Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 2MM είπε

Μια χαρα τα βλεπει και βεβαιωνει προστιμα 

Αυτα που ειναι σε ηλεκτρονικη ακινησια δεν μπορει να δει ευκολα,  αν τα κυκλοφορουν παρανομα ή ειναι σταθμευμενα χωρις πινακιδες 

Μια χαρά κάνει πως δεν βλέπει εννοείς...

Επίσης ποτέ θα ξεκινήσει να κόβει πρόστιμα για ανασφαλιστα οχήματα που δεν έχουν καταθέσει πινακίδες; Επίσης εκεί κάνει πως δεν βλέπει...

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην πληρώσεις τίποτα αδερφούλη 

Όπως εκείνοι οι ωραίοι τύποι που δεν πλήρωναν τα διόδια, σιγά τι έπαθαν 

• Haha 7
Δημοσ.
40 minutes ago, tutuyo said:

Μην πληρώσεις τίποτα αδερφούλη 

Όπως εκείνοι οι ωραίοι τύποι που δεν πλήρωναν τα διόδια, σιγά τι έπαθαν 

Και υστερα θα βαλουν τα χρηματα αυτα σε μορφη νεων φορων για να καλυφθει το ελλειμμα .

Μετα ως συνηθως οι πρωτοι που θα φωναζουν θα ειναι αυτοι που δεν εχουν πληρωσει και θα κραζουν για μπανανιες κλπ.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cumulus είπε

Και υστερα θα βαλουν τα χρηματα αυτα σε μορφη νεων φορων για να καλυφθει το ελλειμμα .

Μετα ως συνηθως οι πρωτοι που θα φωναζουν θα ειναι αυτοι που δεν εχουν πληρωσει και θα κραζουν για μπανανιες κλπ.

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι δίκαιος ο χαρακτηρισμός μπανανία.

Διότι αν κάποιος κλέβει κι εσύ αντί να τον πιάσεις πας και βάζεις φόρους σε όλους για να καλύψεις τη χασούρα, ε είσαι μπανανία.

Ακούω για τρελά νούμερα ανασφάλιστων αυτοκινήτων καθώς και για πολλά που δε περνάνε κτεο. Όλα ψηφιακά είναι. 2-3 κουμπάκια υπόθεση και τους έχουν βρει. Δε το κάνουν όμως επίτηδες. Με τον corona virus μια χαρά κάνε διασταρώσεις στο άψε σβησε. Αυτό ήταν ευκολότερο;

Είμαστε ή δεν είμαστε μπανανία λοιπόν;

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Μια χαρά κάνει πως δεν βλέπει εννοείς...

Τα τελη κυκλοφοριας αυτοματα φαινονται αν ειναι απληρωτα ή πληρωμενα για καθε οχημα . Αστα απληρωτα και κοιτα αυριο αν φαινεται ή οχι 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Neptu said:

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι δίκαιος ο χαρακτηρισμός μπανανία.

Διότι αν κάποιος κλέβει κι εσύ αντί να τον πιάσεις πας και βάζεις φόρους σε όλους για να καλύψεις τη χασούρα, ε είσαι μπανανία.

Ακούω για τρελά νούμερα ανασφάλιστων αυτοκινήτων καθώς και για πολλά που δε περνάνε κτεο. Όλα ψηφιακά είναι. 2-3 κουμπάκια υπόθεση και τους έχουν βρει. Δε το κάνουν όμως επίτηδες. Με τον corona virus μια χαρά κάνε διασταρώσεις στο άψε σβησε. Αυτό ήταν ευκολότερο;

Είμαστε ή δεν είμαστε μπανανία λοιπόν;

Όχι απλά είμαστε κομπλεξικοί με τη χώρα μας,ειδικά ατομα που δεν έχουν ζήσει ποτέ στο εξωτερικο ,να δουν ότι και εκεί υπάρχουν προβλήματα. Λιγότερα ίσως, αλλά υπαρκτα ναι 

Δεν μπορεί το κρατος να ειναι συνεχως μπαμπούλας και πίσω από τον καθένα. 

Mη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 5
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Klausx είπε

Ναι, σε καλό μας βγήκε εμάς γιατί ελευθερώθηκαν θέσεις.

Χωρίς τέλη έτσι και βρεθεί σε δημόσιο δρόμο με πινακίδες επάνω έχει πρόστιμο 10,000 έως 30,000.
Όταν πας να κάνεις ηλεκτρονική ακινησία στα αναγράφει όλα αναλυτικά.

Καλή χρονιά σε όλους!!

Έχεις ιδέα πόσα οχήματα κυκλοφορούν χωρίς πληρωμένα τέλη,ΚΤΕΟ και ασφάλιση;

Υπολογίζονται σε 300.000!!!

Πιστεύεις ότι όλοι αυτοί θα πληρώσουν κάποια στιγμη;

Δημοσ.
14 hours ago, Klausx said:

Ναι, σε καλό μας βγήκε εμάς γιατί ελευθερώθηκαν θέσεις.

Χωρίς τέλη έτσι και βρεθεί σε δημόσιο δρόμο με πινακίδες επάνω έχει πρόστιμο 10,000 έως 30,000.
Όταν πας να κάνεις ηλεκτρονική ακινησία στα αναγράφει όλα αναλυτικά.

Αυτό είναι αν το δηλώσεις σε ακινησία και το έχεις σε δημόσιο δρόμο.

Αν απλά δεν πληρώσεις τέλη, θεωρείται σε κίνηση το αμάξι και τρως απλώς προστιμο ένα ποσοστό των τελών+τα τέλη.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Αν απλά δεν πληρώσεις τέλη, θεωρείται σε κίνηση το αμάξι και τρως απλώς προστιμο ένα ποσοστό των τελών+τα τέλη.

Σωστό.

Επίσης για κάποιο λόγο που δεν έχω διασταυρώσει με ακρίβεια είναι οτι σε κάποιους γνωστούς μου που δεν πλήρωσαν πήγε εφορία το ποσό μετά από τρια χρόνια και σε άλλον γνωστό μου ποτέ δεν πήγε τίποτα και έχουν περάσει εννέα χρόνια.

Δεν ξέρω αν ειναι τυχαιο ή είναι όπου σε πιάσουν.

Και κάτι άλλο που είπε νωρίτερα κάποιος.Οτι γίνεται έλεγχος για όσους πλήρωσαν την τελευταία πενταετία.

Δηλαδή αν δεν πληρώσεις για πέντε χρόνια και ξεκινήσεις πληρωμη τον έκτο χρόνο βγαίνεις καθαρός;

• Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Σωστά αλλά δεν νομίζω πλέον με την ηλεκτρονική ακινησία να το αφήνει κάποιος όπως παλιότερα... ένα κλικ είναι.

8 ώρες πριν, sonikk είπε

Σωστό.

Επίσης για κάποιο λόγο που δεν έχω διασταυρώσει με ακρίβεια είναι οτι σε κάποιους γνωστούς μου που δεν πλήρωσαν πήγε εφορία το ποσό μετά από τρια χρόνια και σε άλλον γνωστό μου ποτέ δεν πήγε τίποτα και έχουν περάσει εννέα χρόνια.

Δεν ξέρω αν ειναι τυχαιο ή είναι όπου σε πιάσουν.

Και κάτι άλλο που είπε νωρίτερα κάποιος.Οτι γίνεται έλεγχος για όσους πλήρωσαν την τελευταία πενταετία.

Δηλαδή αν δεν πληρώσεις για πέντε χρόνια και ξεκινήσεις πληρωμη τον έκτο χρόνο βγαίνεις καθαρός;

Ναι πάνε εφορία, για την ακρίβεια για τέλη του 2017 σου έρχεται mail το 2022 που σου ζητάει δικαιολογητικά(κλοπή, το πήρε ο δήμος κτλ) , αν δεν τα έχεις εμφανίζεται το ποσό στην εφορία.

Και όντως σε αυτοκίνητο που χρωστούσε τέλη στην κρίση (3-4 χρόνια) αλλά μετά τα πλήρωνε κανονικά για 5 χρόνια με νομοθεσία που βγήκε παραγράφηκαν και έγινε μεταβιβάσιμο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά! Στην προσπάθεια μου να εκδώσω/πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας συναντάω κάποιου είδους σφάλμα. Επισυνάπτω screenshot. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωσει;

image.png.1f240de1017c1096b2cf7f71b6d66bf1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά! Στην προσπάθεια μου να εκδώσω/πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας συναντάω κάποιου είδους σφάλμα. Επισυνάπτω screenshot. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωσει;

Ξέρεις ότι χθες έληξε η προθεσμία;

Τώρα έχει χρέωση 25%.

Μπορεί να θέλει ενημέρωση το σύστημα τους,άσε το μερικές μέρες .Αλλωστε μέχρι τέλος του μήνα το ίδιο πρόστιμο θα πληρώσεις.Δοκίμασες μέσα απο το  ebanking  σου;

Χαζομάρα σου  για μερικές ώρες να πληρώσεις πρόστιμο.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Έληξε η προθεσμία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...