Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εχεις καμια καλυτερη εφαρμοσιμη προταση? 

Ναι. Να την πληρωνουν οι μπαταξηδες και οχι οι νομιμοι.

Το πως θα εφαρμοστει αυτο, δεν ειναι δικια μου δουλεια να το βρω, υπαρχουν αλλοι που πληρωνονται για αυτη τη δουλεια, αλλα προτιμουν την ευκολη λυση, κοπαναμε ολους ξερους χλωρους και καθαρισαμε.

• Like 7
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lector είπε

Ναι. Να την πληρωνουν οι μπαταξηδες και οχι οι νομιμοι.

Το πως θα εφαρμοστει αυτο, δεν ειναι δικια μου δουλεια να το βρω, υπαρχουν αλλοι που πληρωνονται για αυτη τη δουλεια, αλλα προτιμουν την ευκολη λυση, κοπαναμε ολους ξερους χλωρους και καθαρισαμε.

Εφαρμοσιμη λυση ζητησα. Οχι αερολογιες σαν αυτες που απαντανε τα μοντελα οταν τις ρωτανε ερωτησεις για σταρ ελλας.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εφαρμοσιμη λυση ζητησα. Οχι αερολογιες σαν αυτες που απαντανε τα μοντελα οταν τις ρωτανε ερωτησεις για σταρ ελλας.

Εφαρμοσιμοτατη ειναι η λυση που προτεινα. Εκτος κι αν πιστευεις οτι το κρατος δεν ειναι ικανο να εντοπισει ποιος πληρωνει και ποιος οχι. Αν θελει το κρατος, μεχρι και τι χρωμα βρακι φορας μπορει να βρει, πλακα κανουμε τωρα; Απλα δεν ασχολουνται, γιατι ειναι πιο ευκολο (και πιο κερδοφορο) να τα αρπαξουν απ'ολους. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα τελη κυκλοφοριας ειναι ευρωπαικος νομος και δεν τον εχει εφαρμοσει καμια ελληνικη κυβερνηση.Φανταζομαι θα πληρωνουν αντιστοιχα και την Ευρωπαικη ενωση για τους ρυπους που εχει η Ελλαδα στην ΕΕ.

Διαβαζω 13 σελιδες για το ποσο ακριβα ειναι τα τελη.Δεν ειδα κανεναν να γραφει οτι το αυτοκινητο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. 

Aναφερθηκε για το απονο κρατος.Δεν δινει επιδοματα για τριτεκνια/πολυτεκνια?Δεν δινει δωρεαν επιδοτηση σε τελη ταξινομησης κλπ? 

Η κινηση στην Αθηνα εχει γινει ανυποφορη.Ειναι ενας καλος τροπος να παρατησουμε το αμαξι !!!

Δημοσ.

Τα ΜΜΜ είναι προβληματικά, δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία.

Είναι πολύς ο κόσμος που εργάζεται προς Κορωπί, Ασπρόπυργο, Άγιο Στέφανο και λοιπές περιοχές που δεν πας με μετρό.

Εξάλλου μετά την εμφάνιση του Covid νομίζω πως τα χρησιμοποιούν λιγότεροι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lector είπε

Εφαρμοσιμοτατη ειναι η λυση που προτεινα. Εκτος κι αν πιστευεις οτι το κρατος δεν ειναι ικανο να εντοπισει ποιος πληρωνει και ποιος οχι. Αν θελει το κρατος, μεχρι και τι χρωμα βρακι φορας μπορει να βρει, πλακα κανουμε τωρα; Απλα δεν ασχολουνται, γιατι ειναι πιο ευκολο (και πιο κερδοφορο) να τα αρπαξουν απ'ολους. 

Να κατεβεις βουλευτης να τα φτιαξεις ολα λοιπον.

Δημοσ.
1 minute ago, vasilllis said:

Τα τελη κυκλοφοριας ειναι ευρωπαικος νομος και δεν τον εχει εφαρμοσει καμια ελληνικη κυβερνηση.Φανταζομαι θα πληρωνουν αντιστοιχα και την Ευρωπαικη ενωση για τους ρυπους που εχει η Ελλαδα στην ΕΕ.

Διαβαζω 13 σελιδες για το ποσο ακριβα ειναι τα τελη.Δεν ειδα κανεναν να γραφει οτι το αυτοκινητο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. 

Aναφερθηκε για το απονο κρατος.Δεν δινει επιδοματα για τριτεκνια/πολυτεκνια?Δεν δινει δωρεαν επιδοτηση σε τελη ταξινομησης κλπ? 

Η κινηση στην Αθηνα εχει γινει ανυποφορη.Ειναι ενας καλος τροπος να παρατησουμε το αμαξι !!!

Αρη για επαρχια καναν καλο τροπο να παρατησουμε το αμαξι?Θα μας παρεις στην πλατη?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vasilllis είπε

ενας καλος τροπος να παρατησουμε το αμαξι

Τι λε ρε μεγάλε..και πως θα πάω εγώ βόλτα το γκομενάκι όταν εισπράξω το youth pass και το fuel pass? 

• Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Να κατεβεις βουλευτης να τα φτιαξεις ολα λοιπον.

Δε γινεται αυτο, τη θελω τη ζωη μου. Δεν τους αρεσει να τους χαλας την πιατσα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anastazio είπε

Αρη για επαρχια καναν καλο τροπο να παρατησουμε το αμαξι?Θα μας παρεις στην πλατη?

Nα πας με το γαιδουρι οπως πηγαιναν πριν 30 χρονια.

5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τα ΜΜΜ είναι προβληματικά, δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία.

Είναι πολύς ο κόσμος που εργάζεται προς Κορωπί, Ασπρόπυργο, Άγιο Στέφανο και λοιπές περιοχές που δεν πας με μετρό.

Εξάλλου μετά την εμφάνιση του Covid νομίζω πως τα χρησιμοποιούν λιγότεροι.

Οταν αρχισει ο κοσμος να στρεφεται σε αυτα θα φτιαξουν. Αυτοι που δεν βολευουν τα ΜΜΜ  ας μην το πουλησουν.Ας ξεκινησουμε με αυτους που βολευονται και παιρνοτν το αμαξι να πανε περιπτερο.

4 λεπτά πριν, christos_uoa είπε

Τι λε ρε μεγάλε..και πως θα πάω εγώ βόλτα το γκομενάκι όταν εισπράξω το youth pass και το fuel pass? 

Κοροιδο.Τωρα ολα τα γκομενακια εχουν αμαξι που συντηρει ο πατερας... :) Μα ολα εγω!!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Τα τελη κυκλοφοριας ειναι ευρωπαικος νομος και δεν τον εχει εφαρμοσει καμια ελληνικη κυβερνηση.

Λίγα ποστ πιο πίσω έβαλα λινκ που αναφέρει ότι τα τέλη κυκλοφορίας εφαρμόζονται στην Ελλάδα από το 1920. Δεν υπήρχε ΕΕ τότε και ευρωπαϊκοί νόμοι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilllis είπε

Τωρα ολα τα γκομενακια εχουν αμαξι που συντηρει ο πατερας

Υποθέτω χωρίς πληρωμένα τέλη, ΚΤΕΟ.. Μην μας πουν και παστρικούς

• Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, vasilllis said:

Nα πας με το γαιδουρι οπως πηγαιναν πριν 30 χρονια.

Μεστος λογος πλουσιος με επιχειρηματα!Εσυ φανταζομαι συνηθως παιρνεις το πουλι και πας,γλυτωνεις και την κινηση!:D

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...