Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τοσες αναβαθμισεις του gorilla glass θα επρεπε να μπορω να σπαω καρυδια με την οθονη και να μην σπαει. Με το 3310 που δεν ειχε κανενα gorilla glass εσπαγες το πατουσε αμαξι σου επεφτε απο τα 5 μετρα και απλα δεν παθαινε τιποτα. Ωραιο το marketing αλλα εχει παλιωσει εδω και χρονια αυτο με το gorilla glass και ολα να σπανε για πλακα η να κανουν γρατζουνιες για πλακα. 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και χρόνια δεν βάζω ζελατίνα στα κινητά μου. Αν έχεις καλή θήκη που προεξέχει λίγο από την οθόνη του κινητού, θα πρέπει να είσαι αρκετά άτυχος για να σου σπάσει οθόνη. Γρατσουνιές επίσης πολύ δύσκολα θα δεις στα τελευταία gorrila glass.

S23 εδώ και ένα χρόνο περίπου, με θήκη της samsung και χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα είναι σαν να το αγόρασα χθες. Τις ζελατίνες τις έχω πλέον στο μυαλό μου σαν τα εξτρά antivirus στα σύγχρονα λειτουργικά, σου στερούν περισσότερα από αυτά που σου προσφέρουν..

Επεξ/σία από liopyr
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 28/12/2024 στις 5:36 ΜΜ, dhm21911 είπε

Οχι λεω ειναι ντροπη να βαλεις 5 ευρω τζαμι , εννοειται οτι θα βαλεις οτι καλυτερο κυκλοφορει. Επισης αναφερω οτι το τζαμι ουσιαστικα ακυρωνει το anti reflective που παρεχει η samsung .

Πάντως εγώ ότι δοκίμασα στο s24u από προστασία οθόνης δεν με κάλυψε και το κινητό έχανε πολύ στην αίσθηση και ειδικά στο anti reflective...

Το έχω 1 χρόνο σχεδόν και η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα....

18 ώρες πριν, liopyr είπε

Εδώ και χρόνια δεν βάζω ζελατίνα στα κινητά μου. Αν έχεις καλή θήκη που προεξέχει λίγο από την οθόνη του κινητού, θα πρέπει να είσαι αρκετά άτυχος για να σου σπάσει οθόνη. Γρατσουνιές επίσης πολύ δύσκολα θα δεις στα τελευταία gorrila glass.

S23 εδώ και ένα χρόνο περίπου, με θήκη της samsung και χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα είναι σαν να το αγόρασα χθες. Τις ζελατίνες τις έχω πλέον στο μυαλό μου σαν τα εξτρά antivirus στα σύγχρονα λειτουργικά, σου στερούν περισσότερα από αυτά που σου προσφέρουν..

Ακριβώς

Δημοσ.
5 ώρες πριν, redcom7 είπε

Πάντως εγώ ότι δοκίμασα στο s24u από προστασία οθόνης δεν με κάλυψε και το κινητό έχανε πολύ στην αίσθηση και ειδικά στο anti reflective...

Το έχω 1 χρόνο σχεδόν και η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα....

Ακριβώς

Whitestone μόνο, όλα τα άλλα είναι πεταμένα χρήματα. Είναι δεδομένο ότι θα χάσεις τo anti reflective και ορισμένες φορές το δακτυλικό αποτύπωμα δεν θα λειτουργεί σωστά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...