Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Με μπέρδεψες τώρα. 

Προσωπικά, δεν ντρέπομαι να βάλω tempered glass σε κινητό 1.5Κ. 

Σε συσκευή που την έχω όλη μέρα επάνω μου, σόρυ κιόλας, ότι προστασία και να βάλουν, θήκη και τζαμάκι θα μπουν από την πρώτη μέρα.

Οχι λεω ειναι ντροπη να βαλεις 5 ευρω τζαμι , εννοειται οτι θα βαλεις οτι καλυτερο κυκλοφορει. Επισης αναφερω οτι το τζαμι ουσιαστικα ακυρωνει το anti reflective που παρεχει η samsung .

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Ρε μήπως το αντι-ανακλαστικό γυαλί είναι μια παπάντζα της Samsung;

Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν λειτουργεί. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνει στο κινητό κι όχι στο προστατευτικό της οθόνης. Αν πάρεις προστατευτικό με αντι-ανακλαστικές ιδιότητες και το τοποθετήσεις σε οθόνη χωρίς τέτοιες ιδιότητες, δεν παίρνει αυτομάτως τις ιδιότητες του προστατευτικού; Physics 101, όχι;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, empyr3an είπε

Ρε μήπως το αντι-ανακλαστικό γυαλί είναι μια παπάντζα της Samsung;

Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν λειτουργεί. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνει στο κινητό κι όχι στο προστατευτικό της οθόνης. Αν πάρεις προστατευτικό με αντι-ανακλαστικές ιδιότητες και το τοποθετήσεις σε οθόνη χωρίς τέτοιες ιδιότητες, δεν παίρνει αυτομάτως τις ιδιότητες του προστατευτικού; Physics 101, όχι;

Μια δοκιμη θα σε πεισει αν ειναι παπατζα η οχι. Τωρα γιατι δεν κανουν αυτο που λες ειναι αλλο θεμα. Δεν θελουν ισως; Ισως δεν γινεται; Αγνωστο

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Για εμενα ειναι θετικο το να εχει πλαστικο πισω!

Έχεις δει πλαστικό τηλέφωνο πίσω μετά από κάνα χρόνο πως γίνεται; Το κοιτάς κ γρατζουνιεται ακόμα κ μέσα στη θήκη από τα σκουπιδακια της τσεπης

1 ώρα πριν, dhm21911 είπε

Οχι λεω ειναι ντροπη να βαλεις 5 ευρω τζαμι , εννοειται οτι θα βαλεις οτι καλυτερο κυκλοφορει. Επισης αναφερω οτι το τζαμι ουσιαστικα ακυρωνει το anti reflective που παρεχει η samsung .

Όλα τα τζάμια κοστίζουν όσο στο αλι εξπρές 3€ τα 3 UV με μεταφορικά από Κίνα.  Αποκει κ πάνω είναι αέρας κοπανιστος κέρδος καθαρό.

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, gorge18 said:

Με την ζελατινα της samsung ειναι μια χαρα! Απλα μου κανει αραχνιες μετα απο ενα διαστημα.. Τωρα εχω βαλει ενα τζαμι και καλα privacy για να το δοκιμασω και εκει τα εχω χασει ολα... 

Προτιμώ λίγα σημάδια στη ζελατίνα, παρά να χάσω τις αντιανακλαστικές ιδιότητες. Αλλά είναι και ακριβές.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι γυαλί και να βάλουν, ο καταναλωτης θα πληρώσει tempered glass. Ίσως καλό θα ήταν να ξεκινήσουν να δίνουν τις συσκευές με προεγκατεστημένο το tempered αντί να πετάνε λεφτά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Προτιμώ λίγα σημάδια στη ζελατίνα, παρά να χάσω τις αντιανακλαστικές ιδιότητες. Αλλά είναι και ακριβές.

Εχω παρει και μια της flolab Που λεει οτι ειναι σαν την ζελατινα απλα ειναι γυαλι

Δημοσ.
43 minutes ago, nemesiskp said:

Μάλλον μόνο εγώ δεν βάζω τίποτα στην οθόνη. Μια θήκη ίσα ίσα και πολύ του είναι.

Μαζί σου και εγω

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντα βάζω ζελατίνα... είναι το μόνο που προστατεύει, δεν φαίνεται καθόλου, δεν έχει προβλήματα να ξεκολλάει κάθε τόσο ή να μην εφαρμόζει καλά (όπως τα τζαμάκια) και το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει σφαίρα. Αν αρχίσει να έχει μόνιμα σημάδια απλά το πας για αλλαγή και σε 5 λεπτά έχεις καινούργιο προστατευτικό.

10 ευρώ για την ζελατίνα και το πέρασμα και κρατάει χρόνια.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

Εγώ έβαζα πάντα γυαλί αλλά με το oneplus 8 που λόγω κυρτής οθόνης δεν έκατσε ποτέ κανένα τζάμι, είμαι αρκετά χρόνια χωρίς καμία προστασία πέραν της θήκης και απορώ πλέον γτ βάζαμε τζαμάκια κλπ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Έχεις δει πλαστικό τηλέφωνο πίσω μετά από κάνα χρόνο πως γίνεται; Το κοιτάς κ γρατζουνιεται ακόμα κ μέσα στη θήκη από τα σκουπιδακια της τσεπης

Όλα τα τζάμια κοστίζουν όσο στο αλι εξπρές 3€ τα 3 UV με μεταφορικά από Κίνα.  Αποκει κ πάνω είναι αέρας κοπανιστος κέρδος καθαρό.

Δεν ξερω τι τζαμια βαζετε αλλα 3 whitestone με 3 ευρω δεν βρισκεις.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Δεν ξερω τι τζαμια βαζετε αλλα 3 whitestone με 3 ευρω δεν βρισκεις.

Υπερκοστολογημενα είναι εννοώ. Πάνω από 3 άντε 5€ τα 3 UV πάντα είναι αέρας.

Δημοσ.

Δεν έβαλα τζάμι σε κανένα κινητό μου από τότε που απέκτησα το πρώτο μου με Gorilla Glass 2. Πάντα είχα ένα μεσαίας κατηγορίας προς καλό κινητό. Το τζάμι πλέον εξελίσσεται γενιά με τη γενιά και το κόστος του περιλαμβάνεται στην τιμή του κινητού. Δεν είναι απλό τζάμι όμως. Πάντα έβαζα τα κλειδιά στην τσέπη ή στην τσάντα να ακουμπάνε στο γυαλί και ποτέ στην πίσω πλευρά του κινητού που είναι οι κάμερες. Ποτέ δεν είχα ζητήματα με γρατζουνιές και άλλα τέτοια. Ούτε είχα ζητήματα από πτώσεις. Θέλω να τα χαίρομαι τα κινητά που παίρνω με το ποιοτικό γυαλί του κατασκευαστή. Αυτό πληρώνω.

Αντίστοιχα κάνω και με το αυτοκίνητό μου: Ποτέ δεν έβαλα καλύμματα στα καθίσματα. Θέλω να αισθάνομαι τα υλικά που επέλεξε ο κατασκευαστής. Θέλω να αισθάνομαι τα υλικά όπως μου τα δίνει ο κατασκευαστής των συσκευών και όχι να τις παραποιώ. ΟΚ, κάποτε θα χαλάσουν από τη χρήση αλλά τι να κάνουμε; Ας τα χαρώ εγώ όσο μπορώ (με προσοχή πάντα) και ας χαλάσουν.

Αναγνωρίζω όμως ότι δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια είναι μονόδρομος οι θήκες στα κινητά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...