nchatz Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 πμ Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα, αποκλειστική έκδοση του Gorilla Glass για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra, σύμφωνα με αξιόπιστες διαρροές. Σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις του γνωστού Κινέζου leaker Ice Universe, η Samsung σχεδιάζει να εξοπλίσει το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra με μια νέα, αποκλειστική έκδοση του προστατευτικού γυαλιού Gorilla Glass. Η πληροφορία αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του Galaxy S24 Ultra, το οποίο ήταν το πρώτο smartphone που ενσωμάτωσε το καινοτόμο Gorilla Glass Armor με εξελιγμένες αντι-ανακλαστικές ιδιότητες. Όπως αναφέρει ο Ice Universe, η δεύτερη γενιά του Gorilla Glass Armor - που πιθανότατα θα ονομαστεί Gorilla Glass Armor 2 - θα είναι "ακόμη πιο ισχυρή" και θα διατηρήσει τις αντι-ανακλαστικές ιδιότητες του προκατόχου της. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες βελτιώσεις δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομερώς. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου έχουν εντοπιστεί πιθανά προβλήματα με την προστατευτική επίστρωση του τρέχοντος Galaxy S24 Ultra, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί σημείο εκκίνησης για βελτιώσεις στον διάδοχό του. Η Samsung έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με την Corning, χρησιμοποιώντας συστηματικά τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Gorilla Glass στις ναυαρχίδες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, κάθε νέα έκδοση του Gorilla Glass επικεντρωνόταν κυρίως στη βελτίωση της αντοχής στις γρατζουνιές και τις πτώσεις. Το Gorilla Glass Armor έφερε μια σημαντική καινοτομία με την εισαγωγή της αντι-ανακλαστικής προστατευτικής επίστρωσης, θέτοντας νέα πρότυπα στην αγορά των smartphones. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η νέα έκδοση του προστατευτικού γυαλιού θα είναι αποκλειστική για το Galaxy S25 Ultra και δεν θα είναι διαθέσιμη στους ανταγωνιστές, τουλάχιστον αρχικά, ,μια κόαναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστική θέση της συσκευής στην premium κατηγορία των smartphones. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ Το ποιο σημαντικο ειναι οτι σταματησε τις χαζες Curved οθονες. 21 5 1
stivaks72 Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:24 μμ Και πάμε και κοτσάρουμε πάνω γυαλί από Ali με 2,5€ τα 3. Κομπλέ. 1 26
kirileman Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:26 μμ 28/12/25 Όπως αναφέρει ο Ice Universe, η τρίτη γενιά του Gorilla Glass Armor - που πιθανότατα θα ονομαστεί Gorilla Glass Armor 3 - θα είναι "ακόμη πιο ισχυρή" και θα διατηρήσει τις αντι-ανακλαστικές ιδιότητες του προκατόχου της. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου έχουν εντοπιστεί πιθανά προβλήματα με την προστατευτική επίστρωση του τρέχοντος Galaxy S25 Ultra, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί σημείο εκκίνησης για βελτιώσεις στον διάδοχό του. 8
Voodooman Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 μμ Σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά του και η αντιανακλαστική επίστρωσή του ακόμη με εντυπωσιάζει κάποιες φορές, ακόμη και αν χάνει λίγο με τη ζελατίνα. 2
gorge18 Δημοσ. Σάββατο στις 02:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:31 μμ 2 λεπτά πριν, Voodooman είπε Σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά του και η αντιανακλαστική επίστρωσή του ακόμη με εντυπωσιάζει κάποιες φορές, ακόμη και αν χάνει λίγο με τη ζελατίνα. Με την ζελατινα της samsung ειναι μια χαρα! Απλα μου κανει αραχνιες μετα απο ενα διαστημα.. Τωρα εχω βαλει ενα τζαμι και καλα privacy για να το δοκιμασω και εκει τα εχω χασει ολα...
redhotstef Δημοσ. Σάββατο στις 02:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:39 μμ (επεξεργασμένο) Για το Samsung Galaxy S26 Ultra θα έχουμε μια.. ακόμα πιο ανθεκτικη , gorilla glass armor 4 επίσης, αυτό δεν το λέτε.. Κάθε χρόνο η ίδια παραμύθα.. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:40 μμ από redhotstef 6 5 1
magicnumbers Δημοσ. Σάββατο στις 03:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:07 μμ 41 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Και πάμε και κοτσάρουμε πάνω γυαλί από Ali με 2,5€ τα 3. Κομπλέ. Που δε σπάει με τπτ,κ αν το αφήσεις σκέτη οθόνη χωρίς προστασία σε μια βδομάδα έχει γίνει Μ καλλιγραφία 3 5
eko13 Δημοσ. Σάββατο στις 03:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:12 μμ Ποτε δεν καταλαβα την μανια για γυαλλι μπρος-πισω. Για εμενα ειναι θετικο το να εχει πλαστικο πισω! Θελεις πολυτελεια? Αλουμινιο! Οση προστασια και να βαλεις μπορει να σου τυχει η ατυχη στιγμη και να σπασει. Μια ζελατινα θελεις (εχουν και το δαχτυλικο κατω απο την οθονη πλεον..) και μια ελαστικη θηκη και εισαι κομπλε. 7 1
nepomuk Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 μμ 49 λεπτά πριν, redhotstef είπε Για το Samsung Galaxy S26 Ultra θα έχουμε μια.. ακόμα πιο ανθεκτικη , gorilla glass armor 4 επίσης, αυτό δεν το λέτε.. Κάθε χρόνο η ίδια παραμύθα.. Αλλοιμονο αν δεν ... Θα παει στο κακο το μυαλο μου , αν ο κοσμος κολησει στο 3.
manos08 Δημοσ. Σάββατο στις 03:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:30 μμ 15 minutes ago, eko13 said: Ποτε δεν καταλαβα την μανια για γυαλλι μπρος-πισω. Για εμενα ειναι θετικο το να εχει πλαστικο πισω! Θελεις πολυτελεια? Αλουμινιο! Οση προστασια και να βαλεις μπορει να σου τυχει η ατυχη στιγμη και να σπασει. Μια ζελατινα θελεις (εχουν και το δαχτυλικο κατω απο την οθονη πλεον..) και μια ελαστικη θηκη και εισαι κομπλε. Με το αλουμίνιο πίσω δεν μπορείς να έχεις ασύρματη φόρτιση. Το πλαστικό δε θεωρείται premium. Για εμένα ιδανικό είναι ένα υλικό τύπου δερμάτινη, αλλά όσες συσκευές το υλοποίησαν, μάλλον, δεν βρήκαν την αποδοχή που περίμεναν.
cpc464 Δημοσ. Σάββατο στις 03:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:40 μμ "Όπως αναφέρει ο Ice Universe, η δεύτερη γενιά του Gorilla Glass Armor - που πιθανότατα θα ονομαστεί Gorilla Glass Armor 2 - θα είναι "ακόμη πιο ισχυρή" και θα διατηρήσει τις αντι-ανακλαστικές ιδιότητες του προκατόχου της." Τι στείρα φαντασία ειναι αυτή, βγάλτε το Κίνγκ--Κόνγκ η Σέσκουατς, τι το πληρώνεται το μαρκετινγκ;.
stivaks72 Δημοσ. Σάββατο στις 04:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:31 μμ 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Που δε σπάει με τπτ,κ αν το αφήσεις σκέτη οθόνη χωρίς προστασία σε μια βδομάδα έχει γίνει Μ καλλιγραφία Νόμος. Ό,τι προστασία και να βάλουν θα φάει φόλα.
dhm21911 Δημοσ. Σάββατο στις 04:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:39 μμ 2 ώρες πριν, stivaks72 είπε Και πάμε και κοτσάρουμε πάνω γυαλί από Ali με 2,5€ τα 3. Κομπλέ. Οποίος το κάνει αυτό θα έπρεπε να ντρέπεται. Από την άλλη έχοντας χαλάσει πολλά 50ευρα σε brands έχω να πω ότι είναι και λίγο θέμα τύχης πως θα κάτσει το προστατευτικό. Επιπλέον το anti reflective που λένε σταματάει να λειτουργεί όταν βάζεις τζαμί από πάνω. Ποιος αφήνει απροστάτευτο το κινητό του όμως; Εγώ τουλάχιστον όχι.
stivaks72 Δημοσ. Σάββατο στις 04:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:46 μμ 1 λεπτό πριν, dhm21911 είπε Οποίος το κάνει αυτό θα έπρεπε να ντρέπεται. ............. Ποιος αφήνει απροστάτευτο το κινητό του όμως; Εγώ τουλάχιστον όχι. Με μπέρδεψες τώρα. Προσωπικά, δεν ντρέπομαι να βάλω tempered glass σε κινητό 1.5Κ. Σε συσκευή που την έχω όλη μέρα επάνω μου, σόρυ κιόλας, ότι προστασία και να βάλουν, θήκη και τζαμάκι θα μπουν από την πρώτη μέρα. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα