Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, phanispal είπε

Όσον αφορά στις δημόσιες θέσεις στάθμευσης, υπάρχουν. Είναι αυτές που παρκάρεις οπουδήποτε κι αν πας. Εντελώς δωρεάν δε μπορώ να τις χαρακτηρίσω βέβαια, και εξήγησα το λόγο.

Υπαρχουν δημοσιες θεσεις επι πληρωμη, ή δημοσιες θεσεις που δεν επιτρεπεται να παρκαρουν ολοι, οπως σε κατι δημους αθηναιων, ραφηνας κλπ, πραγμα που αναιρει τον υποτιθεμενο στοχο των τελων. 

11 ώρες πριν, Black Demis είπε

οχι ειπαν οτι θα το στειλουνε με email....... οπως και εκαναν..... αλλα οχι στην ωρα του

Κατσε ρε συ, δηλαδη πηγες απλα αφησες το αμαξι σου και τα χαρτια του και εφυγες; Ισως ειναι και δικο σου λαθος που εδειξες τοση εμπιστοσυνη. Χωρις βεβαια να αναιρω την ευθυνη της εταιρειας.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, lector said:

Υπαρχουν δημοσιες θεσεις επι πληρωμη, ή δημοσιες θεσεις που δεν επιτρεπεται να παρκαρουν ολοι, οπως σε κατι δημους αθηναιων, ραφηνας κλπ, πραγμα που αναιρει τον υποτιθεμενο στοχο των τελων. 

είναι ελάχιστες αυτές, σε σχέση με τις εκατομυρια δωρεαν δημόσιες θέσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

μάλλον ψάχνεις αφήγημα για να αισθάνεσαι ότι σε κλέβουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε

είναι ελάχιστες αυτές, σε σχέση με τις εκατομυρια δωρεαν δημόσιες θέσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

μάλλον ψάχνεις αφήγημα για να αισθάνεσαι ότι σε κλέβουν.

Μαλλον δικιο εχεις, δεν το σκεφτηκα, ενω δουλευω στο κεντρο να παω να παρκαρω στη Λιβαδεια που ειναι δωρεαν. 

Δημοσ.
Just now, lector said:

Μαλλον δικιο εχεις, δεν το σκεφτηκα, ενω δουλευω στο κεντρο να παω να παρκαρω στη Λιβαδεια που ειναι δωρεαν. 

αν δουλεύεις κέντρο υπάρχουν πάμπολλα ΜΜΜ να σε εξυπηρετήσουν. άσε και λίγο το αμάξι σπίτι :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

αν δουλεύεις κέντρο υπάρχουν πάμπολλα ΜΜΜ να σε εξυπηρετήσουν. άσε και λίγο το αμάξι σπίτι :)

Αν θες να ερθεις εσυ να μου κουβαλας τα πραγματα που χρειαζομαι για τη δουλεια μου, μετα χαρας παω με το μετρο. Απλα θα χρειαστει να μου πληρωσεις και το ταξι στο γυρισμο που σχολαω ε. 

• Haha 3
Δημοσ.
36 minutes ago, lector said:

31 minutes ago, lector said:

27 minutes ago, lector said:

Αν θες να ερθεις εσυ να μου κουβαλας τα πραγματα που χρειαζομαι για τη δουλεια μου, μετα χαρας παω με το μετρο. Απλα θα χρειαστει να μου πληρωσεις και το ταξι στο γυρισμο που σχολαω ε. 

Γεννήτρια δικαιολογιών είσαι βρε παιδί μου.

αντε καλή χρονιά 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκέφτομαι να μετακομίσω σε οποιαδήποτε ευρωπαική πόλη (Παρίσι,Λονδίνο,Ρώμη κλπ) όπου και θα έχω δωρεάν δημόσιο πάρκινκ δίπλα στη δουλειά μου 😃

Επεξ/σία από arg_
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Χωρίς τέλη έτσι και βρεθεί σε δημόσιο δρόμο με πινακίδες επάνω έχει πρόστιμο 10,000 έως 30,000.
Όταν πας να κάνεις ηλεκτρονική ακινησία στα αναγράφει όλα αναλυτικά.

Αν απλα δεν εχεις πληρωσει τελη κυκλ, απλά πληρωνεις το προστιμο μη καταβολης τελων

Αν εχεις κανει ηλεκτρονικη ακινησια και το εχεις με πινακιδες στο δρομο , πληρωνεις τα 10,000 € . Σωστα δεν τα λεω? 

