aporiesgiaagrious Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που αγοράσω Aegean Pass, πόσοι είναι οι φόροι αεροδρομίου που θα αναγκαστώ να πληρώσω ξεχωριστά ανά πτήση; https://el.aegeanair.com/flight-deals/aegean-pass/
fmarkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, aporiesgiaagrious είπε Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που αγοράσω Aegean Pass, πόσοι είναι οι φόροι αεροδρομίου που θα αναγκαστώ να πληρώσω ξεχωριστά ανά πτήση; https://el.aegeanair.com/flight-deals/aegean-pass/ Εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού. Δεν ξέρω γιατί τους λένε φόρους αεροδρομίου, επί της ουσίας είναι κόστος επίγειας εξυπηρέτησης.
aporiesgiaagrious Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, fmarkos είπε Εξαρτάται από τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού. Δεν ξέρω γιατί τους λένε φόρους αεροδρομίου, επί της ουσίας είναι κόστος επίγειας εξυπηρέτησης. To Αθήνας με ενδιαφέρει.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, aporiesgiaagrious είπε To Αθήνας με ενδιαφέρει. Δεν νομίζω ότι ειναι στάνταρ οι χρεώσεις.Αλλά δεν το ξέρω κιόλας.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Αρχικά φόρους της Αθήνας θα πληρώνεις όταν πετάς από Αθήνα. Στο άλλο σκέλος θα πληρώνεις τους φόρους του εκεί αεροδρομίου. Αν θυμάμαι καλά της Αθήνας είναι ~35 ευρώ το άτομο. Πολύ χοντρικά.
fmarkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είναι fix αυτά. Πρέπει να πας να βγάλεις εισιτήριο για να τα δεις. Δες επίσης ποιους προορισμούς καλύπτει το πρόγραμμα και δες και τις εξαιρέσεις που έχει σε ημερομηνίες. Πχ σου βγάζει έξω όλες τις μεγάλες γιορτές και τους καλοκαιρινούς μήνες, όποτε σαφώς είναι για κάποιον που θέλει να πετάξει off season, καλύπτει μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς εξωτερικό. Εγώ πάντως παλιά που πήρα δωρεάν εισιτήριο από μίλια τα τέλη αεροδρομίου μου βγήκαν σχεδόν όσο είχε το εισιτήριο. Νομίζω πως τα λεγόμενα τέλη αεροδρομίου είναι πρόφαση για να χρεώνουν οι εταιρείες ό,τι του κατέβει στο κεφάλι και να λένε πως κάνουν προσφορές.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Τα τέλη αεροδρομίου είναι στάνταρ. Και δεν έχει να κάνει με το aegean pass, αν βάλει κάποιος να κλείσει με το pass και χωρίς, ακριβώς ίδιο ποσό τελών θα του βγάλει. Και τα τέλη ποτέ δε καλύπτονται ούτε σε εισιτήρια επιβράβευσης ούτε στο pass. 2
fmarkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Τσέκαρα μία το Αθήνα Βενετία με επιστροφή σε ημερομηνίες που μπορείς να χρησιμοποιείς το pass και οι φόροι βγαίνουν περίπου 56€ πήγαινε έλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις πιθανούς περιορισμούς σε πιθανές ημερομηνίες και να δεις αν σε συμφέρει να το πάρεις. Το πήγαινε έλα στην Βενετία πάντως βγαίνει 313€ χωρίς τους φόρους για 16-22 Ιουλίου.
rkb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Το Aegean pass (αυτό που είναι για συγκεκριμένη διαδρομή, π.χ. Αθήνα Λονδίνο) δεν έχει περιορισμό στις ημερομηνίες , το χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο. Μόνο ο περιορισμός 30/7/0 μέρες πριν υπάρχει ανάλογα το πακέτο. Έχω ταξιδέψει καλοκαιρι, 28 Οκτωβρίου, τώρα τα Χριστούγεννα κτλ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Ακριβώς, μπορείς όποια μέρα θέλεις, αρκεί να έχει έστω και μια θέση διαθέσιμη στην οικονομική. Από αυτό και μόνο αξίζει με τα χίλια συν η άνεση που σου προσφέρει να κλείνεις όποτε σε βολεύει, κι όχι όποτε βρεις καλή τιμή που μπορεί να μη γνωρίζεις το πρόγραμμα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα