sonikk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Άλλος από εδώ!!! Ε και εγώ θα πω ότι αν έχεις 4 παιδιά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 80.000€ για αυτοκίνητο και 300.000€ για να αγοράσει σπίτι ανω των 120τμ. Εφόσον τα έξοδα σου για τα παιδιά θα είναι πολλαπλάσια! Σωστά, καλά τα λέω; Με τη λογική σου λοιπόν αν κάποιος αγοράζει ένα νέο αυτοκίνητο να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας πάνω από 1.500€ το χρόνο γιατί μιας και έχει να διαθέσει χρήματα για να αγοράσει καινούργιο γιατί να μην πληρώνει και τόσα χρήματα; Επίσης εάν κάποιος αγοράσει σπίτι καλά κάνει το κράτος και του έχει βάλει ΕΝΦΙΑ, διαφορετικά ας πρόσεχε και να μην αγόραζε... Τέλος αν κάποιος αγοράζει κινητό με 5g να πληρώνει πάνω από 200€ το μήνα πάγιο καθώς καταναλώνει πολλά δεδομένα με κάποιον που πιάνει 4g που θα χαλάει λιγότερα...κλπ κλπ... Λίγο λογική παιδιά... Κακώς του απαντάς.Δεν παίρνει χαμπάρι.Βαζω στοίχημα ότι αυτός δεν έχει οικογένεια,παιδιά κλπ να καταλάβει τί σημαίνει ζωή ή και να έχει μαλλον έχει μειωμένη ικανότητα αντίληψης των πραγματων..Πιστευει ότι όλα στη ζωή είναι μαυρο-ασπρο.Απειρος δυστυχώς. 1 1
Ducatista Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, sonikk είπε Κακώς του απαντάς.Δεν παίρνει χαμπάρι.Βαζω στοίχημα ότι αυτός δεν έχει οικογένεια,παιδιά κλπ να καταλάβει τί σημαίνει ζωή ή και να έχει μαλλον έχει μειωμένη ικανότητα αντίληψης των πραγματων..Πιστευει ότι όλα στη ζωή είναι μαυρο-ασπρο.Απειρος δυστυχώς. Δυστυχώς μερικοί από εμάς δυσκολευομαστε να κατανοήσουμε τον απέναντι μας αν δεν μας μπαίνει σε εμας το παλούκι... το πιο στεναχωρο δε ειναι οταν σου λέει ο άλλος ας μην εκανες 3 4 παιδια!! οταν μεταξύ μας έχουμε αυτή τη λογική το κρατος μην περιμένετε να σκεφτεί σαν κράτος πρόνοιας.... 1 1
runner1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κάθομαι και διαβάζω εδώ και καιρό διάφορα topics και πραγματικά με ξεπερνάει το πόσο εύκολα κάποιοι μηδενίζουν καταστάσεις/ανθρώπους κ.α. και ταυτόχρονα μέσω ΠΟΛΥ συγκεκριμένων παραδειγμάτων πάνε να κάνουν το μικρό ποσοστό...κανόνα για να δικαιολογήσουν την άποψή τους! Όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας....είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εν έτει 2024, για το αυτοκίνητο να πληρώνει κάποιος φόρους άμεσους ή έμμεσους ασταμάτητα και ταυτόχρονα να είναι κριτήριο ακόμα και για απλά επιδόματα που έχουν να κάνουν με επιβίωση κ.α.! Και να πεις ότι αυτά τα λεφτά "βοηθούσαν" τον πολίτη κάπου....!!! Όσον αφορά τα ατυχέστατα παραδείγματα για black friday, παράλληλες δουλειές, αριθμός παιδιών κ.α. θα σχολιάσω μόνο επιγραμματικά: 1. Ένα νορμάλ αυτοκίνητο για μια μέση οικογένεια κοστίζει γύρω στα 20000€! Ποσό μεγάλο για την εποχή μας! Άρα σύγκριση με προϊόντα που κοστίζουν π.χ. 200€ είναι τραγική! 2.Στο Δημόσιο εδώ και 12 χρόνια έχει καταργηθεί ο 13-14ος μισθός και ταυτόχρονα ότι κι να κάνεις ο μισθός είναι συγκεκριμένος (είτε δουλεύεις σωστά είτε όχι!). Άρα όταν όλα έχουν ανέβει στον Θεό είναι δύσκολο να λες σε κάποιον που παίρνει 1000-1200€ να ΜΗΝ κάνει άλλη δουλειά να συντηρήσει την οικογένεια του όταν μόνο για ενοίκιο μπορεί να χρειάζεται 700-800€!! Α και προς πληροφόρηση κάποιων...μπορεί ένας Δημόσιος Υπάλληλος να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα υπό προϋποθέσεις! Δεν είναι τυχαίο που η Κυβέρνηση θέλει να απλοποιήσει την διαδικασία αυτή....! 3.Επιστρέφω στα τέλη....θες να με αναγκάσεις να πάρω καινούριο αυτοκίνητο και το μόνο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που κάνεις είναι να μου δίνεις μια επιδότηση της πείνας ΜΟΝΟ για ηλεκτρικά (που δεν ξέρεις αν με βολεύουν από πολλές απόψεις) και μηδενίζεις τα ετήσια τέλη! Μια οικογένεια που αποτελείται από 4 άτομα χρειάζεται αντίστοιχο αυτοκίνητο περίπου των 30000€!!! Ενώ υβριδικό λιγότερο ή με βενζίνη ακόμα πιο λίγο!!! Αυτά τα λεφτά μικροί μου φωστήρες ΠΟΣΟΙ μπορούν να τα δώσουν αυτή την εποχή;;;; Προς το παρόν αυτά...........!!!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από runner1 2 1 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panagiotis1988 said: Άλλος από εδώ!!! Ε και εγώ θα πω ότι αν έχεις 4 παιδιά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 80.000€ για αυτοκίνητο και 300.000€ για να αγοράσει σπίτι ανω των 120τμ. Εφόσον τα έξοδα σου για τα παιδιά θα είναι πολλαπλάσια! Σωστά, καλά τα λέω; Με τη λογική σου λοιπόν αν κάποιος αγοράζει ένα νέο αυτοκίνητο να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας πάνω από 1.500€ το χρόνο γιατί μιας και έχει να διαθέσει χρήματα για να αγοράσει καινούργιο γιατί να μην πληρώνει και τόσα χρήματα; Επίσης εάν κάποιος αγοράσει σπίτι καλά κάνει το κράτος και του έχει βάλει ΕΝΦΙΑ, διαφορετικά ας πρόσεχε και να μην αγόραζε... Τέλος αν κάποιος αγοράζει κινητό με 5g να πληρώνει πάνω από 200€ το μήνα πάγιο καθώς καταναλώνει πολλά δεδομένα με κάποιον που πιάνει 4g που θα χαλάει λιγότερα...κλπ κλπ... Λίγο λογική παιδιά... οι τιμες των αμαξιων των σπιτιων κτλ ειναι αυτες που ειναι.το αν ειναι σωστες ή οχι δεν αφορα το θεμα μας οποτε και το ποστ σου ειναι λαθος. οποτε καλως ή ΚΑΚΩΣ ξερεις οτι αυτην την στιγμη για αμαξι για 4 παιδια θες πχ 80.000 ευρω και για σπιτι 500.000 ευρω. Οποτε πρεπει να πορευτεις με αυτα που βγαζεις και τις παρουσες τιμες.και εγω θα ηθελα 10 παιδια και 1000 τμ σπιτι και 10.000κ μισθο.αλλα προσαρμοζω την ζωη μου στις τρεχουσες καταστασεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ Η ΛΑΘΟΣ. οποτε το να κανεις 4 παιδια και να γκρινιαζεις ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν θα προσφερει τιποτα. το να κανεις 4 παιδια και μετα να ανοιγεις θεμα στο ινσομνια για να γκρινιαξεις για τα ακριβα τελη κυκλοφοριας ειναι απλα επαναστατης του καναπε. ουτε εγω θελω ενφια ουτε δεν ξερω τι.αλλα το τι θελω με το τι γινεται εχει διαφορα.πολλα δεν ειναι σωστα αλλλα ετσι ειναι στην παρουσα φαση. σαν τα ατομα που παιρνουν μισθο 700 ευρω αλλα παιρνουν αμαξι 50κ σε 100 δοσεις και μετα λενε δεν εχω λεφτα για τελη κυκλοφοριας και ανοιγουν θεμα πως να μην πληρωσουν τα τελη .και προσπαθουν να ακουσουν απο καποιον χρηστη του ινσομνια οτι μην πληρωσεις τελη και ολα θα ειναι καλα και οταν σκασει το προστιμο μετα θα ανοιξουν θεμα οτι πως να μην το πληρωσω και γιατι εφαγα προστιμο. οποτε φτιαχνεις την ζωη σου με βαση τις δυνατοτητες σου και την τρεχουσα κατασταση και οχι με το τι μπορει να ηθελες. κανε εσυ 4 παιδια και μετα γκρινιαξε οτι σου φταιει το κρατος Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από poulinos 5
runner1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @poulinos Δεν είμαι υπέρ του να γκρινιάζουμε όταν ισχύει η φράση "όπως στρώνεις κοιμάσαι", αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που λέμε εδώ! Έχεις καθόλου ιδέα ΠΟΣΟΙ προ 2010 είχαν φτιάξει την ζωή τους (δεν μιλάω για αυτούς που ξόδευαν αβέρτα) με τα δεδομένα της εποχής και ξαφνικά ήρθαν μέσα σε 14 χρόνια 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 2 χρόνια καραντίνες, ενεργειακές κρίσεις, πόλεμοι κ.α. και ΟΛΑ έχουν αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ;;; Ότι έχουμε μισθούς αντίστοιχους του 2007 εν έτει 2025;;; Ότι όλα έχουν αυξηθεί σε τρελά ποσοστά;;; Άρα σταμάτα να είσαι τόσο ΑΠΟΛΥΤΟΣ απέναντι στον οποιονδήποτε γιατί ΔΕΝ έχεις τα δεδομένα της ζωής του να υπολογίσεις! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από runner1 5
OmeletaMAN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Το πρόβλημα είναι επί τη βάση του κράτους, που δεν υπάρχει δηλαδή κράτος πρόνοιας. Τα άλλα όλα είναι φθηνός ορθολογισμός σε μια χώρα γερόντων. 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, sonikk said: Κακώς του απαντάς.Δεν παίρνει χαμπάρι.Βαζω στοίχημα ότι αυτός δεν έχει οικογένεια,παιδιά κλπ να καταλάβει τί σημαίνει ζωή ή και να έχει μαλλον έχει μειωμένη ικανότητα αντίληψης των πραγματων..Πιστευει ότι όλα στη ζωή είναι μαυρο-ασπρο.Απειρος δυστυχώς. μειωμενη αντιληψη εχει οποιος παιρνει 700 ευρω αλλα θελει να κανει ζωη των 3000 ευρω και προσπαθει να αλλαξει την κατασταση ανοιγοντας ενα θεμα στο ινσομνια και μετα να ζηταει λεφτα απο γονεις παππουδες @sonikk και αφου κανεις προσωπικα προσωπικα επιθεση σε μενα οτι εχω μειωμενη ικανοτητα αντιληψης των πραγματων για να δουμε μια τα θεματα σου https://www.insomnia.gr/profile/517974-sonikk/content/page/3/?all_activity=1 που εχεις ανοιξει ολο αυτον τον καιρο για να δουμε τι παιζει . τρολο account? ειδικα κατι τετοια θεματα να τα προσεξεις πριν πεις σε αλλους για μειωμενη αντιληψη των πραγματων. ξεκιναμε με τον ευατο μας πρωτα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/827865-δωρεάν-κλήση-χωρίς-sim/#comment-60277181 2 hours ago, runner1 said: @poulinos Δεν είμαι υπέρ του να γκρινιάζουμε όταν ισχύει η φράση "όπως στρώνεις κοιμάσαι", αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που λέμε εδώ! Έχεις καθόλου ιδέα ΠΟΣΟΙ προ 2010 είχαν φτιάξει την ζωή τους (δεν μιλάω για αυτούς που ξόδευαν αβέρτα) με τα δεδομένα της εποχής και ξαφνικά ήρθαν μέσα σε 14 χρόνια 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 2 χρόνια καραντίνες, ενεργειακές κρίσεις, πόλεμοι κ.α. και ΟΛΑ έχουν αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ;;; Ότι έχουμε μισθούς αντίστοιχους του 2007 εν έτει 2025;;; Ότι όλα έχουν αυξηθεί σε τρελά ποσοστά;;; Άρα σταμάτα να είσαι τόσο ΑΠΟΛΥΤΟΣ απέναντι στον οποιονδήποτε γιατί ΔΕΝ έχεις τα δεδομένα της ζωής του να υπολογίσεις! και ξερεις ποσοι ειχαν απειρα λεφτα αλλα τα χαλασαν σε porsche αντι πχ να παρουν σπιτι? ΑΠΕΙΡΟΙ. οποτε υπαρχουν.και πι δικες σου περιπτωσεις και οι δικες μου ποσοι πηραν πιστωτικες διακοποδανεια κτλ. @sonikk 7 ατομα γελασαν με το ποστ και ακομα θες να συζητησουμε το θεμα αντιληψης? @sonikk εσυ να κυκλοφορεις το αμαξι χωρις τελη κυκλοφοριας. μονο απο αυτο το ποστ λεει πολλα Ήθελα να ρωτήσω αν σε παλιό όχημα 30 ετών που χρησιμοποιείται μια με δύο φορές το χρόνο και για αποστασεις ενός μόνο χιλιομετρου δεν πληρωθούν τέλη κυκλοφορίας τί επιπτώσεις υπάρχουν; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από poulinos 1 1
runner1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου @poulinos ΟΚ! Συνεχίζεις και λες ότι να'ναι χωρίς να απαντάς ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απόσα έγραψα! Θα στο κάνω πιο εύκολο για να το κατανοήσεις: 1.Έγραψα ότι δεν μιλάμε για αυτούς που ξόδευαν ΑΒΕΡΤΑ όπως έγραψες για τις PORCHE! Μίλησα για την μεγάλη πλειοψηφία μιας γενιάς που τρώει τεράστιο σκ@τό που φυσικά δεν τόλμησες καν να απαντήσεις σε όσα έγραψα περί αυτού (για την περίοδο 2010-2025) 2.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ τα δεδομένα της ζωής του εδώ στο insomnia! Άρα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Γιατί αν σκέφτομαι όπως εσύ τότε μπορώ να υποθέσω ότι είσαι ένας εισοδηματίας που βρήκες 4-5 σπιτάκια από γονείς και μιλάς εκ του ασφαλούς!!! Αυτό είναι ΕΝΑ παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ! 3.Ό,τι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο (τέλη,βενζίνη, διόδια, δρόμοι, πάρκινγκ κ.α.) στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ είναι πέρα για πέρα τραγικό γιατί το κράτος τα παίρνει από παντού και ταυτόχρονα τα εξισώνει με περιουσίες και επιδόματα ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ! Ξέρεις τι σημαίνει όλο αυτό που έγραψα;;; 2
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 minute ago, runner1 said: @poulinos ΟΚ! Συνεχίζεις και λες ότι να'ναι χωρίς να απαντάς ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απόσα έγραψα! Θα στο κάνω πιο εύκολο για να το κατανοήσεις: 1.Έγραψα ότι δεν μιλάμε για αυτούς που ξόδευαν ΑΒΕΡΤΑ όπως έγραψες για τις PORCHE! Μίλησα για την μεγάλη πλειοψηφία μιας γενιάς που τρώει τεράστιο σκ@τό που φυσικά δεν τόλμησες καν να απαντήσεις σε όσα έγραψα περί αυτού (για την περίοδο 2010-2025) 2.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ τα δεδομένα της ζωής του εδώ στο insomnia! Άρα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Γιατί αν σκέφτομαι όπως εσύ τότε μπορώ να υποθέσω ότι είσαι ένας εισοδηματίας που βρήκες 4-5 σπιτάκια από γονείς και μιλάς εκ του ασφαλούς!!! Αυτό είναι ΕΝΑ παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ! 3.Ό,τι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο (τέλη,βενζίνη, διόδια, δρόμοι, πάρκινγκ κ.α.) στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ είναι πέρα για πέρα τραγικό γιατί το κράτος τα παίρνει από παντού και ταυτόχρονα τα εξισώνει με περιουσίες και επιδόματα ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ! Ξέρεις τι σημαίνει όλο αυτό που έγραψα;;; 3.ναι ειναι ακριβα.το ξερουμε.και πρεπει να τα πληρωσουμε.και οχι να λεμε δεν πειραζει δεν πληρωνω.εγω και εσυ γιατι πληρωνουμε κτεο και ασφαλειες? 2.γενικα μιλησα 1.δεν ξερουμε αν ειναι πλειοψηφια.εκτος αν εχουμε ποσοστα.εγω μιλησα for both sides.. το να κλαιγονται ολοι το κανουν. εσυ δηλαδη θεωρεις δικαιο να περασεις κτεο και να εχεις αλλα 200.000 αμαξια χωρις κτεο που δεν ξερεις αν εχουν ή οχι τα λεφτα να τα πληρωσουν ή απλα ειναι σε φαση μπορω οποτε και το κανω. 1
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Υπαρχει και η αλλη οπτικη με τις επιδοτήσεις που ισχυει και για αλλα πραγματα και οχι μονο για τα αυτοκινητα που μιλαμε εδω Η Ελλαδα παίρνει ενα ποσο επιδοτηση απο την ευρωπαικη ενωση που καταγραφεται σε αυτην και στη συνεχεια το κανει επιδοτηση 7κ για ηλεκτρικα και μαζι με τα 30κ που βγαζει ο Ελληνας απο την τσεπη του για σημπληρωμα καταληγουν τελικα στον γερμανο και στον αμερικανο αυτοκινητο- βιομήχανο. Δηλαδη στην Ελλαδα χρεώνεται οτι εισπρατει κονδύλια απο την ευρωπαικη ενωση τα οποια μαζι με τα υπολοιπα χρηματα της αγορας που βγαζει απο την τσεπη του ο ελληνας τα οποια κατα κανονα ειναι δανεικα απο τις τραπεζες καταληγουν στις τσεπες τον ευρωπαιων. Κατα τα αλλα ευρωπαικη ενωση πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα........... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από filipprin
runner1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, poulinos είπε 3.ναι ειναι ακριβα.το ξερουμε.και πρεπει να τα πληρωσουμε.και οχι να λεμε δεν πειραζει δεν πληρωνω.εγω και εσυ γιατι πληρωνουμε κτεο και ασφαλειες? 2.γενικα μιλησα 1.δεν ξερουμε αν ειναι πλειοψηφια.εκτος αν εχουμε ποσοστα.εγω μιλησα for both sides.. το να κλαιγονται ολοι το κανουν. εσυ δηλαδη θεωρεις δικαιο να περασεις κτεο και να εχεις αλλα 200.000 αμαξια χωρις κτεο που δεν ξερεις αν εχουν ή οχι τα λεφτα να τα πληρωσουν ή απλα ειναι σε φαση μπορω οποτε και το κανω. 1.Δεν είναι η πλειοψηφία....ΟΚ.....Άρα ζεις μάλλον στην Ελλάδα 3.0!!!! Α που'σαι......το ότι υπάρχουν τόσα στατιστικά που λένε με νούμερα περί χαμηλότερου μισθού, φτώχειας κ.α......αυτά τα προσπερνάμε ε; Είναι πλασματικά και οι "άσχετοι Ευρωπαίοι και εταιρείες" γράφουν ότι να'ναι! Ή μήπως νομίζεις ότι τα "μαύρα" που λες ισοφαρίζουν τα πάντα;;; Ενημερωτικά.....παντού στον κόσμο υπάρχουν "μαύρα".....χωρίς αυτά η οικονομία δεν....! 2."Γενικά" ΔΕΝ υπάρχει όταν μιλάς με ανθρώπους και ζωές! 3.Εγώ δεν είπα να μην πληρώσουμε! Αλλά όχι να λέω σε κάποιον που γκρινιάζει ΔΙΚΑΙΩΣ.......ότι είναι π.χ. τραγικός κ.α.! @filipprin Αν ανοίξουμε την φάση "επιδότηση".....δεν θα σταματήσουμε ποτέ! Δεν μπήκα καν σε αυτό το τρυπάκι! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από runner1 2
christos_uoa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε που δεν υπάρχει δηλαδή κράτος πρόνοιας .ώπα ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο (και συγνώμη για το Off στα τέλη).. Σου αντιγράφω από την μισθοδοσία μου: Εργοδοτικές εισφορές 606,92€ Κρατήσεις από εμένα 661,71€ (έχω αφαιρέσει την παρακράτηση φόρου) Άρα οι συνολικές κρατήσεις μου είναι 1268,63€ για σύνταξη και ιατρική περίθαλψη. Από το κράτος έχω τις ίδιες παροχές με τον καθένα επιδοματία, άεργο, άνεργο, ρομά, (λαθρο)μετανάστη, μαυροεπαγγελματία που δεν ξέρει τι θα πει απόδειξη, δεν ξέρει τι θα πει εισφορά σε ΤΕΒΕ/ΕΦΚΑ κτλ γενικά με όλους αυτούς που δεν έχουν πληρώσει μια δραχμή (για να καταλάβεις και την ηλικία μου). Αυτό είναι το πρόβλημα.. ότι κάποιοι δουλεύουν και κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν και παρασιτοζωούν εναντίων όλων των υπολοίπων και μόλις έρχεται το πρόβλημα των τελών, το πρόβλημα των διοδίων, το πρόβλημα της αύξησης της ΔΕΗ κτλ, απλά δεν πληρώνουν γιατί το θεωρούν άδικο ή γιατί δεν έχουν και πάντα τους φταίνε οι άλλοι, το κράτος κτλ 2
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, runner1 είπε @poulinos Δεν είμαι υπέρ του να γκρινιάζουμε όταν ισχύει η φράση "όπως στρώνεις κοιμάσαι", αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που λέμε εδώ! Έχεις καθόλου ιδέα ΠΟΣΟΙ προ 2010 είχαν φτιάξει την ζωή τους (δεν μιλάω για αυτούς που ξόδευαν αβέρτα) με τα δεδομένα της εποχής και ξαφνικά ήρθαν μέσα σε 14 χρόνια 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 2 χρόνια καραντίνες, ενεργειακές κρίσεις, πόλεμοι κ.α. και ΟΛΑ έχουν αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ;;; Ότι έχουμε μισθούς αντίστοιχους του 2007 εν έτει 2025;;; Ότι όλα έχουν αυξηθεί σε τρελά ποσοστά;;; Άρα σταμάτα να είσαι τόσο ΑΠΟΛΥΤΟΣ απέναντι στον οποιονδήποτε γιατί ΔΕΝ έχεις τα δεδομένα της ζωής του να υπολογίσεις! Φαντασου λοιπον ποσοι μετα το 2010 και ακομα και σημερα αδυνατουν να φτιαξουν τη ζωη τους, επειδη καποιοι ΠΡΙΝ το 2010 καναν ζωαρα με χρεωνοντας τους σημερινους. Και αυτοι καθονται και γκρινιαζουν επειδη το 3.2 Που πηραν εχει υψηλα τελη. 1
runner1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Φαντασου λοιπον ποσοι μετα το 2010 και ακομα και σημερα αδυνατουν να φτιαξουν τη ζωη τους, επειδη καποιοι ΠΡΙΝ το 2010 καναν ζωαρα με χρεωνοντας τους σημερινους. Και αυτοι καθονται και γκρινιαζουν επειδη το 3.2 Που πηραν εχει υψηλα τελη. Εσύ ξέρεις δηλαδή ότι π.χ. ο τάδε χρήστης του Insomnia είναι αυτής της κατηγορίας; Μήπως στο site έχουμε δώσει και το εκκαθαριστικό και το πόθεν έσχες;;; Εγώ βλέπω τα επίσημα στοιχεία που είναι και ωραιοποιημένα όπως και βλέπω και τους ανθρώπους γύρω...........όλα αυτά δεν είναι σίγουρα καλά και να είσαι σίγουρος ότι είναι η πλειοψηφία! 1
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα ξέρουν την οικονομική κατάσταση του καθενός τον θεωρούν απατεώνα που είχε πάρει Πόρσε και γύρναγε στα μπουζούκια κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις