Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε τι τσουβαλιασμα ειναι αυτο ρε παιδια? οποιος ειχε μισθο πριν την κριση και εκανε 4 παιδια να τα παει σε ιδρυμα τωρα επειδη καποιοι αποφασισαν οτι ενα αμαξι ειναι ειδος πολυτελειας? νταξει να γραφουμε καμια χοντραδα για αυτους που κανουν περιτα εξοδα αλλα για παιδια? ελατε στα συγκαλα σας τι ανοησιες ειναι αυτες... Οχι. Αλλα μη προσπαθειτε να μας πεισετε πως τα τριλιτρα ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Επισης μπορεις να κανεις οσα παιδια θελεις, αλλα μην απαιτεις απο τους αλλους να στα συντηρησουν. 3
panagiotis1988 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οχι. Αλλα μη προσπαθειτε να μας πεισετε πως τα τριλιτρα ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Επισης μπορεις να κανεις οσα παιδια θελεις, αλλα μην απαιτεις απο τους αλλους να στα συντηρησουν. Επειδή εγώ ξεκίνησα την αναφορά για τους πολύτεκνους το μόνο που έχω να σου πω είναι να κάτσεις να διαβάσεις και να κατανοήσεις τι λέμε εδώ μέσα και μετά να γράψεις αυτά που θες. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από panagiotis1988 2 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panagiotis1988 said: Δεν ισχύει αυτό που λες, καθώς εάν αγοράσω πχ αυτοκίνητο ηλεκτρικό με 60.000€ και δεδομένο ότι δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και αύριο έρθει το κράτος και μου πει ότι πλέον δεν τιμολογουμε βάσει ρύπων αλλά βάσει όγκου και θα πρέπει να πληρώνεις 2.000€ τέλη τότε ναι μεν εγώ έχω υπολογισει τα έξοδα μου με βάση τα τωρινά δεδομένα αλλά αύριο μεθαύριο αν μεταβληθούν τα δεδομένα (που έχει συμβεί πάμπολλες φορές στο κράτος που ζούμε) θα αντιμετωπίσω πιθανά πρόβλημα που δεν άπτονται πλέον στον έλεγχο μου τα οποία να μην μπορώ να λύσω. Και να σε πάω στο ακόμα πιο πιθανό σενάριο όπου αγοράζω σήμερα πετρελαιοκινητο καινούργιο αυτοκίνητο και σε 5 χρόνια το κράτος απαγορεύσει την κυκλοφορία τους στην Αθήνα που ζω, τι θα κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση; Θα μετακομίσω; Θα πουλήσω σε 5 χρόνια το αυτοκίνητο μου και σε ποιόν; Βλέπεις λοιπόν ότι δεν έχει καμία λογική το πώς λειτουργεί το κράτος και πως φορολογεί και αυτό είναι το μοναδικο πρόβλημα για το οποίο συζητάμε εδώ και όχι αν μπορεί κάποιος να συντηρήσει μια 4μελη οικογένεια κλπ κλπ... Πιστεύω να έγινα κατανοητός πλέον. παμε ενα ενα. δεν θα διαφωνησω καθολου οτι ο τροπος που λειτουργει το κρατος δεν ειναι σωστο σε πολλα πραγματα. ομως καλως ή κακως και δυστυχως κακως σε καποια πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε. πχ το φπα ειναι μεγαλο αλλα το πληρωνουμε αφου δεν γινεται αλλιως. το θεμα ξεκινησε για το ποιες ειναι οι συνεπειες αν δεν πληρωθουν τα τελη κυκλοφοριας και η απαντηση ειναι μονο μια ασχετα με το αν μας συμφερει ή οχι.οτι τα τελη κυκλοφοριας πρεπει να πληρωθουν αν θελουμε να ειμαστε νομιμοι. το να λεμε δεν τα πληρωνουμε επειδη ειναι ακριβα επειδη το ενα επειδη το αλλο οπως καταλαβαινεις δεν μας κανει νομιμους. ας παμε επισης και στο παραδειγμα που λες οτι σε 5 χρονια απαγορευονται τα πετρελαιοκινητα στην αθηνα. α.οποιος παει να παρει ΤΩΡΑ πετραλαιοκινητο θα πρεπει να το εχει υπ οψιν οτι μπορει να γινει αυτο που λες.καποιος βεβαια που το ειχε παρει πριν 15 χρονια καλως ή κακως το εχει χρησιμοποιησει αρκετα. Σιγουρα αμα γινει θα δοθει καποια παραταση οπως εχει γινει σε ολα τα πραγματα και οχι μονο στην ελλαδα.οπως εγινε με τους καυστηρες πετρελαιου που αμα δεν κανω λαθος απ οτο 2025 δεν θα μπορουν να πωλουνται.δεν σημαινει οτι θα καταργηθουν οσοι τους εχουν. σωστή ή λαθος αποφαση παλι θα πρεπει για να ειμαστε νομιμοι να την ακολουθήσουμε παμε τωρα στο πρωτο με το ηλεκτρικο αμαξι. δινεις 60.000 για να παρεις ηλεκτρικο. αυτοματως εκτος αν καποιος δεν θελει να δεχτει την πραγματικοτητα εχεις τα παρακατω. (τουλαχιστον αυτα θα σκεφτομουν εγω αν πηγαινα να παρω ηλεκτρικο τωρα). α1. δεν πληρωνω τελη κυκλοφοριας αλλα ποιος μου το λεει οτι σε 3-4 χρονια δεν θα μπουν τελη κυκλοφοριας (και το πιο πιθανο) α2.σε 10 χρονια η μπαταρια του μπορει να εχει χαλασει.θα εχω την δυνατοτητα να δωσω πχ 10.000 ευρω για την αλλαγη του ή ειναι καλυτερα να παω σε ενα hubrid? α3.παω και πληρωνω για ενα αμαξι 60.000 ευρω το οποιο ειναι σχετικα μεγαλο ποσο.θα βγουν αραγε τα λεφτα αυτα απο την χρηση που θα κανω ή αξιζει να παω σε κατι φτηνοτερο? παιρνω πχ 1000 ευρω το μηνα.αν παρω αμαξι με 60.000 ευρω σημαινει οτι θα το ξεπληρωσω πχ σε 10 χρονια(τυχαια τα νουμερα). Μπορω να το δεχτω σαν εξοδο ή ειναι περα απο τις δυναμεις μου? μπορω να πληρωσω το αμαξι και μαζι και το ενοικιο και ταυτοχρονα και τα 2 μου παιδια ή ειναι περα απ οτις δυναμεις μου. ΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ θα ηθελα να τα κανω ολα αυτα αλλα πραγματικα μπορω?αν δεν μπορω τι πρεπει να κανω? να μην παρω το αμαξι? να παω σε ενα φτηνοτερο σπιτι με μικροτερο ενοικιο? να μην κανω δυο παιδια πχ που υπολογιζα? οπως καταλαβαινεις επειδη ξερουμε ακριβως που ζουμε πρεπει να βλεπουμε και λιγο μπροστα και οχι μονο το σημερα. και οπως θα εχεις δει και εσυ δεν το κανουν ολοι αυτο.βλεπεις ατομα να βγαζουν λεφτα και να μην κρατανε ουτε 1000 ευρω στην ακρη για την κακια στιγμη οτι ανθρωπος εισαι κατι επαθες.τα ξοδευουν ολα και σε ασχετα πραγματα. μετα αυτος θα βγει να γκρινιαξει οτι ολα ειναι ακριβα(το ξερουμε αλλα δυστυχως δεν αλλαζει ετσι ευκολα) οτι γιατι να πληρωσει 200 ευρω τελη κυκλοφοριας οταν ο ιδιος τα εχει δημιουργησει αυτα τα προβληματα. καθε μερα βλεπεις απειρα παραδειγματα καθημερινης τρελας.και βλεπεις πολλες φορες οτι φταιει ο ιδιος ο ανθρωπος. ξερω ατομα που πουλησαν σπιτι και μαλιστα στην αθηνα και πηγαν και πηραν αμαξι πολλων χιλιαδων ευρω και ταυτοχρονα πηγαν στο ενοικιο. και το συγκεκριμενο θεμα δεν ανοιχτηκε για να γκρινιαξει καποιος γιατι τα τελη κυκλοφοριας ειναι ακριβα. ανοιχτηκε με το ποιες ειναι οι συνεπειες αν δεν πληρωθουν τα τελη που εκει η απαντηση ειναι μονο μια. Οτι ναι πρεπει να πληρωθουν για να ειναι νομιμος καποιος και οχι να προσπαθουμε να το παιξουμε οτι θα ειμαστε σωστοι αν δεν τα πληρωσουμε επειδη το ιδιο κανουν και αλλοι ή επειδη ειναι ακριβα. Quote Πώς πάνε στην ΔΟΥ;Αυτόματα; Αφού έλεγχος δεν γίνεται ποτέ.Ολο λένε αλλά δεν γίνεται ποτέ. kai otan βλεπεις τετοιες απαντησεις φαινεται το νοημα της συζητησης.παραθυρακια να βρουμε για να μην τα πληρωσουμε. δηλαδη πρεπει να πανε στην δου για να τα πληρωσουνε? αν δεν πανε στην δου τοτε να μην τα πληρωσει κανενας? Quote Οπότε αν αφήσεις απλήρωτα τα τέλη για πέντε χρόνια και πληρώσεις από τον έκτο χρόνο και μετά σου παραγράφουν τα πέντε χρόνια; και εδω ψαχνουμε να βρουμε παραθυρακια? αν ειναι να μην πληρωσω για 5 χρονια και να πληρωσω τον 6ο για να τα γλυτωσω.δες τις απαντησεις που εχουν δοθει ως τωρα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από poulinos 2
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου https://www.usay.gr/3-top-dexia/aade-posoi-den-plirosan-ta-teli-kykloforias-2025-ta-tsoychtera-prostima/ 800.000 αυτοκίνητα δεν πληρωσαν τελη.Δεν το λες και μικρο ποσοστο. 2
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Ducatista said: Σε αυτο εχεις δίκιο και θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά δεν μιλάω για τέτοιους ανθρώπους πού ψάχνουν να την βγαλουν τζαμπα ενω μπορουν να πληρωσουν.. θα κανω quote μονο αυτο.δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι απο αυτους πλεον.δεν πληρωνουν κοινοχρηστα επειδη δεν μπορεις να τους κανεις πολλα,δεν πληρωνουν κτεο γιατι μποροουν,δεν κοβουν αποδειξεις γιατι μπορουν κτλ. επειδη ακριβως ειμαστε σε ενα κρατος μπουρδελο οπως ειπες σε αλλο ποστ παρα πολλοι πατανε σε αυτο για να μην πληρωσουν τιποτα και ας εχουν.σου λεει ο αλλος γιατι να πληρωσω ασφαλεια.αφου δεν μου κανουν τιποτα.και τωρα σιγα σιγα που αλλαζει το τοπιο τους ποναει. δες τα ταξι για παραδειγμα. οχηματα που κοντευουν να διαλυθουν οχηματα που ρυπαινουν , ο αλλος δηλωνει καθε χρονο 10k οτι βγαζει και η ζωη συνεχιζεται. (αν ηταν ομως σε καμια αλλη χωρα θα του το ειχαν παει για σκραπ). Οποτε δεν ειναι οτι ο ελληνας ταξιτζης δεν εχει ενω ο αγγλος ταξιτζης εχει). ειναι οτι εδω παρα πολλοι βρισκουν και τα κανουν.οπως εγραψα σε αλλο ποστ ειχα γνωστο που δεν πληρωνε ασφαλειες,τελη, σηματα αλλα χαλαγε τα λεφτα σε pc κτλ. και γιατι δεν τα πληρωνε? γιατι ηξερε οτι δεν θα του κανουν ελεγχο σχεδον ποτε τοσα χρονια. δυστυχως εχουμε γινει η χωρα της απατεωνιας.και εσυ που θες να εισαι νομιμος νιωθεις σορρυ για την εκφραση σαν μαλακας που τα πληρωνεις ολα και στο τελος λες γιατι να το κανω? 8 minutes ago, Mr_Terror said: https://www.usay.gr/3-top-dexia/aade-posoi-den-plirosan-ta-teli-kykloforias-2025-ta-tsoychtera-prostima/ 800.000 αυτοκίνητα δεν πληρωσαν τελη.Δεν το λες και μικρο ποσοστο. και αυριο θεμα στο ινσομνια. δεν πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας επειδη ειχα παει διακοπες.τι μπορω να κανω για να μην πληρωσω το προστιμο.δεν ρωταω για μενα αλλα για ενα φιλο μου ειναι σαν την λεα.οταν σε πιασουν στην λεα αντι να πεις οτι ναι εκανα βλακεια εισαι σε φαση. μα γιατι εμενα.κοιταξτε ποσοι μπαινουν.ποτε δεν φταιμε εμεις. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από poulinos 1 1
Nabuko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Τα τέλη κυκλοφορίας είναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο το οποίο δεν έχει καμία ανταποδοτικότητα. Ο υπολογισμός με βάση τα κυβικά αλλά και με το ποσοστό ρύπων δεν είναι αξιοκρατικός. Θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να υπολογίζονται τα τέλη με βάση την εργοστασιακή τιμή αξίας του αυτοκινήτου και πάνω σε αυτή την τιμή ας μπούνε κατόπιν εκπτώσεις ανάλογα τους ρύπους ή/και τα παιδιά που έχει κάθε οικογένεια. Όποιος θυμάται πριν καμιά 20αρια χρόνια το RX8 είχε 30 και 40 χιλιάδες ευρώ τιμή αγοράς και ο ιδιοκτήτης πλήρωνε λιγότερα τέλη από κάποιον που είχε δώσει 15 χιλιάρικα και πήρε 1600 κυβικά. Και μια ιστορική αναδρομή. Τα τέλη κυκλοφορίας εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά το 1920 και από τότε είναι ένα σταθερό έσοδο στα ταμεία του κρατους. 1 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 hour ago, mirmigki said: Πήγε κανείς ξεχασμένος να πληρώσει σήμερα σε ΔΟΥ; Τα κατάφερε; Ήθελε ραντεβού ή απευθείας ταμείο; Δυστυχώς δεν γίνεται να πληρωθούν τα τέλη + πρόστιμο online. george απο τραπεζα αν πας να το πληρωσεις δεν σου λεει τιποτα για το προστιμο?για να το πληρωσεις δηλαδη μαζι?επειδη τραβαει αυτοματα τα στοιχεια απο το gov για αυτο το λεω. 5 minutes ago, Nabuko said: Και μια ιστορική αναδρομή. Τα τέλη κυκλοφορίας εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά το 1920 και από τότε είναι ένα σταθερό έσοδο στα ταμεία του κρατους. οτι δυστυχως εχει γινει και με τοσα αλλα πραγματα.φπα ,ενφια κτλ. πολλα πραγματα ηρθαν υποτιθεται για λιγο αλλα εμειναν
OmeletaMAN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, christos_uoa είπε Δεν τα ξέρεις καλά. Είσαι παράσιτο 40 εργασιακά χρόνια, δεν κόβεις αποδείξεις, κάνεις ζωή χαρισάμενη, μπαίνεις στο insomnia και διαμαρτύρεσαι για φόρους, για τέλη για το κωλοκράτος, για τροχαία, για το γείτονα για όλους τους άλλους, δεν έχεις δώσει μία στο κράτος και όλα τα χρόνια έχει ασφάλιση δωρεάν από το κράτος και μόλις συμπληρώσεις τα 67 θα πάρεις 360€ μηνιαίως (πρώην ΟΓΑ). Πληρώνεις 1000€ για ασφάλεια/σύνταξη για 40 χρόνια, πληρώνεις φόρους, τέλη, πρόστιμα στην ώρα τους και στο τέλος έχεις την ίδια ασφάλιση με τον πάνω και μόλις συμπληρώσεις τα 67 θα πάρεις 1000€ σύνταξη και όχι 1500€ τουλάχιστον γιατί ταΐζεις και τον από πάνω. ΥΓ το δεύτερο πρόσωπο δεν αναφέρεται σε εσένα. Πρώτα πρώτα με 360 ευρώ δεν ζήσεις. Το συμπέρασμα είναι αξίζει όλο αυτό το κλέψιμο για 360 σύνταξη. Φυσικά και όχι. Οπότε εμένα προσωπικά το αν κλέβει και πως κλέβει δεν με ενδιαφέρει καθόλου όταν ξέρω ότι normal σύνταξη δεν θα πάρει.
christos_uoa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τα τέλη κυκλοφορίας είναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο το οποίο δεν έχει καμία ανταποδοτικότητα. Ο υπολογισμός με βάση τα κυβικά αλλά και με το ποσοστό ρύπων δεν είναι αξιοκρατικός. Θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να υπολογίζονται τα τέλη με βάση την εργοστασιακή τιμή αξίας του αυτοκινήτου και πάνω σε αυτή την τιμή ας μπούνε κατόπιν εκπτώσεις ανάλογα τους ρύπους ή/και τα παιδιά που έχει κάθε οικογένεια. Το θέμα είναι εάν αυτό είναι θεώρηση του καθενός πως το αντιμετωπίζει. Όπως γνωρίζουμε στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Δεν μας αρέσει κάτι, φροντίζουμε με τον τρόπο που προβλέπεται στη Δημοκρατία να το αλλάξουμε(εκλογές-> νομοθετική->εκτελεστική εξουσία). Εάν η αντιμετώπιση μας είναι δεν μου αρέσει, δεν το θεωρώ δίκαιο άρα δεν πληρώνω, θα πληρώσω όταν θέλω/έχω με βάση τις προτεραιότητές μου και θα έχω την απαίτηση να μην πληρώσω πρόστιμο κτλ κτλ , τότε το κόστος αυτό θα το επωμιστούν αυτοί που έχουν λειτουργούν με τους κανόνες, αυτό είναι κανόνας...όπως το κόστος της ρευματοκλοπής το πληρώνουμε όλοι, όπως το κόστος της φοροδιαφυγής το πληρώνουμε όλοι μας, όπως το κόστος των επιδομάτων σε κάθε τυχάρπαστο το πληρώνουμε όλοι μας...όπως...όπως.... 6 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε Οπότε εμένα προσωπικά το αν κλέβει και πως κλέβει δεν με ενδιαφέρει καθόλου Η σωστή διατύπωση είναι "Οπότε εμένα προσωπικά το αν ΜΕ κλέβει και πως ΜΕ κλέβει δεν με ενδιαφέρει καθόλου" Εμένα από την άλλη με ενδιαφέρει όταν κάποιος με κλέβει άμεσα ή έμμεσα, για αυτό και θέλω να του κόψω το χέρι άμεσα ή έμμεσα. 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 10 minutes ago, OmeletaMAN said: Πρώτα πρώτα με 360 ευρώ δεν ζήσεις. Το συμπέρασμα είναι αξίζει όλο αυτό το κλέψιμο για 360 σύνταξη. Φυσικά και όχι. Οπότε εμένα προσωπικά το αν κλέβει και πως κλέβει δεν με ενδιαφέρει καθόλου όταν ξέρω ότι normal σύνταξη δεν θα πάρει. για καποιους ναι αξιζει. ασχετα με το αν θα παρει νορμαλ συνταξη δεν ειναι σωστο καποιος που ΔΕΝ ηθελε να δουλεψει και οχι ΔΕΝ μπορουσε να παρει συνταξη . και μην το κοιτας για ενα ατομο.κοιταξε το μαζικα.ειναι λεφτα που εχεις δωσει εσυ και εγω. αν δηλαδη ειναι 10.000 ατομα εγω εσυ και καποιοι αλλοι θα πρεπει να δινουμε 10.000 χ 350 ευρω το μηνα. 1
Ducatista Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Εγώ ξέρω ότι αν σε ένα κράτος πάνε όλα καλά ο κόσμος δεν ψάχνει παραθυράκια να μην πληρώσει.. το θέμα ειναι ότι το κράτος ξέρει την οικονομική κατάσταση και αντί να λειτουργήσει υπερ του λαού λειτουργεί φοροεισπρακτικα και δεν ενδιαφέρεται αν ο κόσμος υποφέρει συνεχεια ψάχνουν τρόπους να φέρουν παραπάνω έσοδα και φυσικά πίσω από κάθε καινούριο φορο έχουν ένα παραμύθι να πουν και κάποιοι το υποστηρίζουν κιόλας... τα σχόλια δε για τα παιδιά σε μια γερασμένη χώρα είναι επιεικώς απαράδεκτα! Κανεις δεν ζήτησε να του μεγαλώσει κάποιος τα παιδιά όλοι οι συνάνθρωποι μας ζητάνε το αυτονόητο μια αντικειμενική φορολόγηση στα πάντα δεν μπορεί ένα αμάξι 20 ετιας με τιμή 2000 3000 να εχει τελη 800 ευρώ ότι μάρκα και να είναι...κάποιοι νομίζουν ότι το να μετράς τα χρήματα σου να μην βγαίνουν οποτε και να μην πληρώνεις στην ώρα σου τα τελη η τους οποίους φορους το κρατος εφευρίσκει το κάνουν από χόμπι 1 1
OmeletaMAN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 26 λεπτά πριν, poulinos είπε για καποιους ναι αξιζει. ασχετα με το αν θα παρει νορμαλ συνταξη δεν ειναι σωστο καποιος που ΔΕΝ ηθελε να δουλεψει και οχι ΔΕΝ μπορουσε να παρει συνταξη . και μην το κοιτας για ενα ατομο.κοιταξε το μαζικα.ειναι λεφτα που εχεις δωσει εσυ και εγω. αν δηλαδη ειναι 10.000 ατομα εγω εσυ και καποιοι αλλοι θα πρεπει να δινουμε 10.000 χ 350 ευρω το μηνα. Βρε παιδιά, τώρα δεν συζητάμε ότι το κράτος "κλέβει" εμάς και εμείς τους άλλους και οι άλλοι εμάς? Για να επιβιώνει το κράτους και να πληρώνει και εμένα και τον οποιοδήποτε σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Το να πληρώνεις 650 ευρώ τέλη κυκλοφορίας είναι από μόνο του κλεψιά κτλ. Το κράτος ξέρει να "κλέβει" καλύτερα από όλους. 1 1
Ducatista Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θυμάμαι ήμουν 18 και βρήκα το καλοκαίρι δουλειά στην ηλεκτρονική Αθηνών επαιρνα 670 στο χέρι ή βενζίνη είχε 0.65 λεπτά ο καφές 1 ευρω κλπ τωρα ο βασικός μισθός είναι 850 περίπου και αυτά τα πράγματα είναι 3 φορές πάνω... πήγε δηλαδή σε 24 χρονια ένα 20 30% ο μισθός πανω και τα πράγματα 300 400% συν ένα καρο φορους καινούριους..... μετα μας φταιει ο κοσμος που δεν μπορει να πληρώσει η να κρίνεται επειδη εκανε 3-4 παιδια... αντε βγαλε άκρη.. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από Ducatista 1 1
lector Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ακριβως. Οποτε βλεπεις για ποιον λογο το κρατος εχει ορισει παραλογους καθετους φορους σε ολους. Γιατι τετοια ατομα ειναι που πηδανε ολη τη κοινωνια. Φοβερη λογικη, πιο δικαιος πεθαινεις. Να την πληρωνουν ολοι επειδη υπαρχουν λιγοι μπαταξηδες.
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, lector είπε Φοβερη λογικη, πιο δικαιος πεθαινεις. Να την πληρωνουν ολοι επειδη υπαρχουν λιγοι μπαταξηδες. Εχεις καμια καλυτερη εφαρμοσιμη προταση? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις