alphas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα στους συμφορουμίτες, έχω βάλει owncloud σε raspberry pi με σκοπό να το χρησιμοποιήσω ως cloud backup. Τοπικά μπορώ να συνδεθώ ωστόσο δεν κατάφερα να συνδεθώ απομακρυσμένα. δεν έχω στατικό ip, χρησιμοποιώ duckdns για να συνδεθώ, έχω κάνει portforward στο router αλλά πάλι δεν κατάφερα. χρησιμοποίησα αυτόν τον οδηγό https://pimylifeup.com/raspberry-pi-owncloud/ Τι δεν κάνω σωστά;
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Σε ποιον πάροχο; Και σε ποια πόρτα παίζει το ownCloud; Μπορείς επίσης να τσεκάρεις μέσα από το router αν η WAN IP Address που έχει ξεκινάει με 100;
alphas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) nova, 80 & 443, ναι ξεκινάει με 100. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από alphas
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, alphas said: nova, 80 & 443, ναι ξεκινάει με 100. Το ότι ξεκινάει με 100 είναι το βασικό πρόβλημα. Είσαι πίσω από CG-NAT και θα πρέπει να ζητήσεις από τη Nova να σε βγάλουν και να σου δώσουν public IP. Αν και πάλι δεν παίζει, μπορείς να δοκιμάσεις και σε άλλα ports, μιας και μπορεί να τα «δεσμεύει» το CPE τα συγκεκριμένα.
alphas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Άρα χρειάζεται να ασχοληθώ και εν τέλει μπορεί να μη γίνει;
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δεν υπάρχει θέμα να μην γίνει, το πολύ αλλάζεις τα external ports. Το βασικό πάντως είναι να επικοινωνήσεις για το θέμα του CG-NAT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα