stelaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μπαίνεις στο COSMOTE app, απαντάς στο quiz για το Trade In και παίρνεις δώρο 3gb 5 2
barman_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Παίδες ερώτηση. Έχω το περσυνό απεριόριστο φρογκ που έληξε στις 15 του Νοέμβρη. Έκανα το κουίζ και το Δέχτηκε κανονικά και ήρθε σμσ για τα απεριόριστα. Η κάρτα δουλεύει αλλά ίντερνετ δεν έχω ότι και αν έκανα. Νομίζω έχει έρθει μήνυμα για φραγή, αλλά ισχύει και για τα δεδομένα?
MasterX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Από whats up app δεν το βρίσκω.. Αν βάλω το cosmote app θα το δω; Επίσης μόλις το ενεργοποιήσεις μέχρι πότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Γιατί τώρα έχουμε και τα απεριόριστα ενός μήνα
tiniakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Άμεσα στα στέλνουν και είναι για 3 μέρες. Τώρα με τα απεριόριστα δε θα μπω καν στον κόπο.
kostasgr78 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Στη χώρα των πιο ακριβών τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, μάς κάνουν ζήτουλες για κάτι ψωροGB, συμμετέχοντας σε αδιάφορα ερωτηματολόγια και αδιάφορους διαγωνισμούς, για να φαίνεται ότι δίνουν δωράκια. 4
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σοβαρα trade ιn ειχα δει παλια στη μουγκαφον και ήταν ληστρικο καλιο να το χαρίσεις η να το βαλεις αγγελια παρα να τους το δώσεις τσαμπα . Επομένως ούτε θέλω να το μάθω Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα