τι μπορεις να κανεις περα απο το αρμεγμα που τρως καθημερινα απο παντου;

Όσο το αφήνεις χειροτερεύει .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mέσα απο το ebanking δεν γίνεται;Εγώ απο Eurobank τα πλήρωσα,ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας ήθελε.Την ειδοποίηση με το RF την είχα βγάλει κάμποσο καιρό πριν.

Αν πας τελευταία στιγμή αναλαμβάνεις το ρίσκο να συμβούν όλα τα στραβά.

Οκ, αλλά όταν λες σαν πολιτεία ότι μπορεί κάποιος  μέχρι την τάδε ημερομηνία να πληρώσει αλλιώς θα έχει πρόστιμο , οφείλεις μέχρι την ημερομηνία που όρισες τα συστήματά σου να τρέχουν απροβλημάτιστα. Αλλιώς θα σου πει ο άλλος προσπάθησα να είμαι τυπικός αλλά το σύστημα δεν λειτουργούσε. 
 Επίσης όπως εμείς σαν πολίτες ξέρουμε ότι τελευταία στιγμή το σύστημα κολλάει , έτσι και το κράτος γνωρίζει την αδυναμία αυτή του συστήματος. Οφείλει, λοιπόν , για αποφυγή παρατράγουδων ,να διορθώσει αυτή την αδυναμία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και υπάρχει το νήμα, τι επιπτώσεις υπάρχουν για ένα όχημα που έληξε η ασφάλιση, αλλά δεν κυκλοφορεί και είναι παρκαρισμένο σε ιδιωτικό πάρκινγκ; Τα τέλη του 25 είναι πληρωμένα, η ασφάλεια όχι.

Κάποιος γείτονας είπε να το δηλώσω ακινησία, αλλά δεν γίνεται, ο ιδιοκτήτης απεβίωσε και ψηφιακά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...