Κατα τα άλλα συμφωνουμε 🙂

Επεξ/σία από 2MM
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, 2MM είπε

Αν απλα δεν εχεις πληρωσει τελη κυκλ, απλά πληρωνεις το προστιμο μη καταβολης τελων

Σωστα δεν τα λεω? 

Δεν πληρώνεις μόνο το πρόστιμο,πληρώνεις και τα τέλη.

Αν χρωστάς τέλη πχ 250€ τότε το πρόστιμο είναι 250€ και 250€ τα τέλη χρωστάς 500€ στην εφορία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, 2MM είπε

Αν εχεις κανει ηλεκτρονικη ακινησια και το εχεις με πινακιδες στο δρομο , πληρωνεις τα 10,000 € . Σωστα δεν τα λεω? 

Κατα τα άλλα συμφωνουμε 🙂

Στην πρώτη περίπτωση που λες σωστά αλλά σε έλεγχο τροχαίας σου ρίχνουν επιπλέον πρόστιμο.

Ηλεκτρονική ακινησία 10,000 παρκαρισμένο και έως 30,000 αν σε πιάσουν εν κίνηση.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αν χρωστάς τέλη πχ 250€ τότε το πρόστιμο είναι 250€ και 250€ τα τέλη χρωστάς 500€ στην εφορία.

Έτσι ήταν παλιά πλέον είναι με ποσοστό γιαυτό και δεν έδωσαν παράταση. 20% το 1ο μήνα κτλ.

Δημοσ.
1 hour ago, lector said:

Κατσε ρε συ, δηλαδη πηγες απλα αφησες το αμαξι σου και τα χαρτια του και εφυγες; Ισως ειναι και δικο σου λαθος που εδειξες τοση εμπιστοσυνη. Χωρις βεβαια να αναιρω την ευθυνη της εταιρειας.

Πήγαμε έλειπε ο υπεύθυνος, μας είπαν μόλις γίνει ανακύκλωση το όχημα θα διαγραφεί και θα λάβουμε email, πήραμε μόνο ένα χαρτί ότι παρέλαβαν το όχημα, όπου αναγράφετε ότι διαγραφεί θα γίνει Μόλης περάσει από ανάλογη διαδικασία... Πρακτικά δικιά μου ευθύνη ήταν επρπε να το πάμε ποιο πριν για να μην τραβήξει τόσο πολύ και να μην ψαχνόμαστε μετά

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Έτσι ήταν παλιά πλέον είναι με ποσοστό γιαυτό και δεν έδωσαν παράταση. 20% το 1ο μήνα κτλ.

Ετσι είναι μέχρι φέτος.Απο του χρόνου,αύριο δηλαδή, θα ειναι

Τέλη κυκλοφορίας, τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής διαμορφώνεται ως εξής:

• 25% του ποσού των τελών κυκλοφορίας, εάν η εξόφληση πραγματοποιηθεί έως τις 31/1/2025,
  • 50% του ποσού των τελών κυκλοφορίας, εάν η εξόφληση πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου 2025,
  • ισόποσο των τελών κυκλοφορίας, σε περίπτωση:
    -εξόφλησης από την 1/3/2025 και μετέπειτα ή
    -μερικής εξόφλησης ή μη εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας έτους 2025.
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι σωστα. Δεν τα εγραψα αναλυτικα 

37 λεπτά πριν, Klausx είπε

Στην πρώτη περίπτωση που λες σωστά αλλά σε έλεγχο τροχαίας σου ρίχνουν επιπλέον πρόστιμο.

Ηλεκτρονική ακινησία 10,000 παρκαρισμένο και έως 30,000 αν σε πιάσουν εν κίνηση.

Για την ακριβεια 

Εάν κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστωθεί από τα αρμόδια όργανα ότι το όχημα κυκλοφορεί ή είναι σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο και φέρει πινακίδες, ενώ βρίσκεται σε ψηφιακή ακινησία, επιβάλλεται πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας και το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής τους, καθώς και διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ και αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης του ιδιοκτήτη/κατόχου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απορώ το κράτος πως δεν βλέπει τα οχήματα που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.

Δλδ εμείς μαλακές είμαστε που πληρώνουμε; ( το αμάξι δεν έχω τέλη 1000ρακι ενώ της μηχανές,κανονικά)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Απορώ το κράτος πως δεν βλέπει τα οχήματα που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.

Μια χαρα τα βλεπει και βεβαιωνει προστιμα 

Αυτα που ειναι σε ηλεκτρονικη ακινησια δεν μπορει να δει ευκολα,  αν τα κυκλοφορουν παρανομα ή ειναι σταθμευμενα χωρις πινακιδες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...